Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

η σιωπη των μαθητων


Ταινια του εκπαιδευτικου Θ.Αποστολου,ως συνεισφορα στο δημοσιο διαλογο για την
παιδεια.Αναρτηθηκε απο Michael_Myers
Αλλες ενοτητες ασχολουνται με την επιμορφωση,τον χωρισμο των ταξεων σε τμηματα,τις ξενες γλωσσες,τα αρχαια,την τεχνολογια,την αμφιεση,τα ανωτατα ιδρυματα,το ασυλο και αλλα..που πιθανως θα αναρτηθουν στο μελλον.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kats69 είπε...

πολυ καλο το θεμα και πολυ σοβαρο.μπας και καταλαβουν οι επισκεπτες και το νοημα της δικης μου αναρτησης με την"κυρια"εφη σαρρη.ο καδος σκουπιδιων σε αυτη τη χωρα δυστυχως δεν εχει πατο

Δημήτρης Γιαννιός είπε...

Μου θυμίζει καθοδηγητή άλλης εποχής με το "δήθεν" ειρωνικό υφάκι, το "εγώ τα ξέρω όλα" και άλλα ...

Δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η ταινία του "δάσκαλου", αλλά το συγκεκριμένο απόσπασμα επικεντρώνεται σε συγκεκριμένη ζώνη και 3-4 κανάλια που κάνουν αυτή τη δουλειά κάθε μεσημέρι.

Εκτός όμως από αυτά τα 3-4 κανάλια υπάρχουν άλλα 10 τουλάχιστον που μπορείς να δεις από "Τόλμη και Γοητεία", μέχρι Λιακόπουλο και Καρατζαφέρη σε επανάληψη.

Η τηλεόραση είναι αυτή που μας αξίζει γιατί χρησιμοποιούμε σε λάθος στιγμές το κόκκινο κουμπάκι που γράφει OFF.

τονια είπε...

Ωραίο το βιντεάκι, μας τόνισε αυτά που λίγο πολύ όλοι ξέρουμε. Όμως ο άνθρωπος δεν την παλεύει καθόλου..... Είδα για λίγο (δεν άντεξα να το δω όλο) το βιντεάκι του για το άσυλο κ οφείλω να ομολογήσω οτι δεν περίμενα να ακούσω όλα αυτά τα οποία ούτε ο Καρατζαφέρης δεν τολμά να ξεστομίσει. Απλά τραγικός.....

satso.K είπε...

τονια για το ασυλο εχεις δικιο δεν μπορεσα να δω και τα 17 βιντεο.Δημητρη το τηλεκοντρολ δεν ειναι λυση και τα εναλλακτικα που αναφερεις στο ιδιο στυλ,εξαλλου οι Παυλοπουλος-Παπαθανασιου κατεθεσαν(30/4)δωρακι 100 εκατομμυριων για τους καναλαρχες και εκδοτες(φοροαπαλαγη του 2% των ακαθαριστων εσοδων για τρια ακομη χρονια)

satso.K είπε...

..εννοω οτι τους πληρωνω θελω δεν θελω οποτε μπορω τουλαχιστον να κρινω,για το οτι αυτο μας αξιζει ελπιζω σε κατι καλλυτερο

Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ είπε...

Οι απόψεις του για την αμφίεση των μαθητών είναι χειρότερες κυριολεκτικά τραγέλαφος. Satsok την πατήσαμε μου φαίνεται. Έπρεπε όμως, κάτι να ψυλλιαστείς από την φράση του (που προσπέρασε χωρίς εξηγήσεις): « σεξουαλική εξάρτηση».

Για τον ρόλο της τηλεόρασης, του βασικού (μέχρι να κυριαρχήσει το internet) διαπαιδαγωγικού μηχανισμού της κοινωνίας τα λέμε σε άλλη ευκαιρία.

satso.K είπε...

δεν το ειχα δει ουτε αυτο!!!!!!!εχει και"να επιβαλλει"μεσα...περνει κουβεντα το ολο θεμα του οποιου μαλιστα δεν ειμαι γνωστης(της εκπαιδευσης)..οσο για το αν την πατησαμε,το μονο σιγουρο,/??


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους