Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Που είσαστε ρε επαναστάτες ?

Που είσαστε ρε επαναστάτες εσείς που πρόπερσι το δεκέμβριο γυρίσατε ανάποδα όλες τις πόλεις τις Ελλάδας για τον χαμό του μικρού Αλέξη?

Που είσαστε ρε επαναστατόπουλα που οι κοινωνικές σας ευαισθησίες σας έβγαλαν στους δρόμους για μια βδομάδα διαμαρτυρόμενους για την χούντα των μπάτσων, αυτών των δολοφόνων που υπηρετούν το σύστημα, το οποίο είναι ένοχο και μπλα μπλα μπλα..

Για πείτε μου ρε τσεγκεβάρηδες η εικόνα της Αγγελικής της marfin μαύρης απο τους καπνούς ξαπλωμένης στις σκάλες και με τα χέρια της διπλωμένα στην κοιλιά της προσπαθώντας να προστατεύσει το αγένητο αγγελούδι της δεν σας λέει τίποτα?

Αυτή η εικόνα ρε επαναστάτες του κώλου δεν σας εξεγήρει να πάτε στα εξάρχεια να κάψετε μερικούς κάδους και να τους ρίξετε στις εστίες αυτών των τσόγλανων?

Αυτή δεν είναι για εσάς αρκετά μεγάλη αφορμή να διαμαρτυρηθήτε για το κοινωνικό άδικο η μήπως τα λουλουδάκια που άφησε λίγος κόσμος στα σκαλιά της τράπεζας σας κάλυψαν?

Κύριοι επαναστάτες μπορεί να μην το έχετε καταλάβει ακόμα αλλα είσαστε και εσείς ενα πιστό αντίγραφο του συστήματος που δήθεν πολεμάτε.

ΥΓ. Σχόλια τύπου - δεν έπρεπε εκείνη την στιγμή οι υπάλληλοι να βρίσκονται εκεί- μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν.

33 σχόλια:

τονια είπε...

Τετάρτη 5 Μαίου 2010.
Μια πολλά υποσχόμενη πορεία με τρομακτική συμμετοχή κ δίκαια αιτήματα. Ένα τραγικό γεγονός που μας άφησε όλους άφωνους.
Η μόνη δκαιολογία που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι η άγνοια. Θέλω να πιστεύω οτι όλο αυτό δεν έγινε με στόχο τα θύματα, απλά η κατάληξη αυτή ήρθε λόγο άγνοιας κινδύνου.
Παρόλα αυτά είμαι κ εγώ η ίδια εξοργισμένη πρώτα απ' όλα με όσους ηλιθιοδώς κ τελείως απερίσκεπτα προκάλεσαν αυτούς τους θανάτους κ στη συνέχεια με όλους τους άλλους.
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω οτι η δολοφονία του 15χρονου το Δεκέμβρη του '08 κ οι 3 θάνατοι στη Μαρφιν δεν έχουν κανένα κοινό στοιχείο εκτός από το τραγικό αποτέλεσμα.

kats69 είπε...

προς τονια.τελικα σε αυτη τη χωρα δεν εχει σημασια ποιος σκοτωνετε σημασια εχει ποιος τον σκοτωνει.απο τη στιγμη που τα παιδια στην τραπεζα δεν τα σκοτωσαν οι μπατσοι δεν υπαρχει λογος να κανουμε τη χωρα πουτανα.ετσι δεν ειναι τονια?
ΥΓ. πολυ φοβαμαι απο αυτα που γραφεις οτι εχεις αγνοια τι θα πει να χανεται αδικα ανθρωπινη ζωη.μπορω να κανω το συνηγορο του διαβολου και να σου πω οτικαι οι μπατσοι αγνοια ειχανε στη δολοφονια του αλεξη.

ο souks είπε...

Τόνια μου όταν για το ένα γεγονός χρησιμοποιείς για να το περιγράψεις εκφράσεις τύπου "τραγικό γεγονός" η "οι 3 θάνατοι" και για το άλλο "η δολοφονία" είναι λογικό να μην μπορείς να βρείς και πολλές ομοιότητες.

τονια είπε...

Έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις οτι θέλεις, εγώ το μόνο που θέλω είναι να προσπαθήσω να κάνω κατανοητές τις διαφορές που είναι δεδομένο οτι υπάρχουν.
Δηλαδή εσύ ένα μεθυσμένο οδηγό που σκοτώνει αθώους πεζούς στο πέρασμα του πώς τον λές? Εγώ θα τον έλεγα μαλάκα, ηλίθιο κλπ αλλά όχι δολοφόνο με συνείδηση. Αντίθετα ο μπάτσος, θεωρητικά τουλάχιστον, έχει ενημερωθεί κ για τους κινδύνους που ίσως αντιμετωπίσει αλλά κ για τους κινδύνους που ίσως προκαλέσει.
Επαναλαμβάνω οτι δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να θεωρήσω αυτούς τους ανθρώπους αθώους. Είναι οι κύριοι ένοχοι αλλά όχι οι μοναδικοί.

Υ.Γ: Πληροφοριακά κ μόνο, θέλω να πω οτι δεν υπάρχει καμία ομάδα διαδηλωτών ή επαναστατών του Δεκέμβρη που να υποστηρίζει την αθωώτητα τους.

Δημήτρης Γιαννιός είπε...

Η φωτιά στη MARFIN κατά την δική μου εκτίμηση ήταν προβοκάτσια με μεταπτυχιακό.

Σκεφτείτε ποιός δεν μπήκε στο μηχανισμό στήριξης των Τραπεζών. Ποιός βγαίνει σε κάθε ευκαιρία και τα "πετάει στη μούρη" όλων των πολιτικών.

Τη MARFIN και τους 3 ανθρώπους δεν τους έκαψαν τα τσογλάνια (που έτσι κι αλλιώς είναι τσογλάνια) αλλά το βαθύ κράτος/παρακράτος.

Επαναλαμβάνω οτι είναι προσωπική μου εκτίμηση.

kats69 είπε...

εχει ανημερωθει ο μπατσος?τα κωλοπαιδα δηλαδη δεν ξερανε οτι οι μολοτοφ ειναι φονικα οπλα? τι ειναι αυτα που λες ρε τονια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολειστε ρε παιδια! Το κοριτσι δεν ειναι ειναι καλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ Τ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΙΟΥ
Ανακοίνωση

Στην χθεσινή μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση, η κοινωνία βίωσε μια τεράστια νίκη, η οποία υπονομεύθηκε από μια προσπάθεια να χρεωθεί μέσα από ένα τραγικό γεγονός μια ήττα, οποία δεν της αντιστοιχεί και δεν της ανήκει.

Η φωτιά στην τράπεζα “Μarfin” προσέφερε “ζεστασιά” σε ένα πολιτικό και κοινωνικό σύστημα που ήδη είχε αρχίσει να “κρυώνει” από το παγερό άγγιγμα του χρυσού.
Το τραγικό συμβάν, έξω από το κλίμα της λαϊκής οργής όπως εκφράστηκε από την Αλεξάνδρας μέχρι το Σύνταγμα έμελλε να προέλθει από την μισαλλοδοξία των “ειδικών της βίας”. Ο μανδύας της επιθετικής πρωτοπορίας έπεσε και απογύμνωσε τον ρόλο της “αγωνιστικής πανούκλας”, ως ρόλο εκτός και ενάντια στην κοινωνία. Ρόλοι, θέσφατα, Ιδεοληψίες της αντίληψης για και όχι με την κοινωνία οδήγησαν στον θάνατο τριών εργαζομένων. Αποκαλύφθηκε ότι τέτοιες πρακτικές και λογικές βρίσκονται σε σύμπνοια και εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών και του κράτους. Τέτοια άδολη προσφορά στις δυνάμεις της κυριαρχίας ούτε μια ρητή συνεργασία με τα αφεντικά και το κράτος δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματική.
Αντιθέτως, η μαζική πορεία 200.000 ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας είναι η απάντηση στους ψιλικατζήδες της βίας. Η κοινωνική οργή και τρόπος που κάθε φορά (καταλήψεις, συγκρούσεις, διαδηλώσεις) θα εκφραστεί είναι επιλογή της ίδιας της κοινωνίας και όχι αυτόκλητων σωτήρων.

Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση συνεπής στην αντίληψη της με την κοινωνία και σύνθημα: “άμεση κοινωνική δράση - άμεση δημοκρατία” συσπείρωσε χιλιάδες κόσμο σε ένα μαζικό, αυτοπεριφρουρούμενο και συγκροτημένο μπλοκ όπως και άλλα συγκροτημένα μπλοκ αναρχικών. Ως οργανικό μέρος συμμετείχε στην έκφραση ενός τεράστιου ριζοσπαστικού κοινωνικού κομματιού που υπέδειξε ότι το κράτος δεν έχει καμία κοινωνική νομιμοποίηση. Σε πείσμα της καθεστωτικής νεκροσυλίας που προσπάθησε να χτίσει συναίνεση πάνω στο θάνατο τριών εργαζομένων.

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της “Μarfin” υπέδειξαν τους ηθικούς αυτουργούς: “Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ. Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο.". Ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι μετατρέπουν τις εργασιακές συνθήκες σε κρεματόρια της μισθωτής σκλαβιάς.
Τους νεκρούς της φωτιάς δεν μπορούν να τους θρηνήσουν τα δάκρυα των πολιτικών αρχηγών, αλλά το ίδιο το λαϊκό κίνημα.

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ-ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

Ο ALLOSANFAN είπε...

Δεν ξέρω ποιος ήταν ο εγκληματικός νους του εμπρησμού. Αν ήταν κάποιος τρελαμένος φασίστας κάθε ιδεολογίας (δηλαδή όπως και αν αυτο-προσδιορίζεται) ή αν ήταν - εξ ίσου πιθανό - κάποιος σε διατεταγμένη υπηρεσία προβοκάτορας. Όποιος θεωρεί τις απώλειες ανθρώπινων ζωών παράπλευρες απώλειες στην πορεία προς έναν οραματικό παράδεισο (σοσιαλιστικό, κομμουνιστικό η αναρχικό) είναι φασίστας. Αυτό δεν είναι προσωπική μου άποψη, αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα καταστατικά κείμενα του φασισμού για να το επιβεβαιώσει. Δεν ξέρω ποιος πέταξε τις μολότοφ. Είτε προβοκάτορες είτε φασίστες ευθύνονται απολύτως για τον εμπρησμό, και είναι οι φυσικοί υπόλογοι του εγκλήματος. Τα ξεκαθαρίζω αυτά για να μην παρεξηγηθούν αυτά που θα γράψω στη συνέχεια.Μερικά στοιχεία που δεν ξέρω πόσο έχουν γίνει γνωστά:1. Το τραπεζικό κατάστημα της marfin δεν διέθετε όπως οι περισσότερες τράπεζες του κέντρου μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 τα μεταλλικά ρολά που τις κάνουν απρόσβλητες σε μολότοφ. 2. Το τραπεζικό κατάστημα της marfin δεν διέθετε έξοδο κινδύνου, όπως απαιτείται από τον κανονισμό παθητικής πυροπροστασίας των κτιρίων, 3. Το τραπεζικό κατάστημα, απ' ότι φαίνεται, δεν διέθετε ούτε σύστημα ενεργητικής πυροπροστασίας - πυρόσβεσης δηλαδή- που αν υπήρχε θα είχε κατασβέσει τη φωτιά εν τη γενέσει της.4. Παρόλ΄ αυτά, σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων που διασώθηκαν, προς τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό τους από το κατάστημα, η διοίκηση της marfin τους εξανάγκασε να διατηρήσουν ανοιχτό το κατάστημα στην οδό Σταδίου σε μέρα γενικής απεργίας και απέρριψε το αίτημα τους να αναχωρήσουν στις 12:00 πριν την έλευση της διαδήλωσης παρόλο που - για όποιον έχει στοιχειώδη αίσθηση της πραγματικότητας - ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει επίθεση στις βιτρίνες του καταστήματος.Το γεγονός μοιάζει λοιπόν «χρονικό προαναγγελθέντων θανάτων». Δεν ξέρω ποίος ήταν ο εγκληματικός νους του εμπρησμού. Ξέρω όμως ότι όποιος κι αν ήταν ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, ηθικά υπόλογος για το έγκλημα είναι ο Βγενόπουλος (φέρελπις έλληνας Μπερλουσκόνι) και η Διοίκηση της marfin που κράτησε, με εκβιασμό, τους υπαλλήλους της τράπεζας εγκλωβισμένους στο κτίριο φέρετρο, ανήθικα -αφού γνώριζε τα κενά ασφαλείας- και παράνομα -κατά τους κανονισμούς ασφαλείας των κτιρίων- Μαζί τους συναυτουργοί όλοι οι αρμόδιοι φορείς - πολεοδομία, πυροσβεστική, κλπ.- που παρά το νόμο επέτρεψαν τη λειτουργία ενός τέτοιου κτιρίου.από κει και πέρα οι σωροί των τριών ανθρώπων αφέθηκαν στην σκύλευση απ΄ όσους θέλησαν ν΄ αντλήσουν πολιτική υπεραξία, προεξάρχοντος του φερόμενου ως πρωθυπουργού της Ελλάδας: Γεωργίου Α Παπανδρέου.

Ο ALLOSANFAN είπε...

Συγνώμη για το υβριστικό ορθογραφικό: "οι σοροί των τριών ανθρώπων" και όχι "οι σωροί των τριών ανθρώπων"

Ρεαλιστής είπε...

Θα'θελα πραγματικά να πιστέψω ότι ήταν τυχαίο το χτύπημα στη Marfin & όχι σε κάποια άλλη ανταγωνιστική τράπεζα αν & νομίζω ότι λακωνικότερα ορθότερος εδώ μέσα είναι ο Δημήτρης.
Μια τέτοια τράπεζα & οι άνωθεν προϊστάμενοι αυτής πρέπει να'ναι συμπερασματικά τουλάχιστον άνθρωποι του ρίσκου προκειμένου να λειτουργούν ένα τέτοιο κατάστημα,σε ένα τόσο "ζεστό" σημείο, χωρίς τουλάχιστον τις προδιαγραφές ασφαλείας που προαναέφερε ο ALLOSANFAN. Τεχνοκράτες & αφεντικά που κάθε τρεις και λίγο ΔΕΝ κλείνουν πλέον τα καταστήματα τους όλες τις ώρες εξαιτίας μιας πορείας,αφελείς και ανάλγητοι ή και τσιγκούνηδες ακόμα γιατί βγάζουν εκατομμύρια όπως όλοι γνωρίζουν αλλά και δε θέλουν να τοποθετήσουν ένα σοβαρό σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης ή μια αποτελεσματική θωράκιση της βιτρίνας τους. Έτσι ε; Δαιμόνιοι, ικανοί να φέρνουν με οποιονδήποτε τρόπο τεράστια κέρδη αλλά συγχρόνως υποδεέστερης νοημοσύνης προκειμένου να προβλέψουν μια τέτοια καταστροφή. Λαμπρά!!!

τονια είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1166273

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω δυστυχώς ότι οι περισσότεροι από εμάς πολύ εύκολα,απαξιωτικά και με ειρωνεία αντιμετωπίζουμε όποιον δε γουστάρουμε,δε συμφωνούμε με τις απόψεις του ή δε μας γεμίζει το μάτι.Θα ήταν προτιμότερο να ακούμε,να συζητάμε και μέτα να βγάζουμε συμπέρασμα.Δε μπόρει καθισμένοι στο καφενείο και ακούγοντας οχτώ ώρες Πρετεντέρηδες,Καψήδες,Παπαχελάδες να υιοθετούμε τις απόψεις τους.Πρέπει να απαντήσουμε πρώτα ποιός είναι ο αντίπαλος του ελλήνικου λαού σήμερα.Είναι οι 150 κουκουλοφόροι,η 17 Νοέμβρη,ο επαναστατικός αγώνας,οι συγκεντρώσεις και οι απεργιές ή το Δ.Ν.Τ.,οι κυβερνήσεις ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.,οι εργολάβοι,οι προμηθευτές,οι Βγενόπουλοι,οι Λάτσηδες οι οποίοι γονάτισαν μια χώρα ολόκληρη? Φυσικά και δε συμφωνώ με τους κουκουλοφόρους.Αν όμως αντί για 150 ήταν 1.000.000 θα λέγμε τα ίδια? Λυπάμαι αλλά νομίζω τα θύματα από την επίθεση που μας κάνουν θα είναι πολύ περισσοτερα από τους τέσσερις ανθρώπους και για αυτούς δε θα κλάψει κανένας Πρετεντέρης.
Υ.Γ. Η ταινία για την Αργεντινή ήταν εξαιρετική.Καλό θα είναι να τη δούνε όλοι γιατί στην ταινία θα αναγνωρίσουν πολλούς Έλληνες πολιτικούς,συνδικαλιστές και επιχειρηματίες.

Ανώνυμος είπε...

pros anonimo 10:31.Gti vgazis tous knites kai tous tsiprides ektos sistimatos!!!afou to exoun apodexti edo kai xronia den to vlepis....litourgoun mesa se afto...gifto xriazete anatropi olis aftis tis mpoxas...kai ase tis m.......

Ασωπιτάν είπε...

Ρε τιτίκες αναρχοπαπάρηδες, μαλακιστήρια που έτσι και σας βάλουν μισή ώρα στο χωράφι θα κάνετε διαδήλωση εναντίον της ελιάς και της ύποπτης συνεργασίας της με τον ήλιο, νισάφι πια! τι παπαρολογίες είν' αυτές ρε όταν έχετε χεσμένη τη φωλιά σας; μπορείτε ρε να περιφρουρήσετε την πορεία σας; διαδηλώστε. δε μπορείτε; σπίτι σας μαλάκες. κάντε τέτοιες μαγκιές ρε δίπλα σε πορεία οικοδόμων να δούμε τι σφαλιάρα και τι κλωτσιά θ' αρπάξετε και για πότε τα κωλοπαίδια και τα πρεζάκια με τις κοκκινόμαυρες σημαίες θα γίνουν μπουχός. Φυλακή,ταπείνωση και κατάσχεση όλων των περουσιακών στοιχείων σε όλα τα κυβερνητικά και μη λαμόγια που πλούτισαν εις βάρος μας τόσα χρόνια. Αλλά και καμμία δικαιολογία σε σας ρε ρεμπεσκέδες. Σχολιάστε όσο έχετε καιρό Μπακούνιδες της κωλοτρυπίδας, σε λίγο θα τρέχετε πάλι στην Ευελπίδων μαζικά, οργανωμένα, να βροντοφωνάζετε υπέρ των συλληφθέντων δολοφόνων συντρόφων σας.

Franzy είπε...

Γιατι ρε Ανωνυμε(10 Μαΐου 2010 11:55 μ.μ.) εσυ που ζεις? Εκτος συστηματος? Εχεις το δικο σου παραλληλο συστημα? Κι απο εκει μαχεσαι για την ανατροπη ε? Ανώνυμος (10 Μαΐου 2010 10:31 μ.μ.):Αν ηταν 1,000,000 οι ασφαλιτες,γιατι περι αυτου προκειται.Θα λεγαμε κατω η χουντα! Dear Tonia πυροδοτεις με τα σχολια σου και τις αποψεις σου το κοινο αισθημα των αναγνωστων του blog.Συμφωνω με αυτα που λες,τρομακτική η συμμετοχή και δίκαια τα αιτήματα του κοσμου που βρεθηκε πλαι στα ταξικα σωματεια και το Π.Α.ΜΕ. ομως Δεν υπαρχει δικαιολογια γι'αυτον που κρυβει το προσωπο του απο το λαο! Για οτι κι αν προσπαθει! ...Δεν λεω οτι ειναι το ιδιο αλλα τα 2 περιστατικα που αναφερεις εχουν περισσοτερα κοινα στοιχεία απο οσα πιστευεις. Αλλος με την κουκούλα του, άλλος με τη γραφίδα του, ο καθένας στο πόστο του για τον ίδιο σκοπό. Μάταιος, πολύ μάταιος ο κόπος τους και τζάμπα το βρώμικο μελάνι τους...

Ανώνυμος είπε...

προς μπουμπούκους-προκομένους-μάγκες-υβρεολόγους,που βαράνε αμα λάχει
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9533.html
http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001002006&nodeId=36&articleId=2565

Ο ALLOSANFAN είπε...

Franzy τo KKE όπως κάθε σωτηριολογική σέχτα προμηθεύει τους πιστούς τους με τα ειλητάρια των έτοιμων απαντήσεων, τους βίους των αγίων του και τον κατάλογο των δαιμονίων. Η πολυπλοκότητα της πραγματικότητας σας αγχώνει. Ποιος μίλησε για διαλεκτική; Από τη λεπτοφυή σκέψη του Μαρξ έχετε κρατήσει μια χοντροκομμένη, κτηνώδη καρικατούρα σαν τα μνημεία του σοσιαλιστικού ρεαλισμού. Όλα περιέχονται στην Αγία Γραφή του κόμματος και η χαφιεδολογία και η πρακτορολογία είναι η εύκολη λύση για ότι δεν καταλαβαίνετε - θυμήσου τον Πλουμπίδη- Παρ΄ όλα αυτά είναι ν΄ απορεί κανείς πως τόσα χρόνια μετά μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που με θρησκευτική προσήλωση υπερασπίζονται τις σταλινικές εκκαθαρίσεις, τα γκουλάγκ, τις δικές της Μόσχας κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Προειδοποιούσαμε από τον Ιούλιο για την Ελλάδα...

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Α...... είπε...

Επίθεση στη Marfin

http://tvxs.gr/webtv/video/o-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-urfurslaag-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-marfin

Δημήτρης Γιαννιός είπε...

Ρε παιδιά, μην postάρετε άκριτα οτι μαλακία κυκλοφορεί στο Internet.

Το video είναι fake, ούτε σε μια στιγμή δεν ταιριάζει το "μανιφέστο" με τις κινήσεις των μυών των λαιμού και με τις ελάχιστες χειρονομίες.

Και επίσης, ψάξτε και λίγο στο google τα αποτελέσματα για "Urfuslaag", είναι τόσο απλό ... θα πάρετε χρήσιμα αποτελέσματα.

Παρατηρώ πάντως, οτι το tvxs προσπαθεί να γίνει ένα πιό "αποδεκτό" indymedia.

Και επιτέλους, μην δίνουμε άλλο βήμα στην κουκούλα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ φωτιά στη MARFIN να ήταν προβοκάτσια Alpha Bank!!!!

Franzy είπε...

ALLOSANFAN Χαιρομαι που οταν ακουτε για ταξικα αγωνιστικα σωματεια(οπως αυτα που υποστηριζει το Π.Α.ΜΕ.)και για λαο με προσωπο και ονοματεπωνυμο βαζεται υπογραφη σφυροδρεπανο και Κ.Κ.Ε......"το KKE όπως κάθε σωτηριολογική σέχτα"Σεχτα το ΚΚΕ? Για να ξερω με τι εχω να κανω.Που κολλας στο οτι εχει θεσεις με βασεις,λυσεις σε κοινωνικοοικονομικοπολιτικα ζητηματα?..."προμηθεύει τους πιστούς τους με τα ειλητάρια των έτοιμων απαντήσεων"Ε λοιπον,δεν ειναι στραβος ο γιαλος! Οταν ακους το δικαιο σε καθε στομα δεν εχεις παρα να το φωναξεις! Οι ετοιμες απαντησεις βρισκονται στην καθυστερηση του μυαλου σου.Οσο για τους αγιους και του δαιμονες τους διαγραφει* η ιστορια!.."Η πολυπλοκότητα της πραγματικότητας σας αγχώνει."Η πολυπλοκοτητα της βλακιας με ανχωνει περισσοτερο!.."Ποιος μίλησε για διαλεκτική;"Ποιος? Να το πιασουμε απο το Πλατωνα η το διαφωτισμο και τον Καντ?Για να καταληξουμε στον Χεγκελ.(Μη μου πεις αυτο που φανταζομαι!)..........Αστε το ΜΑΡΞ στην ησυχια του παλιοΡεφορμιστες.Αμα δεν σου αρεσει ο σοσιαλιστικος ρεαλισμος παρε το αλφαδι σου να ζωργαφισεις,ειναι και τις μοδας!....Αγια γραφη,ειληταρια,δαιμονοι πολυ της εκκλησιας δεν εισαι?Για τον Πλουμπιδη-θυμησου την Χουντα και την παρανομια του Κ.Κ.Ε.,οπως και αλλες αντικειμενικες δυσκολιες-Παρ΄ όλα αυτά είναι ν΄ απορεί κανείς πως τόσα χρόνια μετά μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που με θρησκευτική προσήλωση υπερασπίζονται ΨΕΜΑΤΑ εσχατου ειδους κι απομιμηση !

Δημήτρης Γιαννιός είπε...

@ Ανώνυμο-11/5-23:07

Ρε μπας και είναι αλήθεια;

ο ALLOSANFAN είπε...

Επειδή ο λόγος σου κυμαίνεται μεταξύ χουλιγκάνικου οίστρου και θρησκευτικού παραληρήματος δυσκολεύομαι να σου απαντήσω. Αν η φιλοδοξία σου είναι να γίνεις η Ελένη Λουκά της αριστεράς σε πληροφορώ ότι το κατάφερες.

Τώρα αν νομίζεις ότι ο Πλουμπίδης εκτελέστηκε από την χούντα, ότι η φράση ¨ποιος μίλησε για διαλεκτική¨ ήταν ερώτηση εγκυκλοπαιδισμού, ότι εγώ είμαι της εκκλησίας, ότι εκτός από τον σοσιαλιστικό ρεαλισμό υπάρχει μόνο το αλφάδι και ότι οι δίκες της Μόσχας είναι «ΨΕΜΑΤΑ εσχάτου είδους» δεν τρέχει μία.

Κρίμα που δεν ζουν για να συμφωνήσουν μαζί σου οι 1.108 εκτελεσθέντες σύνεδροι (σε σύνολο 1.966) του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΣΕ και τα 98 εκτελεσθέντα μέλη της Κ.Ε. (σε σύνολο 139) ούτε οι 681.692 εκτελεσθέντες των ετών 1937-38. Όμως μην ανησυχείς σου έχω την απάντηση έτοιμη: Οι δίκες της Μόσχας «εξόντωσαν την Πέμπτη Φάλαγγα του Χίτλερ στη Ρωσία» (Ριζοσπάστης 5/3/2006)

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A4dXlcC-Eq8&feature=player_embedded

Franzy είπε...

Το ποιος παραληρει εδω νομιζω ειναι φανερο.Φιλοδοξιες,καρικατουρες και ψεματα τα αφηνω πανω σου,ολο και κατι παραπανω θα ξερεις...(Επειδη και η Λουκα την ιδια αποψη θα εχει για την ΕΣΣΔ '37-'38 δες το λιγο καλυτερα)

Franzy είπε...

Το ποιος παραληρει εδω νομιζω ειναι φανερο.Φιλοδοξιες,καρικατουρες και ψεματα τα αφηνω πανω σου,ολο και κατι παραπανω θα ξερεις...(Επειδη και η Λουκα την ιδια αποψη θα εχει για την ΕΣΣΔ '37-'38 δες το λιγο καλυτερα)

Ανώνυμος είπε...

Franzy:Δύο Θρησκευτικές Οργανώσεις ...δεν θέλουν
κανένα έλεγχο στα οικονομικά τους Ιεραρχίας της Ελλάδος,ΚΚΕ…!!!!

Franzy είπε...

Ισχυει το προηγουμενο.(σχολιο μου)

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΕΓΚΥΟΥ είπε...

Πάμε πάλι...
Παιδιά καλησπέρα σας!
Ποιος σκότωσε την Αγγελική και το παιδί που περιμέναμε;
Κοιτάξτε με στα μάτια και πείτε μου τι πιστεύετε.
Ευχαριστώ

Αόόόόματος!!! είπε...

Εεεε, ξέρετε, εμείς της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης, ειλικρινείς,περίσσειο θάρρος,μπλα μπλα μπλα, αγωνιστές για τα μπλα μπλα μπλα, κρίμα, βέβαια, οι φασίστες, εεε, μπλα μπλα μπλα, ναι, όλοι οι άλλοι, εμείς είμαστε με το δίκαιο, εεε, τ'αφεντικά, μπλα μπλα μπλα, προβοκάτσια, εμείς αυτοπεριφρουρούμαστε και δημοκράτες τώρα, εεε, πέθανε κι η γυναίκα σας ε; μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι,ζήτω η επανάσταση! μπλα μπλα μπλα, ζητώ άλλοθι!!! στα μάτια; αόόόματος!!!

Γρηγορης...Αντεπιθεση είπε...

καλησπερα!allosanfan αυτο που εχω να σου πω μιας και μιλας για το Κ.Κ.Ε και για σεχταρισμο μαλλον εχεις μπερδεψει τις δικες σου πεποιθησεις που μαλλον αριστεριστικες ειναι και γεννημα του ιδιου συστηματος που πιστευεις!Παντως στο Κ.Κ.Ε πολυ κοσμος πεθανε για αυτα που πιστευε,και πολυ κοσμος εξακολουθει να το πιστευει για τους αγωνες που δινει!Και αφου μιλας για εκτελεσεις να σου θυμισω οτι οι κομμουνιστες πηγαν εξοριες και φυλακες και πολλοι εκτελεστικαν μαζι με αλλους αγωνιστες για το μελλον αυτου του τοπου,παντως ή αφελης πρεπει να εισαι ή επιλεκτικη μνημη να εχεις για να μιλας για χαφιεδολογια και εσχατη προδοσια.Κανε καλυτερα την αυτοκριτικη σου γιατι απο τι καταλαβαινω εισαι απο αυτους που καθονται στο σπιτι τους ή σε καμια καφετερια και μιλατε περι θεωριας γιατι μονο αυτο μπορειτε να κανετε,επειδη στην ουσια και εσεις εισαστε τσιρακια του ιδιου του συστηματος!


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους