Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Πλανήτης Γη--Planet Earth

Ένας Καναδός αστροναύτης ισχυρίζεται ότι η επιφάνεια του πλανήτη μας φαίνεται να έχει αλλάξει, συγκριτικά με το πώς ήτανε κατά την τελευταία του περιστροφή πριν από 12 χρόνια. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οι πάγοι φαίνεται να έχουν λιώσει κι άλλο, ενώ το χιόνι που καλύπτει την επιφάνεια της Γης φαίνεται ότι έχει μειωθεί και αυτό.
Το στρώμα της ατμόσφαιρας που καλύπτει πλέον τη Γη δεν είναι παρά ένα λεπτό φύλλο, ένα μικροσκοπικό πέπλο που μας κρατάει ακόμη ζωντανούς.
Οι ενδείξεις για την επικείμενη καταστροφή του περιβάλλοντος είναι πολλές και η φύση κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου.
Παρά τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η ανθρωπότητα αλλά και κάθε χώρα ξεχωριστά, είναι εγκληματικό να επιμένουμε να αγνοούμε τα σημάδια.
Απο blue planet
Τα εργοστάσια όμως είναι ο κυριότερος παράγοντας στη μόλυνση του περιβάλλοντος. Τα διάφορα βιομηχανικά απόβλητα ρίχνονται στη θάλασσα και καταστρέφουν τις ακτές μας. Σκοτώνουν τα ψάρια με τις διάφορες χημικές τους ουσίες και συγχρόνως δηλητηριάζουν τον αέρα που αναπνέουμε .Μαύρα σύννεφα καλύπτουν τις πόλεις μας και σκοτεινιάζουν τον γαλάζιο ουρανό. Τα εργοστάσια λοιπόν είναι η μεγαλύτερη αιτία της μόλυνσης της ατμόσφαιρας. Με την ανοχή τον κυβερνήσεων.
Απο Le PAPILLON


Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους