Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο LOU ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ.


7 σχόλια:

Μπελεγρης Πάνα.ς είπε...

Κανεις βέβαια δεν είναι σε αυτό χώρο του πολιτιστικού συλλόγου, αλλά δεν μπόρεσα να αποφύγω τον πειρασμό
να αναφερθώ στον θάνατο του Loy Reed.
Από τα βαρύτερα ονόματα στην ιστορία όχι μόνο της Ροκ αλλά της μουσικής γενικά.Από τους ελάχιστους καλλιτέχνες όπου η τέχνη δεν διαχωρίζετε από την ζωή τους, που έδειξαν ότι στην πραγματική τέχνη το λαικό στοιχείο δεν χωρίζετε από την πρωτοπορία και την έννοια του υψηλού.Γιά πάντα ζωντανός.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι μακρινοί μπαίνουν που και που σ' αυτό το χώρο, από νοσταλγία περισσότερο, αλλά κάνουν την ίδια διαπίστωση με με σένα "Μπελεγρης Πάνα.ς ".
Γιατί άραγε τέτοια κατάντια;;;

Ανώνυμος είπε...

Ίσως γιατί οι μικρόνοες, οι μίζεροι και οι μικρόψυχοι (σχολιαστές), διαθέτουν τόση επιμονή που στο τέλος κάμπτουν το ηθικό και τη διάθεση της πιο ζωντανής σκέψης του πιο ανοιχτόκαρδου συναισθήματος


Τι ζητώ σ’ αυτούς εδώ τους βαλτούς …

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι τούτος ρε παιδια;

GODDESS είπε...

Καταντια??? Δεν νομιζω. Μαλλον ελλειψη ενδιαφεροντος απο συντακτες και επισκεπτες.
Γιατι??? Ισως αυτο που ειπε ο ανωνυμος 4¨12 . Ισως αυτο που ειπε ο τσατς σε προηγουμενη αναρτηση << το περιεχομενο του παρακατω βιντεο συμφωνα με την αξιολογιση του Πολιτιστικου Συλλογου Ασωπου σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ζητημα πολιτισμου >>. Δεν ξερω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι κριμα που μετα απο τοσες προσπαθειες, τοση καλη διαθεση εκ μερους καποιων καλοπροαιρετων οραματιστων με καποιες πρωτοποριακες και αξιολογες ιδεες, να πανε χαμενες.
Αναρωτιμαι μαλιστα μηπως αυτο ακριβως ειναι η αιτια του προβληματος -καποιοι που προχωρουν μπροστα και καποιοι που αδυνατουν να ακολουθησουν και σαν συνεπεια φερονται αρνητικα-
Αναρωτιμαι μηπως ειναι καιρος για την δημιουργια κατι καινουργιου. Κατι που θα ξεπερνα τα ορια του πολιτισμου και θα επεκτεινεται σε αλλους πιο πολυποικιλους τομεις.
Ενα καινουργιο blog ?? forum ισως ???
Θα ηταν κριμα παντως να παραιτηθουν τα ελευθερα πνευματα επειδη απλως ετσι το θελουν καποια μιζερα ανθρωπακια.
Οχι τωρα. Οχι στις μερες που ζουμε. Τωρα ειναι που χρειαζεται ενοτητα, επικοινωνια, αφυπνηση και υποστηριξη του ενος προς τον αλλον.

Περίοικος είπε...

Καλές προθέσεις, ανάρτηση πολλές φορές εξαιρετικά ποιοτικών θεμάτων, σχολιασμός λιγοστές φορές ουσιώδης. Φιλότιμη προσπάθεια που σε βάθος χρόνου έδωσε χώρο σε πικρόχολες κριτικές και ανούσιες πομπώδεις τοποθετήσεις και χαρακτηρισμούς εγωπαθών και αλλαζονικών (λίγο πολύ γνωστών) συντοπιτών. Είμαι σίγουρος ότι σε ζωντανή αντιπαράθεση, ακόμα και μέσα σ'ένα καφενείο, ελάχιστα από αυτά τα προσβλητικά που γράφτηκαν θα τολμούσαν να εκφραστούν προφορικά.
Θες η τυπική ευγένεια, θες ο φόβος, με τους ίδους σχολιαστές μιας ανάρτησης μια ζωντανή πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση για το ίδιο θέμα θα είχε άλλη τροπή. Μπορούσαμε, μπορούμε αλλά δεν το κάναμε πράξη να επικοινωνήσουμε καλύτερα, να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε, να συμμετέχουμε δημιουργικότερα και ποιοτικότερα. Αυτό που μ' ενοχλεί περισσότερο από μια ανόητη ύβρη (που δυστυχώς διατηρούνταν στη σελίδα από το διαχειριστή λες και πρόσφερε κάτι), είναι ότι εκτιμήθηκε ο χώρος αυτός από κάποιους, λιγοστούς οπωσδήποτε, ως πεδίο είτε προσωπικών ύπουλων μέσω της ανωνυμίας αντιπαραθέσεων είτε παρουσίασης της πολυσχιδούς και πάντα άρτια τεκμηριωμένης κατ'αυτούς άποψης τους. Τόσοι εθελοντές συντάκτες κι όμως τόσες λίγες δημοσιεύσεις εκ μέρους των. Κρίμα γιατί σίγουρα θα έχουν ποιοτικά πράγματα να προβάλλουν, κρίμα αν η υποψία κακεντρεχούς κριτικής τους απέτρεψε να ενεργοποιηθούν. Κρίμα που η μνησικακία έφερε ή επανέφερε πηγάδες, γαμπρούς από διπλανά χωριά, μίση, πάθη και ό,τι άλλο στρέβλωσε και υποβάθμισε αυτό το χώρο. Αποχαιρετώντας μια φιλόδοξη και αγαθή προσπάθεια, αναγνωρίζω στους συντελεστές της την αρχική προσήλωση, τη διαρκή προσφορά και εύχομαι στο μέλλον οι όποιες απαραίτητες αλλαγές προσώπων και φιλοσοφίας να δημιουργήσουν προϋποθέσεις λιγότερων παραφωνιών και περισσότερης σύμπνοιας και συνεργασίας.

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε, για, τους!!!!! σαλταρισμενους εδω μεσα!!!!


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους