Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

All alone in the night.




Μερικές φορές είναι καλό να σκεφτόμαστε τα πράγματα έξω από το κουτί -που λένε και οι αμερικάνοι-.
Αυτό το 3λεπτο βιντεάκι ίσως μας βοηθήσει.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ποδηλατοπαρέα Πλύτρας: Η πρώτη μας καλοκαιρινή ποδηλατοβόλτα

http://podilatoparea.blogspot.gr/2012/06/blog-post_21.html
Με ιδιαιτερη επιτυχια εξελίχθηκε η πρώτη μας ποδηλατοβόλτα για το φετινο καλοκαιρι, με τη συμμετοχη της λεσχης μας στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου με τίτλο "η γιορτή της γελαστής γης", που συνδιοργάνωσαν οι φορείς "Σπείρα" και "ΒΙΟμόνοια" στην Πλύτρα του δήμου Μονεμβασίας στη Λακωνία.
Περάσαμε πραγματικά υπέροχα και η παρέα μας μεγάλωσε! (κάναμε και την πρώτη μας νυχτερινή ποδηλατοβόλτα!)
 Ευχαριστούμε πολύ όσους και όσες συμμετείχαν. Για τους υπόλοιπους που έχασαν αυτήν τη βόλτα, ετοιμάζουμε πολλές ακόμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο. Προτιμήστε τις ήπιες μορφές ψυχαγωγίας και άσκησης, όπως το ποδήλατο, για οικονομία (λόγω κρίσης) αλλά το κυριώτερο, για ευεξία! Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη ποδηλατοβόλτα που θα ανακοινωθεί μέσω του μπλόγκ και στη σελίδα μας στο facebook.



***   "Ποδηλατοπαρέα":  Μια δανειστική ποδηλατολέσχη που ευελπιστεί να κάνει πράξη τη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου άθλησης, αναψυχής και τουριστικής ξενάγησης στην πόλη και στην ύπαιθρο, μέσω του δανεισμού ποδηλάτων σε όποιους επιθυμούν να συμμετέχουν σε ποδηλατοβόλτες, αλλά και ανεξάρτητα.
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως χρηματικό αντίτιμο και αυτή η συνθήκη υποστηρίζει την τακτική μας για ελεύθερη διακίνηση των ποδηλάτων αλλά και των αγαθών. Βασική μας επιδίωξη είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε ποδήλατα και δραστηριότητες για παιδιά, εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε να μην αποκλείεται κανένα παιδί από τη συμμετοχή του, λόγω  οικονομικής κατάστασης.
Δ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο Επιμορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού καλεί τους φίλους και τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή έτσι ώστε να σχηματίστουν ομάδες εθελοντών και να πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του συλλόγου.
  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΟΛΩΝ!!!!!!!
  Επίσης η αίθουσα του συλλόγου θα είναι ανοικτή απο σήμερα Τρίτη 19 Ιουνιου 2012 καθως και κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 7:00μμ έως 9:30μμ.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αντιαντιεξουσιαστές







Σύμφωνα με πληροφορίες το νομικό επιτελείο των αντιεξουσιαστών βρίσκεται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις για την αλλαγή του καταστατικού του κινήματος.

Αφορμή έχει σταθεί η διαφαινόμενη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17 ιουνίου.

Ως εκ τούτου η κατάληψη της εξουσίας θα γίνει από αριστερά κόμματα και με πιθανότερο να ηγηθεί σ αυτή την πολιτική ανατροπή το κόμμα το οποίο συμπορευόταν και συναγωνιζόταν με τους αντιεξουσιαστές στην αέναη μάχη κατά της εξουσίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα γραφεία των αντιεξουσιαστών θεωρούν δεδομένο ότι η εξουσία που θα ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι η ορίτζιναλ  αλλά μια εξουσία μαιμού και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας λόγος πάλης.

Η ενδεχόμενη κατάργηση των ΜΑΤ κάνει την ανάγκη αναθεώρησης του καταστατικού ακόμη πιο επιτακτική μια και δεν θα υπάρχει κανείς στο απέναντι πεζοδρόμιο  για να προταχθούν τα μαχόμενα στήθη.

Το υπαρξιακό πρόβλημα  που δημιουργείται αναγκάζει το κίνημα να τροποποιήσει το καταστατικό αρχής γενομένης από το όνομα το οποίο θα αλλάξει σε ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
(Υπήρξαν και σκέψεις να γίνει  ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ  αλλά η ιδέα απορίφθηκε γρήγορα)

Το κίνημα  επείσης θα επαναπροσδιορήσει την δράση του η οποία από εδώ και στο εξής θα είναι να επισκευάζει σπασμένες τζαμαρίες στις τράπεζες και μάρμαρα στα στα σκαλιά μουσίων, η αντικατάσταση ζαρτινιερών έξω από καταστήματα , η πυρόσβεση μικρών εστιών φωτιάς και η συλλογή απορριμάτων στους κεντρικούς δρόμους.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Καλο Καλοκαιρι...

χωρις σχολιο..

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οι toulambis γνωρίζουν τον έξω κόσμο.



Το 1976, η ομάδα του εξερευνητή Jean-Pierre Dutilleaux ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την πρωτόγονη φυλή των Toulambis (Papua, Νέα Γουινέα), τα μέλη της οποίας δεν είχαν έρθει ποτέ σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο και ούτε είχαν ξαναδεί άνθρωπο με λευκό δέρμα. Η κάμερα αποθανάτισε την φοβισμένη και γεμάτη περιέργεια αντίδρασή τους.

Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους