Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ζητω το ελληνικο τραγουδι!!!!!


καλοκαιρι ερχεται και πρεπει να χαλαρωσουμε λιγο.σας παρουσιαζω ενα απο τα μεγαλυτερα τραγουδια της παγκοσμιας μουσικης σκηνης!!!

51 σχόλια:

ο souks είπε...

Η τελευταία φωτό του βίντεο κλιπ μας επιδεικνύει τι θα πάρουμε όσοι έχουμε δώσει πορτοκάλια στον Κυριακάκο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΖΕΙΣ?

69 (...σκέτο!) είπε...

kats69, παραχαλαρώσαμε νομίζω.
Αλήθεια, για να συνεχίσουμε τη χαλάρωση, δεν τολμώ να φανταστώ ότι το "69" δεν αναφέρεται σε έτος;
Και για να σοβαρευτούμε, το μόνο το οποίο δεν ταιριάζει είναι η ετικέτα "τέχνη".

kats69 είπε...

γιατι ρε μισοσυνονοματε/η 69 δεν ειναι τεχνη αυτο το πραγμα???οσο για το 69 ασε την φαντασια σου να τολμησει...

NO NAME είπε...

Tsats όταν έστηνες τον polsilas και έγραφες για :
το οικοδομημα που θα προκυψει απο την δικη σας δυναμη και φαντασια και ευχόσουν να γιγαντωθει και να στεγασει μεγαλες και ισχυρες αποψεις που θα παν την κοινωνια μας μπροστα και ότι ελπιζεις να γινει πεδιο ανταλλαγης ιδεων, αποψεων, προτασεων αλλα και κριτικης ολων προς ολους
( και κάτι ακόμη που έγραφες για πολιτισμό ,συγχώρεσέ με, δεν θυμάμαι ακριβώς που, δυσκολεύομαι να το εντοπίσω), ελπίζω ότι δεν εννοούσες τέτοιου είδους αναρτήσεις και μάλιστα κάτω από αυτήν την ετικέτα…
Συνεργάτες του polsilas ευχαριστίες για αυτά που μας προσφέρετε, κρατήστε όμως και το επίπεδο…
Kats69 σε άλλα μας είχες συνηθίσει , τι έπαθες ;

satso.K είπε...

επειδη δειχνεις οτι γνωριζεις τον kats, θα γνωριζεις και την ευαισθησια του γυρω απο το ελληνικο τραγουδι.Ετσι η αναρτηση πιστευω οτι ηταν μια ατυχης προσπαθεια σατυρας

Ανώνυμος είπε...

Την επομενη φορα θα σας βαλω το Νυχτερινο του Σοπεν ή αν προτιματε το Κονσερτο του Αραγουες.Περιμενα να το ριξετε στο χαβαλε και να κραξετε αυτους που προωθουν αυτα τα σκουπιδια στην αγορα.Μαλλον χασατε το χιουμορ σας... Αν νομιζετε οτι επικροτω αυτου του ειδους την "τεχνη" και θεωρησα σοβαρη αυτη την αναρτηση,λυπαμαι παρα πολυ και ζητω συγνωμη που έθιξα το υψηλο σας επιπεδο.Καλο καλοκαιρι σε ολους (Υ.Γ. Και μη σας δω το καλοκαιρι σε κανενα μπαρακι να λικνιζεστε στο ρυθμό του ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ!!!!!)

bilan είπε...

ολα τα blogs εχουν αναρτηση τον αφρικανο και εσεις εδω θικτηκατε.ρε ουστ!!!

sarifan είπε...

Σας εφαγε η κουλτουρα θεωδορακιδες και χατζιδακιδες ολοι σας.Επαναστατες και μπομπμαρλειδες .Αλλα ,τωρα ξεχασα:Υπαρχει ο Λακης ο κοτερουλης και διασκεδαζει τον κοσμο των αριστεριστων κουλτουριαριδων.Φυσικα το ντομπρο, το εντιμο ενοχλει και ας μην ειναι καλο,ας ειναι λιγο για διασκεδαση ετσι να περασουμε λιγο καλα για καποια στιγμη κι ας το ξεχασουμε μετα.Αμεσως εκτελεστικο αποσπασμα!Μην κανει τον κοπο να μου απαντησει κανεις γιατι θα το θεωρισω (ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ)

Ανώνυμος είπε...

bilan και sarifan, ενα στα δυο(η ενα στα τρια?), για να γινεται και μπουγιο.
kats μην χανεις λογια, ο satso.K φιλοτιμα σε καλυψε,μονο μη δούμε εσενα σε μπαρακι ΑΦΡΙΚΑΝΟ!!!

Δημήτρης Γιαννιός είπε...

Για χαλάρωση καλό είναι. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, αν και όταν είμαι στο κέφι μπορώ να ακούσω και Εφη Σαρρή και Στέλλα Μπεζαντάκου με την ανάλογη δόση Dewars.

Επίσης να πω στον kats69 που αρπάχτηκε, οτι μεταξύ του Αφρικανού και του Νυχτερινού του Σοπέν υπάρχουν πολλές κλιμακώσεις και να κρατάει την ψυχραιμία του. ;)

στραβομασελιαστηκα είπε...

αναρτηση για την αναρτηση?καποιος πιο υπευθυνος δεν μπορει να τσεκαρει λιγο τα θεματα?και μη μιλησει κανεις για λογοκρισια το ξερουμε αυτο το κεφαλαιο απεξω.οσο αφορα τον kats69 ας αρκεστει (στο καλο ελληνικο τραγουδι και στα ιστορικα που δηλωνει και γνωστης)το χιουμορ και την σατυρα ας την αφησει γι αυτους που την εχουν.

bilan είπε...

με το sanifan καμια σχεση απολυτως.βλεπω τη σραβομασελα απο πανω να χανει τον υπνο της με τον αφρικανο.πολυ αγχος βλεπω να εχει που κλονιστηκε η ποιοτητα του blog

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ
ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ.sarifan ΚΑΤΟΥΡΙΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙ , ΕΧΕΙΣ
ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ?

sarifan είπε...

αριστεριζοντες, δηθεν,ψευτοκουλτουριαριδες!!εχω αποθυμενα με σας που το παιζεται ταχα υψηλο επιπεδο και τα μεσημερια βλεπετε τις κουτσομπολιστικες εκπομπες!!οσο και να προσπαθησετε ομως η χωριατιλα και η συντηρικλα δεν θα φυγει ποτε απο πανω σας.στο κουτελο σας γραφει οτι ειστε ΛΑΚΩΝΕΣ.ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΓΙΟ,ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ!!!

sarifan είπε...

Προς : Ανωνυμο (Φελο,κατουρηθηκα,τσαμπουκι κτλ)

ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!!!

tsats είπε...

Φίλε no name αντιγράφω πάρα κάτω δυο αποσπασματα από σχόλια μου (τοποθετήσεις) στις οποίες φαντάζομαι αναφέρεσαι.
Μπορείς πιστεύω να δεις ότι δεν ονειροβατώ.
Ξέρω ποιος είμαι που ζω αλλά και τι θέλω.
Επίσης μπορείς να δεις ότι απευθύνομαι σε όποιον ενδιαφέρεται (και σε εσένα ) να βοηθήσει σε αυτόν το στόχο .Τρόπος υπάρχει δεν ξέρω για διάθεση.
Η αυστηρή σε όρια απόρριψης κριτική νομίζω ότι σίγουρα δεν βοηθάει.
Πάντως ο polsilas και οι συνεργάτες θα συνεχίσουν να προσπαθούν στα όρια των δυνατοτήτων και του (επιπέδου) τους.

Ευχαριστώ για την παρέμβαση και ελπίζω να τα ξαναπούμε.

Σάββατο, 10 Ιανουάριος 2009
Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω δοκιμαστικά αυτήν την σελίδα με σκοπό μελλοντικά να γίνει ο χώρος όπου θα γίνεται η ενημέρωση για τα θέματα της τράπεζας αίματος του Ασωπού αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωπού. Επίσης ελπίζω να γίνει πεδίο ανταλλαγής ιδεών ,απόψεων, προτάσεων αλλά και κριτικής όλων προς όλους. Θα ήταν δεκτή με χαρά όποια συμμετοχή και βοήθεια από εσάς. Για σχόλια που δεν θέλετε να γίνουν δημόσια η για άνοιγμα νέου θέματος επικοινωνήστε μαζί μας. tsats10@yahoo.gr


6 Φεβρουάριος 2009 4:43 μμ
Ο λόγος που ανέλαβα την ευθύνη – πρωτοβουλία να ξεκινήσω αυτό το blog είναι για να βοηθήσω στην υλοποίηση του πρώτου άρθρου του καταστατικού του Συλλόγου.
Ελπίζω με την βοήθεια όσων ενδιαφέρονται να οριοθετήσουμε τον πολιτισμό που εννοούμε και θέλουμε να απολαμβάνουμε στην κοινωνία μας .

sarifan είπε...

Εγω προσωπικα δεν ξαναγραφω τιποτε ουτε και με εχετε αναγκη,ετσι πιστευω ετσι γραφω, καλη συνεχεια αν και δεν νομιζω ν'αλλαξει κατι,ο sarifan τελειωνει εδω!!!

Ανώνυμος είπε...

επεμβαινω παλι γιατι το πραγμα εχει ξεφυγει.οι συνεργατες ειμαστε υπευθυνει για τις αναρτησεις μας και δεν προκειται να παιρνουμε την βοηθεια του κοινου.αν ενδιαφεροσαστε τοσο πολυ για το blog μπορειτε καλλιστα να γινεται συνεργατες και να βοηθησετε την προσπαθεια με τις δικες σας ιδεες.αφηστε ομως τον την κριτικη προς τον polsila για ιδεολογικη εκτροπη.κυριε/α no name και κυριε/α σραβομασελιαστηκα.στο blog δεν θα βαλουμε επιτροπη λογοκρισιας οπως εμεσως ζητατε.συνεργατες θελουμε.ιδου ο polsilas ιδου και η συνεργασια.

Επώνυμη είπε...

Προφανώς η ανάρτηση έγινε στην κατηγορία «τέχνη» με μια δόση ειρωνείας την οποία ελάχιστοι αντιλήφθηκαν διότι όπως υπάρχει διαφορά του χιούμορ ανάμεσα σε χώρες και κουλτούρες, υπάρχει και ανάμεσα σε μυαλά… Συνήθως από τη σάτιρα θίγονται αυτοί που σατιρίζονται. Αναρωτιέμαι αν η ανάρτηση θα έπρεπε να απευθύνεται στην Έφη Σαρρή και το είδος «μουσικής» που εκπροσωπεί ή μήπως σε αυτούς που βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν το υψηλό επίπεδό τους με σχόλια άλλα όχι με τις πράξεις τους. Πριν λίγο καιρό κάποιοι επισκέπτες ανταλλάσσατε κουτσομπολίστικα μηνύματα και τώρα θιχτήκατε; Είναι προφανές ποιον φοβίζει η σάτιρα!

Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ είπε...

Προς POLSILA
Είναι προφανές ότι ακόμα και στο blog η τουαλέτα είναι χώρος πρώτης προτεραιότητας. Δημιουργήστε λοιπόν μια ετικέτα με τον τίτλο ΑΠΟΠΑΤΟΣ για να βρίσκουν καταφύγιο κάτι κάφροι οπαδοί της υποψήφιας βουλευτού και λοιπών ποιοτικών καλλιτεχνών, γιατί είναι κουραστική αυτή η ανεξέλεγκτη περιφορά της βλακείας.

Προς sarifan
Ουστ ρε αμόρφωτο βλαχαδερό που έχεις το θράσος να κρίνεις τα γούστα μας,
αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το θράσος είναι μέγεθος ανάλογο της βλακείας.

Ανώνυμος είπε...

(μέγεθος ανάλογο της βλακείας)-Ωραιο αυτο,Μαθηματικος εισαι ρε μεγαλε και ξεστομιζεις τετοια ωραια ;Αυριο θα ξαναμπω να δω αν εχεις κανα καλυτερο γιατι τωρα βλεπω ενα εργο με τον Δον κιχωτη και την ΔΟΥΛΤΣΙΝΕΑ

DAKOS είπε...

Έχουνε καύλες τα ζωντανά το Μάη,έχουνε και κάποιοι άνθρωποι για λάθος λόγους.Για να χαλαρώνουμε λίγο γιατί μας περιμένει δύσκολο καλοκαίρι αν ξεκινάμε έτσι.

Προς ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ
Διώχνεις κάποιον μόνο από το σπίτι σου.Εδώ είμαστε όλοι το ίδιο.Αναγνώστες και σχολιαστές. Όπως κρίνουμε έτσι καιμας κρίνουν.Τί "δημοκρατικοί" φασισμοί είναι αυτοί?

Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ είπε...

Ρε DAKOS τι έπαθες; Σφίξανε οι ζέστες; Εδώ εγώ δεν μπορώ να διώξω ούτε ενοχλητική μύγα και θα διώξω σχολιαστές από ξένα χωράφια; Και να ήθελα δηλαδή πως θα μπορούσα να το κάνω; Έκανα ένα άξεστο σχόλιο σε απάντηση των άξεστων σχολίων του sarifan και του bilan (τα οποία όμως δεν σε πείραξαν καθόλου). That’s all

Προς Αρτέμη είπε...

Προς Ανώνυμο που βλέπει ξανά και ξανά Δον Κιχώτη:
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.Τον Αρτέμη Μάτσα στο τέλος της ταινίας πάντα τον΄έτρωγαν΄.
Μάγγα μου αν έχεις τα α.....α βγες και συ με το όνομά σου (εγώ δεν τα΄χω).

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ,ΕΙΧΕ ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ είπε...

AΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ , ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ
kats69 είπε...
απαντω σε ολους τους ανωνυμους.δεν ειμαι διδακτωρ ουτε ορια στη συζητηση βαζουμε αλλα αν θελουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο και να μην κρηβομαστε πισω απο ανωνυμιες καλο θα ειναι εκφρασεις του στυλ χαλια ψευδωνυμο,σκοτεινος χαρακτηρας,ακατοικητο κλπ να τις αποφευγουμε.οπως εχει πει και ο κλιντ ισγουντ η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα,ο καθενας εχει την δικη του
27 Μάρτιος 2009 11:04 μμ

Πηλιος Γουσης & Εφιαλτης είπε...

αν μερικοι δεν συμμορφωθούν θα παρελασουν οι καλυτεροι τιτλοι ταινιων στο blog

69 (...σκέτο!) είπε...

Τι σεμνοτυφία είναι αυτή;
Στο πρώτο ... σχόλιο αλλάζουμε το video;
Διχασμός προρωπικότητας;

Ο Δαίμων του σχολιασμού είπε...

Διχασμός προσωπικότητας;

kats69 είπε...

επρεπε να ντυσουμε το βεργη παιδια.δεν ειμαστε ακομα ετοιμη για σκληρο Rock! εδω η συμαθια μου ο/η 69 πηγε το μυαλο στο πονειρο για ενα νουμερακι....παντως αν θελετε το αλλο βιντεο εγω δεν εχω προβλημα....οσοι ειναι εξυπνοι καταλαβαν

αλλος ενας ανωνυμος είπε...

kats69, Αυτός τα έβγαλε, εμάς τι μας πειράζει;

kats69 είπε...

σωστο κι αυτο.αλλα ξερεις που ζουμε...

Ανώνυμος είπε...

πως κρινει ο kats69 την εξυπναδα? Και επειδη δεν ειμαι εξυπνος και δεν εχω και λεξικο ας προσπαθησει να γραψει σωστα γιατι θα ξεχασουμε κ αυτα τα λιγα που ξερουμε..

ο souks είπε...

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί μερικοί σχολιαστές αντί να υιοθετήσουν ένα ψευδόνυμο (που έτσι κι αλλιώς προστατέυει την ανωνυμία τους) εμφανίζονται την μία ως έτσι την άλλη ως γιουβέτσι και την άλλη ως κοκορέτσι. Η ατμομηχανή των ιστολογίων είναι η επικοινωνία και στο δικό μας το ιστολόγιο αν συνεχιστεί αυτή η νέα μόδα πολύ φοβάμαι οτί θα αρχίσει να ξεμένει από κάρβουνο.

kats69 είπε...

συμφωνω απολυτα με το σουκς.βαφτιστειτε πρωτα γιατι εσι δεν γινεται δουλεια.(στην κολυμβηθρα του σιλωαμ!)

εμένα πάντως δεν με έπεισες είπε...

souks, σας ανυσηχεί το ότι μπερδευόσαστε μεταξύ σας/μας και χάνετε/ουμε τον έλεγχο ποιός βρίζει ποιόν;

THIMISOULAS είπε...

souks! Μην εχετε αυταπατες!Το πραγμα εχει ξεφυγει και κατα την γνωμη μου δεν μαζευεται.
Επρεπε η σελιδα να λειτουργει με λογαριασμο [log in-log-out] και να υπαρχουν moderators για να τιμωρουν τους ΚΑΚΟΥΣ.Ετσι λειτουργει καλυτερα
η σελιδα ,οχι οτι κι εκει δεν εχει λαθη αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα.Ειναι κριμα να ακουγεται οτι η σελιδα σας εχει καταντησει σε μια αριστεροδεξια αντιπαραθεση.Ο καθενας αλλαζει ονοματα, βριζει κτλ.
Δεν ειναι πολιτισμος αυτος,ουτε και ελευθερια αποψεων.
Τελος παντων!Προσεξτε να μην ειναι αργα μονο.
Οτι νομιζετε οι ιδρυτες κανετε για το καλο της
σελιδας.

Δημήτρης Γιαννιός είπε...

θα συμφωνήσω με τον "THIMISOULAS". Από το πρώτο μου Post που μου την "έπεσε" κάποιος είχα προτείνει την ίδρυση forum και συνεχίζω να το υποστηρίζω.

0 χωριατης είπε...

καλα ρε παιδια ας ειστε καλοβαλμενοι στο κοινωνικο σας περιγυρο ,τον οικογενιακο σας,επαγγελματικο σας,και οπου εσεις νομιζετε οτι δεν κλωνιζετε η κοινωνικη σας υποσταση -μη ξεχαστε τα λουστρινια-αφηστε εμας ησυχους να εκφραστουμε ελευθερα οπως αρμοζει στον καθενα μας

THIMISOULAS είπε...

Προς souks:εχεις αναρωτηθει φιλε souks αν διαρρευσει κανα ονομα η κατι αλλο οτι μπορει να γινει καμια χοντρη παρεξηγηση εξω σε δημοσιο χωρο κιολας?Α! εσυ το εγραφες αυτο? ελα εδω που σε γυρευα!π.χ.
Και αλλες πολλες κατηγοριες που μπορω να γραφω μιση ωρα παραδειγματα.
Γιατι κανεις μας δεν κραταει το στομα του κλειστο.
Μακαρι να μην γινει ποτε κατι, αλλα το βλεπω χλωμο.
Εχω πεσει σε πηγαδακια που λενε:ποιος να βγαι νει ετσι?ποιος ειναι ο Γ.......ς που γραφει ετσι?
Κι αλλα πολλα!
ΧΩΡΙΑΤΗ:δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα!

ο souks είπε...

THIMISOULAS ίσως έχεις δίκιο. Μερικά πράγματα μπορεί να έχουν κάποιες προεκτάσεις που η κοινή λογική να μην τις λαμβάνει υπόψη σε πρώτη φάση.
Αυτό που με απασχολεί όμως είναι το ποιός θα προσαρμοστεί τελικά που. Το blog στις συνήθειές μας η οι συνήθειές μας στο blog?(αντικατέστησα την λέξη νοοτροπία με την λέξη συνήθειες γιατί σήμερα νιώθω διακριτικός)
Πάντως σκέψου μας κάποτε να κυκλοφορούμε φορώντας ηλεκτρονικές προβιές! Πλάκα δεν θα είχε?

kats69 είπε...

πηγα σε χακερ χαρτοριχτρα και σας ξερω ολους!!!

tsats είπε...

Βλέπω να εξελίσσεται ένας προβληματισμός για τους τρόπους που θα ελέγξουμε τους κακούς θα βαφτίσουμε τους ανώνυμους θα προσαρμόσουμε η θα προσαρμοστούμε στις συνήθειες-στανταρ της σελίδας θα προφυλάξουμε τους ανώνυμους από την αποκάλυψη της ταυτότητας τους……και ένα σωρό άλλα…
Θέλω να πω ότι από την πρώτη στιγμή μπήκαν αυτοί οι προβληματισμοί και καταλήξαμε στην τελείως ανοιχτή σελίδα με όλα τα ρίσκα που αυτό συνεπάγεται.
Το ζητούμενο είναι η παρουσίαση η αν θέλετε η διαμόρφωση της άποψης των επισκεπτών .
Πάντως εντέλει πιστεύω η σελίδα θα αυτορυθμιστεί στο επίπεδο που μας αξίζει.

Υ.Γ
Φίλε THIMISOULAS η αριστεροδεξια αντιπαράθεση είναι αναπόφευκτη εφόσον μάθαμε σε όλη τη ζωή μας τα πάντα να τα φιλτράρουμε μέσα από τις ταμπέλες (δεξιός-αριστερός).
Μια μεγάλη πρόκληση λοιπόν των επισκεπτών της σελίδας είναι να απεγκλωβιστούμε από αυτήν την κατάρα και να δούμε τις απόψεις που εκφράζονται εδώ μέσα αλλά και να διατυπώσουμε τις δικές μας ανεπηρέαστοι από ταμπέλες(προκαταληψεις).
Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα για τους φανατικούς της ταμπέλας να δημιουργήσουμε και άλλες.
Θα δείξει.

thimisoulas είπε...

Καλως!Θα δουμε την συνεχεια!

anonymos είπε...

Εξαιρετική οπτική, απαράμιλλη τεχνική, βαθύτατα νοήματα, πραγματική ποίηση!!!!
Συγχαρητήρια στον kats69 που κατόρθωσε να συλλάβει τα υποβόσκοντα ερωτηματικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα σ' ένα φαινομενικά απλό τραγούδι σε ρυθμό ρέγκαι (επαναστατικό)!

Σε μια δεύτερη ανάγνωση των στίχων (ίσως και τρίτη και τέταρτη), διακρίνεται το σαφές αντιρατσιστικό μύνημα του ποιητή.

ΥΓ. Στην πέμπτη ανάγνωση όμως φαινόταν πως ο ποιητής συνέπλεε με το απόφθεγμα του Χάρυ Κλιν: "Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους". Πιθανώς το τραγούδι να απευθύνεται σ' εμάς.

ΥΓ 2. Όπως και να έχει όμως αξίζουν "ούρα" (αγγλιστί) στον kats69 για την επιλογή του.

:))))))))

Ανώνυμος είπε...

καλα σας τα εχωσε ο προβοκατορας.ανωνυμε ασε τις ειρωνιες.η ουρα των σχολιων σε αυτη την αναρηση εχει φτασει μεχρι την αθηνα!! θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει που λεει και ο σοφος λαος.σας εθιξα την ποιοτητα σας αλλα στο γκατσο μουγκα ολοι!καταντησε το blog ενα ηλεκτρονικο καφενειο του μικροκοσμου μας.κουτσομπολιο,μισος,ειρωνια,προσωπικες επιθεσεις.τελικα αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε.προβοκατορα σου ρχομαι!!αντε γεια σας! ειμαι ο kats69 πιο γνωστος ως κατσουλις και λιγοτερο ως δημητρης βλαχακης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
anonymos είπε...

Ωραίος τρόπος καλοσωρίσματος, στην πρώτη μου δημοσίευση στο μπλοκ σας!!! Τυπική Λακωνική φιλοξενία....

Δεν ευθύνομαι Δημητράκη εάν δεν κατανοείς το πνεύμα μου και μου τοποθετείς ταμπέλα! "Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν", κι αυτό το ρητό δεν θ' αλλάξει ποτέ.

Σάτιρα η δική σου, σάτιρα και η δική μου....

Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ είπε...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΜΠΕΛ0ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ,ΤΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ ,ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ,ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΚΤΕΟ ΣΥΜΒΑΝ ,ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ,Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΔΗΜΟ ΑΣΩΠΟΥ,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΤΟΜΟ,ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

μην γραφετε κεφαλαια ,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια,μην γραφετε κεφαλαια


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους