Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

2007-2009, γιατί...‏



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την απαντηση στο παραπανω ΓΙΑΤΙ; αναζητηστε το βιντεο (καβγας Αντωνη Κανακη-Γιωργου Καλαντζη ).
Θα δειτε ποσο υποτιμουν την νοημοσυνη μας τα οργανα του δικοματισμου αλαζοντας τις αποψεις τους αναλογα με το αν ειναι στην κυβερνηση η την αντιπολιτευση.

mouse είπε...

Προς ανωνυμο.Εδω κοσμος καιγεται......και εσυ χτενιζεσαι!

Ανώνυμος είπε...

mouse μαλλον το βιντεο βαζει φωτια στους κωλους αυτων που θελουν να διαστρεβλωσουν την αληθεια (γι αυτο μαλλον δεν θελεις να το σχολιασεις ευθεως).

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε και Αξιοσεβαστε φιλε Le PAPILON Πιστευω να ξερεις τον ορισμο του οφ σαιτ! Αν κανεις συγκριση το συγκεκριμενο θεμα που μας αναρτησες με το προηγουμενο [καμια σχεση]Οσο για την ακομψη ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΙΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ σου θα σου προτεινα να βαλεις και τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε ρολο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ με ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει χωριανος σου [μας] που να τριβει τα ''χερια του'' με το κακο που μας βρηκε! Και.. αν υπαρχει τοτε αυτος η αυτοι ειναι συμμετοχοι με την αδιαφορια τους και τον μικροκοματισμο τους ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤV ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ....ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!
/perix.p.heraklio

Le PAPILLON είπε...

Φιλε perix.p.heraklio.Ανεκαθεν η σατυρα προσπαθουσε διακωμοδωντας να διορθωσει τα κακως κειμενα.Υ.Γ Περιμενουμε να γινει καλα το δακτυλο του Γ.Π απο το ατυχημα με το ποδηλατο και μετα θα (δωσει!)στη μανικα να (καταλαβει)....!!!!

τονια είπε...

Πάντως το χειρότερο απ' όλη αυτή την κατάσταση είναι η T.V. Πόσο πιο τραγική μπορεί να γίνει??? Μέχρι που μπορεί να φτάσει η εκμετάλλευση των ανθρώπων (παθόντων κ τηλεθεατών)? Γιατί να είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε αυτή την ταινία τρόμου μέρα-νύχτα? Τόσο πιασάρικη είναι όλη αυτή η ιστορία? Γιατί δεν μπορώ να φαντστώ οτι όλο αυτό γίνεται απο ενδιαφέρον για την ενημέρωση του πολίτη.
Βέβαια είμαι λίγο εκτός θέματος, η ανάρτηση έχει θέμα τις κομματικές φωτιές μιας κ αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι γι' αυτό γιατί μου φαίνεται οτι η ανοησία του ξεπερνά κάθε όριο. Ελπίζω κάποτε να καταλάβετε......

Ανώνυμος είπε...

poli orea satira??????

Ανώνυμος είπε...

tonia. kamia anoxi gia kanenan?pali ise ektos???
th katalaboume otan katalabis kai esi.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 98 ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο Γ.Π ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ? ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε.Οπως ολοι μας..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε και αξιοσεβαστε Le PAPILON..Να σατυριζω και να διακωμοδω την ΣΥΜΦΟΡΑ λιγακι ''ακομψο''και''ατοπο''το βλεπω.Οπως εξ ισου βλεπω την κοματικη η οπαδικη εκμεταλευση του!..Ειναι ενα θεμα που αφορα ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!..Αρκει να βγαλουμε τα ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΑΣ!..Γιατι...αλλο..ΣΑΤΥΡΑ και αλλο ΤΡΑΓΩΔΙΑ [διαφορετικες μασκες αρχ.θεατρου] και μιας και σε κοβω να γουσταρεις ''διακωμοδια''σου προτεινω να διβασεις τα Απαντα Γ.ΣΟΥΡΗ [1853-1919] ''ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ''Τομος 5 σελ.47 ...ΤΟΥΣ ''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ''ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ! /perix.o kapnismenos...

Le PAPILLON είπε...

Δεν γουσταρω με αδικης καταφορα!Σε χαιρετω

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ που δεν ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αυτο που ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ Πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ πιο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ .......
/Perix.nistazo. Υ.Γ[Τα χριστουγγενα θα εχουμε δενδρο πλαστικο με πολυχρομες λυχνιες ]καλο Βραδυ.

satso.K είπε...

το θεμα ειναι διακομματικο,οπως και οι αεροφωτογραφιες,ολοι αγαπαμε το δασος γι'αυτο θελουμε ενα σπιτακι καπου κοντα,γιατι οχι και μεσα....

Ανώνυμος είπε...

satso..Θα προτιμουσα εξω απο το δασος στα /perix γιατι μεσα στο δασος μενει η γιαγια της ΚΟΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ και κυκλοφορει ο ''ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ''ειμαστε για τετοια τωρα?
/perix.pinao.

Ανώνυμος είπε...

να και ενα παραδειγμα προς μιμηση.αν ηταν μαγκας με αρχ,ες θα εβγαινε στην τηλεοραση και θα ελεγε λαε απο αυτους και αυτους δεχομαι απειλες για τη ζωη μου αν δεν φυγω απο πρωθυπουργος.αυτη ειναι η κατασταση.αμα με φανε γραψετε ενα δρομο με το ονομα μου για να με θυμουνται οι νεωτεροι.δεν το εκανε.αλλα εδω υπαρχουν κατι κλωνοποιημενα καραγκιοζακια που τον χειροκροτουν ακομα.το θεμα ειναι ψυχιατρικο οχι πολιτικο.

Ανώνυμος είπε...

-τα αγγεια γινηκαν θυμιατα,και τα σκατα λιβανι,οι γυφτοι γιναν δημαρχοι,κι οι κλεφτες καπετανιοι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους