Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Ειδική ρύθμιση για το αγροτικό ρεύμα εξετάζει η ΔΕΗ

Τη δυνατότητα ένταξης των αγροτών σε νυχτερινό τιμολόγιο μελετά ο πρόεδρος της ΔΕΗ Α. Ζερβός καθώς από την 1η Ιουλίου, καταργείται το αγροτικό τιμολόγιο.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών σχετικά με τις επιπτώσεις της προγραμματισμένης κατάργησης του αγροτικού τιμολογίου την 1η Ιουλίου, ο κ. Ζερβός ανακοίνωσε ότι η ΔΕΗ, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, μελετά τη δυνατότητα να εντάξει τους αγρότες σε νυχτερινό τιμολόγιο, όπου θα είναι προσαρμοσμένο το ωράριο για το πότισμα.


Πηγη  AgroNews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού - Το site του Ασωπιάτη Μαλάκα. Νααα μαλάκα Ασωπιάτη που θες και ενημέρωση από το internet. Ουστ ζώα που πήρατε το ποιό σύγχρονο μέσο επικοινωνίας και το κάνατε εργαλείο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης του μεσαίωνα.
Θα μου πεις πρόβατο δεν είσαι ρε Ασωπιάτη? Καλά να σου κάνουν. Καμαρώστε ενημέρωση από το ποιό γνωστό Ασωπιάτικο site... Για περισσότερα μπείτε εδώ...

http://polsilas1.blogspot.gr/2010/10/apelagr-site.html


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους