Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ο πατέρας με αγαπά


το hawai ironman είναι τρίαθλο που γίνεται κάθε χρόνο,οι συμμετέχοντες πρέπει να κολυμβήσουν 3.86km μετά να κάνουν 180.2km ποδήλατο και τέλος να τρέξουν 43.19km.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Rick γεννήθηκε με κατεστραμμένο το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την κίνηση των άκρων και της ομιλίας. Οι γονείς αρνήθηκαν να μπει το παιδί τους σε ειδικό κέντρο για παιδιά με τέτοια προβλήματα και έτσι ο Rick μεγάλωσε μαζί με την οικογένεια του. Με ένα ειδικό σύστημα κάνοντας διάφορες κινήσεις με το κεφάλι μετακινούσε ένα κέρσορα επιλέγοντας γράμματα και φτιάχνοντας λέξεις στον υπολογιστή. Ο Dick Hoyt ο πατέρας του Rick για να κάνει το χατίρι στο γιο του άρχισε να παίρνει μέρος σε αγώνες μαζί με το γιο του. Όσο ο πατέρας ανέβαζε τον πήχη και δοκίμαζε δύσκολες διοργανώσεις τόσο ο γιος ένιωθε λιγότερο την τετραπληγία του. Όταν πρότειναν στον πατέρα να τρέξει μόνος του, μια και θα μπορούσε να είναι στους καλύτερους στον κόσμο αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν τρέχει για το ρεκόρ αλλά για τον γιο του. Ο Rick αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο στο οποίο εργάζεται μέχρι σήμερα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ρώτησαν τον Rick τι δώρο θα ήθελε να κάνει στον πατέρα του. Ο Rick έγραψε «θα ήθελα, έστω και για μια φορά, να καθίσει ο πατέρας μου στο καροτσάκι και να τον σπρώχνω εγώ»

Ο Dick Hoyt ανακηρύχτηκε ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

satso.K είπε...

ευχαριστώ γιά τη βοήθεια

GODDESS είπε...

Ti singinitiki istoria!!! O arxikos oiktos gia tin katastasi tou Rick, antikathistatai sintoma me aisthimata thaumasmou kai empneusis apo tin akeraia agapi kai iroismo tou patera tou alla kai apo to tharos kai epimoni tou idiou.


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους