Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Το Τραγούδι της ημέρας

Ένα τραγούδι για σήμερα αγαπητοί φίλοι με εικόνες για να σου δίνεται και σένα η ευκαιρία να ξεκουράζεσαι λιγάκι!!!!!!

20 σχόλια:

μεσα είπε...

Πολυ καλο Πολυ καλο.Μας αργησες!!!!

επιθετικος είπε...

(ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ).Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν πως η αιφνίδια λήξη των εργασιών της Βουλής οφείλεται στην πρόθεση του Κώστα Καραμανλή να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο Καραμανλής θα καταργήσει τις εκλογές!!!!!!!.
ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΜΕΝΟΙ........

Ανώνυμος είπε...

επιθετικε σε λαθος αναρτηση κανεις σχολιο.εδω το θεμα ειναι αλλο

mouse είπε...

Το έκτρωμα και η εκτροπή
Την έβαλε λοιπόν τη μπουγάδα του ο Καραμανλής, έκλεισε και το πορτάκι του πλυντηρίου (aka βουλή) και θα παραδώσει στην κοινωνία άσπιλους και αμόλυντους (και κατά αρκετά εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερους) τους κυβερνητικούς που ενέχονται σε μύρια όσα σκάνδαλα. Δια της μεθόδου της παραγραφής βεβαίως βεβαίως.

επιθετικος είπε...

Ρε ανώνυμος.Ρίξε μια μάτια στο βίντεο πάλι. Πώς ουσία είναι εδώ.

Γεροδάσκαλος είπε...

Αγαπημένε μου papillion, εγώ προτείνω να μη την "κάνουμε", αλλά ξανακάνω και εδώ την πρόταση, ο polsilas μας να στραφεί ΚΑΙ σε συγκεκριμένα έργα. Προτείνω λοιπόν αυτό το καλοκαίρι, που θα βρεθούμε όλοι κοντά, να αρχίσουμε να φτιάχνουμε μια "Ψηφιακή Καταγραφή της Πολιτιστικής και Ιστορικής Κληρονομιάς του Δήμου Ασωπού".
ΥΓ: Είναι ίσως ένας τρόπος που άνθρωποι "άτεχνοι" σαν και μένα θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι και να μην είμαι μόνο χειροκροτιστής σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΤΩ,ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟ-ΔΑΣΚΑΛΟ

Le PAPILLON είπε...

Το ξέρεις ΔΑΣΚΑΛΕ είμαι μαζισου.

Ανώνυμος είπε...

Σ΄αυτούς που ζησανε σεμνά και ταπεινά, αφού έτσι τους έπεισες, και γίνανε μούτσοι στα κότερα της εξουσίας
Σ΄αυτους που ανέμεναν επανίδρυση του κράτους και βγήκε επανίδρυση της Αγροφυλακής
Σ΄αυτούς που πίστεψαν στα 10.000 στελέχη του Πολύδωρα και έμειναν απέξω
Σ΄αυτούς που πίστεψαν πως το ισχυρό σου χαρτί είναι η οικονομία και χρεοκόπησαν
Σ΄αυτούς που πίστεψαν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και πήγαν άψαλτοι
Σ’ αυτούς που ανέμεναν σύνταξη αλλά θα φύγουν άφραγκοι και κουρασμένοι
Αφιερωμένο και σε μένα που δε σε πίστεψα, δε σε ψήφησα αλλά δεν αντιστάθηκα .

Ανώνυμος είπε...

Είστε κολλημένοι στη ξεπερασμένη και ξεπεσμένη πια κουλτούρα της μεταπολίτευσης. Πιστεύετε ότι ασκείτε αριστερη κριτική ενώ τα ανόητα και φτωχά μυαλά σας όυτε να ορίσουν τον όρο αυτό δεν μπορούν. Καναπεδάκηδες ξυπνάτε και πολυθρονάκηδες κοιμάστε. Η πολιτική και πολιτιστική σας φαιδρότητα προσβάλει ακόμα και τον κοινό νου. Απολογήστε στον ευατό σας κάνοντας ψυχοθεραπεία μέσω του Blog χωρίς να σέβεστε στο ελάχιστο την εξαίρετη ανάρτηση του Le Papillon που πάντα τις επιλέγει σοφά και εσείς συνήθως (με ελάχιστες εξαιρέσεις) προσπαθείτε να τις...γονιμοποιήσετε.

kats69 είπε...

το θαυμα στην ελλαδα κραταει τρεις ημερες και το μεγαλυτερο επτα.δηλαδη οσο μια αναρτηση.η διαμαρτυρια,η αντισταση,το δεν τρωω το μουσμουλο ειναι σταση ζωης και οχι εφημερο συναισθημα που το βγαζουμε επειδη καποιος μας το κεντρισε.δανειζομαι τον στιχο του ποιητη."αντε κουνησου και νυχτωνει κι εχουμε μεινει παλι μονοι και μη ρωτας ξανα ποιος φταιει κι εχουμε μεινει τελευταιοι"

THIMISOULAS είπε...

Σ'αυτους που ηρθαν με ζιβαγκο κι εφυγαν με βερτσατσε
Σ'αυτους που περιμεναν την αλλαγη και πραγματικα η αλλαγη συζυγου εγινε
Σ'αυτους τους 800.000 περιπου δημοσιους που δεν ηξεραν και οι ιδιοι οτι διοριστικαν εν μια νυκτι και δεν υπαρχει ουτε καρεκλακι τωρα
Σ΄αυτούς που πίστεψαν πως το ισχυρό σου χαρτί είναι η οικονομία αλλα ηταν οι ΚΛΑΔΙΚΕΣ που Γ.....ΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΑΝΕ στην κυριολεξια Σ΄αυτούς που πίστεψαν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και στο Συκουριο εκαναν παρτυ. Σ’ αυτούς που ανέμεναν σύνταξη αλλα την πηρε η ΧΗΡΑ
Αν το παμε ετσι ανωνυμε δεν θα τελειωσουμε ποτε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ

kentri είπε...

ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΡΕ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ!

kentri είπε...

Διορθωση. οι Γλειφτες του Συριζα.

epikeros είπε...

Ο Κουρασμένος τρέμοντας μην αποκαλυφθεί η εμπλοκή του Μαξίμου, σε σκάνδαλα όπως αυτό της πώλησης της "ΓΕΡΜΑΝΟΣ", αλλά και το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, κλείνει με φασιστικό τρόπο τις εργασίες της Βουλής!...Πάντως η υπόθεση που τρέμει περισσότερο ο Καραμανλής, είναι οι μίζες της Siemens μετά το 2004.

THIMISOYLAS είπε...

Εχω μια ειδηση τρομερη!Οταν ξαναρθει το πασοκ στην εξουσια θα ξαναδωσει τα χρηματα του χρηματηστηριου ξανα πισω.ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!!!


ΑΧ ΡΕ ΜΑΝΑ, ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

THIMISOULAS είπε...

διορθωση:THIMISO(U)LAS

epikeros είπε...

Ρε THIMISOULAS.Σε βλεπω (Κουρασμενο)!!!!!

THIMISOULAS είπε...

Πολυ ρε epikere,γιατι διαβαζα μια σελιδα πολυ (κουραστικη)
http://fileleftheros.wordpress.com/2009/02/16/σκανδαλα-πασοκ-1993-2004-για-να-θυμούνται-οι/

Πορδη είπε...

Πες μας ρε kentri αυτούς που αγωνιζονται για εμας;
Χωρις εμας;


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους