Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

fortino samano


Μετα απο αναφορα επισκεπτη στον Φορτινο Σαμανο,
παραθετω την φωτογραφια του που παρθηκε δευτερολεπτα πριν εκτελεστει.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λετε, ξερει κανεις τι γινεται με το δρομο στη Μακρυναρα;Θα ανοιξει ποτε;Εχουμε διαλυσει τα αυτοκινητα μας;

souks είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
souks είπε...

Απο την στιγμη που η "νομαρχια" δεν παρελαβε το "εργο", ο "εργολαβος" αν θελει κανει χρηση δικαιωματος επισκευης η ανακατασκευης μεσα σε χρονικο διαστημα που εχει εκ των προτερων οριστει και στην καλυτερη συνηθως ειναι ενας χρονος. Σου προτεινω να αγορασεις ανεμοπτερο.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα!!!!!!!!!!!!!Την έχουμε βάψει!!!!!!!!!!

kats69 είπε...

στο γεφυρι της αρτας ο μυθος λεει οτι σφαξανε την κορη του πρωτομαστορα.στην περιπτωση της μακρυναρας δεν πρεπει να υπαρχει ουτε μυθος ουτε κορη.πρεπει να σφαξουν κυριολεκτικα τον πρωτομαστορα!!!

ΑΧΙΝΟΣ είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο kats69,ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ "ΠΑΡΕΛΘΟΝ"!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΚΕΙΝΟ"!

η απ εξω είπε...

μια απορια λυστε μου τι σχεση εχει ο σαμανο με την μακρυναρα?ελεος!

ΑΧΙΝΟΣ είπε...

ΕΛΕΟΣ!ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!

kats69 είπε...

αχινε μου αν με ρωτας για τα λουζουμια η θεση μου ειναι ξεκαθαρη.ειναι θεμα ολων των φορεων και ειδικα του δημου που οπως εχω πει πρεπει να εχει πολιτικη σε ολα τα θεματα.τεχνικα δεν ξερω να σου απαντησω

kats69 είπε...

εχει σχεσει ο σαμανο με τη μακρυναρα.για να φτασεις ασωπο πρεπει να πας μεσω μεξικου!!!

ΑΧΙΝΟΣ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ kats69!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ (ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ) ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!ΑΡΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους