Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

τό μικρό καί τό μεγάλο







Τώρα πόσο μεγάλοι είμαστε..,
καί πόσο σπουδαία αυτά πού μας απασχόλησαν σήμερα...,
ή γι' αυτό ακριβώς ήταν όλα τόσο όμορφα...;;;;



Love supreme (complete suite live!) - John Coltrane

17 σχόλια:

"μεγάλος";;; είπε...

Αυτό τώρα τι αποδεικνύει;
Πόσο "μικροί" ή "μεγάλοι" είμαστε ή το ότι το "μικρό" και το "μεγάλο" είναι σχετικά;

tsats είπε...

"μεγαλε " αν καταλαβεις οτι το μικρος -Μεγαλος ειναι σχετικο θα δεις οτι παντα υπαρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ

satso.K είπε...

ο καθένας σάν παρατηρητής στό πείραμα,λένε ότι επιρεάζει.Δέν ήθελα να αποδείξω κάτι,με εντυπωσίασαν τα μεγέθη.΄Νομίζω ότι παίζει ρόλο το πού βρίσκομαι καθώς καί τό εύρος της αντίληψής μου,πιθανόν καί άλλα..

!!! είπε...

όσους τόνους δεν βάζει ο tsats τους βάζει ο satso.K

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXA γεγονός...!!!

"μεγάλος";;; είπε...

tsats, και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ίσως

tsats είπε...

Παιδια επειδη πρεπει να παω για υπνο νομιζω δεν εχει νοημα να μετραμε μεγεθη και τονους.
αυτο που ηθελα να πω ηταν αλλο πραγμα.
Νομιζω το καταλαβατε.
Αν σας εθιξα συγγνωμη.....

"μεγάλος";;; είπε...

tsats, και εγώ το ίδιο θα κάνω.
Απλά αστειεύτηκα.
Καληνύχτα.

σταγόνα στον ωκεανό είπε...

!!! από όλο αυτό τους τόνους είδες; μάλλον πλάκα τους κάνεις.
satso.K μας τρελαίνεις με κάτι τέτοια, μας αρέσει όμως !
tsats και ακόμα – ακόμα μεγαλύτερος αλλά τότε εμείς…
άστο καλύτερα…

kats69 είπε...

μου ηρθε στο μυαλο το αεροπλανο του κωστα χατζη και της σωτιας τσωτου."κι ολλοι αυτοι που σε πικρανανε απο ψηλα αν τους κοιταξεις θα σου φανουν τοσο ασημαντοι που στη στιγμη θα τους ξεχασεις"

Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ είπε...

Τίποτα δεν είναι μικρό, μεγάλο ή τεράστιο αν δεν υπάρχει ένας νους (ένα νοήμον ον ) να το αναγνωρίσει σαν τέτοιο. Ο ανθρώπινος νους αποδίδει νόημα στα πράγματα και χωρίς αυτόν νόημα δεν υπάρχει, (ακόμα και το ‘νόημα’ δεν έχει νόημα).
Επομένως η συνείδησή μας περιέχει το απειροστό και το τεράστιο, το μηδέν και το άπειρο και αφου συμβαίνει αυτό πρέπει να συμπεράνουμε (και να αναφωνήσουμε):

satsoK ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαζί σου και μεις


Και με αυτόν τον πανηγυρικό τρόπο «λέω να την κάνω σιγά σιγά». Είναι το τελευταίο σχόλιό μου, αφού ξαναδιαβάζοντας μερικά σχόλια των τελευταίων ημερών αντιλήφθηκα αυτό που αν ήμουν ελάχιστα ευφυέστερος θα είχα αντιληφθεί νωρίτερα
Δεν είμαι από εδώ (ούτε από πουθενά αλλού άλλωστε). Η tonia μου το είχε πει σε κάποιο σχόλιο της αλλά η έπαρση δεν μ΄ άφησε να δώσω σημασία. Τέλος πάντων οτι είπα στην αρχή για την δημοκρατία και τη λογοκρισία δεν το παίρνω πίσω. Ο καθένας πρέπει να έχει το δικαίωμα να διαμορφώσει το χοιροστάσιο των ονείρων του (Ματθ. 7, 6 και Σαββόπουλος Μαύρη θάλασσα στ. 24 ). Ο «Αφρικανός» 44 σχόλια ο «Γκάτσος» 0. Παίρνω τα κουβαδάκια μου και άντε γεια. Εσείς συνεχίστε απτόητοι. Η ιδέα του γερο-δάσκαλου πρέπει να στηριχτεί το ίδιο και οι πρωτογενείς παραγωγές μελών (και όχι μόνο) του blog όπως οι παραγωγές του d.k. Θα σας κρυφοκοιτάζω από ψηλά (όχι αφ΄ υψηλού).

Κατοπιν αυτών …this is the end.
Προβοκάτωρ πάπαλα, muerto, dead, kaput
ashes to ashes and dust to dust
Χους ην και εις χουν απελεύσητω

kats69 είπε...

blog χωρις προβοκατορα ομελετα χωρις αβγα!χασαμε την καλυτερη "πενα". πιστευω να ξεστραβωσεις και να σε ξαναδουμε συντομα

τονια είπε...

Προβοκάτωρ παρόλο που δεν είσαι από εδώ φαίνεται οτι μας γνωρίζεις καλά κ οτι νοίαζεσαι για εμάς κ τον τόπο μας, όσο κ αν δεν θες να το παραδεχτείς.....
Οφείλω να ομολογήσω οτι θα μας λείψεις γιατί πάντα έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να βλέπεις κ να κρίνεις τα γεγονότα κ τους ανθρώπους.
Αντίο προβοκάτωρ!

Υ.Γ: Δέξου την μετριότητα μας ως μια αρχή....

o souks είπε...

Προβοκάτωρ ένα απλό αντίο ίσως να μην είναι αρκετό.Οι στιγμές που περάσαμε μαζί θα μας μείνουν αξέχαστες.Ισως κάποτε η μοίρα τα φέρει και ανταμώσουμε ξανά.(σνιφ..)
Au revoir..

satso.K είπε...

θα πω και εγώ,ότι λυπάμαι γιά τον αποχαιρετισμό και σίγουρα χωρίς τα σχόλια σου το blog γίνεται φτωχότερο...αλλά όπως μας προτρέπεις θα συνεχίσουμε...πτοημένοι

GODDESS είπε...

satso.K
Mas ipenthimises tin aperantosini tou simpantos. Mia aperntosini pou kovei tin anasa, eidika otan skeftoume oti mono mia mikri gonia tou gnorizoume. Kai noiothei kaneis deos otan skeftei tin teleiotita kai armonia me tin opoia ola leitourgoun mesa se auto.

GODDESS είπε...

PROVOKATORA
Ego den leo antio. XERO pos tha mas xanartheis. Mexri tote.... have a good time!!!!


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους