Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ποδηλατοπαρέα Πλύτρας: Η πρώτη μας καλοκαιρινή ποδηλατοβόλτα

http://podilatoparea.blogspot.gr/2012/06/blog-post_21.html
Με ιδιαιτερη επιτυχια εξελίχθηκε η πρώτη μας ποδηλατοβόλτα για το φετινο καλοκαιρι, με τη συμμετοχη της λεσχης μας στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου με τίτλο "η γιορτή της γελαστής γης", που συνδιοργάνωσαν οι φορείς "Σπείρα" και "ΒΙΟμόνοια" στην Πλύτρα του δήμου Μονεμβασίας στη Λακωνία.
Περάσαμε πραγματικά υπέροχα και η παρέα μας μεγάλωσε! (κάναμε και την πρώτη μας νυχτερινή ποδηλατοβόλτα!)
 Ευχαριστούμε πολύ όσους και όσες συμμετείχαν. Για τους υπόλοιπους που έχασαν αυτήν τη βόλτα, ετοιμάζουμε πολλές ακόμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο. Προτιμήστε τις ήπιες μορφές ψυχαγωγίας και άσκησης, όπως το ποδήλατο, για οικονομία (λόγω κρίσης) αλλά το κυριώτερο, για ευεξία! Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη ποδηλατοβόλτα που θα ανακοινωθεί μέσω του μπλόγκ και στη σελίδα μας στο facebook.



***   "Ποδηλατοπαρέα":  Μια δανειστική ποδηλατολέσχη που ευελπιστεί να κάνει πράξη τη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου άθλησης, αναψυχής και τουριστικής ξενάγησης στην πόλη και στην ύπαιθρο, μέσω του δανεισμού ποδηλάτων σε όποιους επιθυμούν να συμμετέχουν σε ποδηλατοβόλτες, αλλά και ανεξάρτητα.
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως χρηματικό αντίτιμο και αυτή η συνθήκη υποστηρίζει την τακτική μας για ελεύθερη διακίνηση των ποδηλάτων αλλά και των αγαθών. Βασική μας επιδίωξη είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε ποδήλατα και δραστηριότητες για παιδιά, εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε να μην αποκλείεται κανένα παιδί από τη συμμετοχή του, λόγω  οικονομικής κατάστασης.
Δ

4 σχόλια:

ΙΝΏ είπε...

Τελεια και μπραβο σας. Η παρεα σας ομως ισως μεγαλωνε ακομα περισσοτερο αν το αναρτουσατε πριν γινει και οχι αφου εγινε...
Κρατάμε μια μικρη ελπιδα για τις υπολοιπες ποδηλατοβολτες

Ευάγγελος είπε...

ευχαριστουμε και υποσχομαστε να ειναι περισσοτερο συνεπης η επομενη αναρτηση εκδηλωσης. Αναμεινατε!

molaitis είπε...

Μακάρι να περάσει το δίκυκλο μήνυμα σας! Ήδη είδα τους πρώτους Ασωπίτες με ποδήλατο! Η εδαφική μορφολογία στην γύρω περιοχή του Ασωπού ΑΠΑΙΤΕΙ ποδήλατο!
Προσωπικά ψάχνω λεφτά να αγοράσω μιας κι οι ελπίδες να μου το φέρει ο Αη Βασίλης όσο μεγαλώνω απομακρύνονται.

Και για να γελάσουμε... δεν κρατιέμαι θα το πω:
"Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν μες στην τρέλα,
μα ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα"

Ανώνυμος είπε...

..και η μασελα


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους