Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Πρωινό σουλάτσο


από τον gatosdk.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι σιγουρος οτι το αιωνιο ταξιδι σου gatodk θα ειναι τοσο ομορφο.
ΓΜ

souks είπε...

Το πιο ωραίο βιντεάκι του gatosdk έμελλε να ναι και το τελευταίο. Πουτάνα ζωή..

Ashurbanipal είπε...

Δε θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που για πρώτη φορά είδα αυτό το βίντεο! Μου το έδειξε όταν είχα περάσει από το μαγαζί του τη τελευταία μέρα της ζωής του, επιδεικνύοντας τόσο πάθος προσπαθώντας να μου εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδρομή και αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι το μουσικό υπόβαθρο είναι μουσική των Άνδεων.

Χρηστος Κυριακουλακος είπε...

Θαλασσα
Ηρεμια
Ονειρο
Ερωτας
Ταξιδι
Αναμνησεις
Γαληνη
Μοναξια
Καλο σου ταξιδι...

Dakos είπε...

Κύκνειο άσμα η πιο αγαπημένη θάλασσα.

Βάλτε όλα τα βιντεάκια του σε μια ξεχωριστή ανάρτηση για νάναι όλα μαζί.
Γιατί,αν αληθεύει, να αναβληθούν όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου? Δεν θα ήταν καλύτερο να γίνουν στη μνήμη του?

GODDESS είπε...

gatosdk
Tora oles oi thalasses tou kosmou einai dikes sou gia na tis armenizeis mazi me allous thalassolikous pou efigan prin apo sena.....
Oso gia emas....tha vlepoume ta video pou me toso meraki mas eftiaxes kai tha se thimomaste me eugnomosini gia ola osa mas prosferes!!!!
Fisika den xreiazetai na po pos to video einai iperoxo, opos kai KATHE allo....Gia mia akoma fora, se EUXARISTOUME!!!!!!

tsats είπε...

Μετα το πρωτο σοκ και με ψυχραιμοτερη σκεψη κραταμε την παρασταση του θεατρου σκιων για τα παιδια και το τετραημερο στον Μποζα αφιερωνεται σε ΑΥΤΟΝ.
Το προγραμμα θα αναρτηθει τις επομενες μερες.

ΠΙΕΡΡΗΣ Μ. είπε...

Φ Ι Λ Ε. Μ Α Σ .Τ Η Ν. Ε Κ Α Ν Ε Σ...
ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕΣ,ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ.ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ,ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΒΑΣΤΑΚΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ : Μ Α Σ . Λ Ε Ι Π Ε Ι Σ.ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΝ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ -ΕΚΦΡΑΣΗ ΦΙΛΗΣ-.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΣΥ).ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

molaitis είπε...

Ο χρόνος μου λίγος όπως είδες τις τελευταίες ημέρες. Αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής μου που θα σ'έχω ανάγκη και σε ήθελα δίπλα μου, αλλά τελικά δεν...
Κλείνομαι στο νέο μου σπιτάκι, που μέσα στον καύσωνα δροσίζομαι και σ' ευγνωμονώ γι'αυτό. Δεν πίστευα ποτέ πως κοιτάζοντας ένα ψυγείο ή μια ηλ. κουζίνα θα δακρύζω.
Φεύγω λοιπόν να δω αν ο φίλος μας δημοσίευσε το τελευταίο σου δημιούργημα. Δυσκολεύτηκα όμως να τ'ανοίξω, αλλά το έκανα. Να'σου κι άλλες αναμνήσεις... Ο φάρος στου Ξιλή με τη θάλασσα γαλήνια, όπως ήταν εκείνο το πρωινό που με πήγες και μ'έριξες δίνοντάς μου τη στεγανή σου σακούλα για να δέσω στη σημαδούρα το κινητό μου. Η θάλασσα αργότερα αγρίεψε ξαφνικά, σε κάλεσα κι ήρθες με το φιλαράκι και με προλάβατε λίγο πριν με πετάξει στα βράχια. Τη βλακεία μου, την προνοητικότητά σου και τους κουβάδες σας γεμάτους "κυνηγούς" από τ'αφροπαράγαδα, δε θα τα ξεχάσω ποτέ.

Ξέρω πως όσο και να προσπαθώ άλλο να επικοινωνήσω μαζί σου, δε θα τα καταφέρω. Ξέρω πως αυτά τα λόγια είναι τα τελευταία μου προς εσένα, γι'αυτό είναι και πολλά.
Σ'ευχαριστώ που δίδαξες όλους εμάς πολλά. Στον αποχαιρετισμό σου όλοι έκλεγαν, όλοι σε είχαν ανάγκη. Μας άφησε κενά ένας άνθρωπος που κάθε μέρα προσμέναμε να δούμε και να ζήσουμε μαζί του περισσότερα. Τελικά, χωρίς να κάνεις αυτό που λέμε "οικογένεια" άφησες πίσω σου δεκάδες αδέλφια σου. Για όσα υποστήριζες κι αγωνιζόσουν, δεν κατηγόρησες κανέναν από τους "απέναντί" σου κι έτσι, όλοι σ' αγαπήσαμε ως φίλο κι αδελφό.
Καλό ταξίδι λοιπόν, εκεί με τους "αποσκιανούς"! (που σου 'μαθε η μάνα σου)
...Γιατί κλέω ρε μπαρμπαηλικιωμένε;

molaitis

Δ.Β είπε...

Εισαι στο Αυριο εισαι στο χτες εισαι στο Σημερα...
για παντα και οχι εφημερα.(σιγα μην εφυγε)

Ι.Μ.-Γ.Μ. είπε...

Από μικρός ήσουν "ανάποδος" και γι'αυτό ΑΡΧΗΓΟΣ.
Ελεύθερος και Ασυμβίβαστος,ααγάπησες πραγματικά τον τόπο και έγινες ο δικός μας "ο Μίμης ο Κρίθαρης"
Έφυγες για πρωινό σουλάτσο και δεν προφτάσαμε να σου πούμε όσα θέλαμε...
..."Κι ύστερα θα καλαφατίσουμε ένα μεγάλο καράβι
Καινούργιο,ολοκαίνουργιο και θα το ρίξουμε στη θάλασσα.
...........
Κρατώντας στο χέρι ένα σπαθί-ή ένα άνθος."
Καλό ταξίδι ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ε τώρα τι να σου πω.......αμα σ είχα δω χάμου,άμα σ είχα δω χάμου......και μου κανες και τον έξυπνο...δηλώνοντας τι θα κάνουμε στα γεράματά μας....και τώρα αι μαζεψε το Κουκούδα ,τον Τράκα και το Φουντούκαρο που κλαίνε απαρηγόρητοι.....άδικο έχουν;
Λ.Κ


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους