Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Πλύτρα




Το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε μία ενημερωτική συνάντηση στη Πλύτρα με θέμα τα έργα τα οποία σχεδιάζονται να υλοποιηθούν. Υπήρξε έντονη αντιπαράθεση απόψεων με αποτέλεσμα να ανταλλαγούν σκληρές εκφράσεις.......

43 σχόλια:

Ashurbanipal είπε...

Προσωπικά δεν έχω κάποια αντίρρηση με τις προτάσεις του Δημάρχου, ωστόσο μπορώ να ισχυριστώ ότι έπαθα πολιτισμικό σοκ κατά την εκεί παρουσία μου.
Ομολογώ ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου αντίκρισα τέτοιο θέαμα. Μια φωναγκλάδικη οχλοκρατία να χλευάζει τους επικριτές των απόψεων του Δημάρχου πριν ακόμα αυτοί τις εκφράσουν. Ακόμα κα αν οι οπαδοί (για τέτοιους πρόκειται, φιλικά προσκείμενοι θα ήταν ο πολιτικά ορθός όρος αν και όχι ακριβής στη προκείμενη περίπτωση) έκριναν ότι οι αντίθετες απόψεις ήταν αστήρικτες, εμπαθείς, ψευδείς ή κακοήθεις δεν δικαιολογούν το ύφος που επικρατούσε στη συνάντηση για το οποίο μερίδιο ευθύνης έχει και ο ίδιος ο Δήμαρχος. Μπορεί να μην το προκάλεσε, όμως το επέτρεψε αφού εκτελούσε και χρέη προεδρείου στη συνάντηση και από θέση όφειλε να προστατεύσει οποιονδήποτε εξέφραζε άποψη, ο ίδιος άλλωστε τη ζήτησε.
Βρισιές, γιουχαΐσματα, χειρονομίες, χειροκροτήματα σε κάθε μειωτική ατάκα του Δημάρχου προς τους επικριτές του (αλήθεια, ο Δήμαρχος έχει ανάγκη από χειροκροτητές; πίστευα ότι ήταν ενημερωτική συνάντηση και όχι προεκλογική ομιλία), μειωτικά σχόλια του όχλου προς επικριτή που οφείλω να επισημάνω ότι είχε έντονο ύφος του τύπου:
«άντε ρε φύγε από δω…»
«ρε ουστ…»
«στο διάολο ρε κουμμούνι» (προφανώς στο Δήμο μας αυτό αποτελεί βρισιά)
«δε μιλάνε με το χέρι στη τσέπη» (σχόλιο καθωσπρέπει πολίτη)
και όχι μόνο αυτά
Και η ατάκα της βραδιάς από δημοτικό σύμβουλο προς επικριτή του Δημάρχου που μόλις τον είχε αποκαλέσει «ψεύτη»:
κάτσε κάτω ρε σκατό (sic).
Ενδιαφέρον βέβαια έχει η παρατήρηση ότι κάθε μονάδα του όχλου δεν θα λειτουργούσε έτσι μεμονωμένα. Μάλιστα οι περισσότεροι απ΄ αυτούς είναι ευγενέστατοι στη καθημερινή τους κοινωνικότητα ίσως γιατί δεν νιώθουν αρκετά ισχυροί όταν λειτουργούν ως μονάδες.
Συνδημότες , μέλη του φωναγκλάδικου όχλου (πόσο λυπάμαι για το συν…) ελπίζω να νιώσατε ισχυροί και τουλάχιστον να εκτονωθήκατε !
Πραγματικά, χωρίς κακία όλα τα παραπάνω, μόνο λύπη.

Ανώνυμος είπε...

Ευγε στον αλαζονα δημαρχο και στους χειροκροτητες του!

kats69 είπε...

η αλαζονεια ειναι ενα απο τα επτα θανασημα αμαρτηματα. κατεβειτε απ τα καλαμι ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

ο χωριατης είπε...

Και να μη ξεχναμε οτι ο κ.δημαρχος στα φοιτητικα του χρονια ειχε διατελεσει και ΜΟΥΦΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.Ρε που καταντησε ,σε θιασωτη κλακαδορων.Χρειαζομαστε και λιγο ενημερωση γυρω απο τα θεματα της συγκεντρωσης και της αποψεις που εκφραστηκαν.

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είπε...

Ποιο ηταν το το Θ-ΑΙΜΑ* της κου-βεντετας βρε παιδία;
*θεμα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορεί κάποιος από τους παρευρισκόμενους στην συνάντηση - ενημέρωση να γράψει κάτι για την ουσία των θεμάτων ,που προσπαθήθηκε από ότι κατάλαβα να συζητηθούν; Ας κάνει και κριτική για το μπάχαλο... Εμείς πιστεύω θα καταλάβουμε...

Παρευρισκόμενος είπε...

Τα θεματα που ανακοινωθηκαν-συζητηθηκαν-ηταν η κατασκευη ενος παραλιακου δρομου που θα ενωνει την πλαζ με την παιδικη χαρα και η επεκταση του λιμενοβραχιωνα.
Το σχεδιο που παρουσιαστηκ, περιγραφε για το πρωτο εργο ενα αυτοκινητοδρομο,ενα πεζοδρομο και δυο μικρες πλατειες σαν ενιαιο εργο.Τα υλικα που αναφερθηκαν ηταν,γρανιτοκυβολιθος για τον αυτοκινητοδρομο η τις πλατειες(δεν εγινε σαφες η δεν το καταλαβα)και βοτσαλοτο για τον πεζοδρομο.
Τα προβληματα ξεκινουν απο το οτι ο πεζοδρομος θα επεκταθει προς την μερια της θαλασσας αλλου 1.5 και αλλου 2 μετρα καταλαμβανοντας τμημα της ακτογραμμης.
Για το λιμανι ειπωθηκε οτι θα προεκταθει στην ηδη υπαρχουσα κατευθυνση και μετα θα στραφει ΒΔ αφηνοντας ανοιγμα 200 μετρων εως τα βραχια του γκρεμισμενου σπιτιου.
Η εκβαθυνση θα γινει με αναρροφηση λογω των αρχαιοτητων που βρισκονται στην λεκανη.

Ο Θυμωμένος είπε...

Ήμουν και εγώ εκεί και θυμάμαι όταν πριν δύο χρόνια σε μια συναυλία της Φριτζίλα ο Δήμαρχος είπε ότι είμαστε έναν εναλλακτικός Δήμος. Τώρα όλα αποκτούν νόημα: Έχουμε έναν ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, με ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ και σαφώς ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

το δημαρχειο και τωρα αυτο για τν πλυτρα θα γινουν αμεσως..στν ασωπο το γηπεδο 15 χρονια τωρα δεν μπορουν να το φτιαξουν...

ο souks είπε...

Δηλαδή από την μια έχουμε ένα σχέδιο ανάπτυξης
10 εκατ. ευρώ και από την άλλη 1,5 μέτρο βραχάκια.
Αρα έχουμε και λέμε....10000000 δια 1,5 επι 100 τρέχοντα μέτρα μας κάνει 66,666 ευρώ το τετραγωνικό βραχάκι. χμμμμμ, δύσκολη απόφαση!
Λοιπόν θα έλεγα οτί μάλλον συμφέρει να προχωρήσει το έργο αλλά πάλι με ενοχλεί το νούμερο που είναι του διαβόλου.
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊΤΕ!!

ο τσαντισμένος είπε...

εγω ημουν στην αλλη συναυλια με ενα συγκροτημα απ την αθηνα. τοτε που περιμεναν ολοι το μεγα αυτοκρατορα ωρες για να αρχισει η συναυλια,και σαν να μην εφτανε αυτο πουλησε και τσαμπουκα σε δημοτες.το θυματε κανεις αυτο?

ο souks είπε...

Παίδες στις επόμενες εκλογές ψηφίστε για δήμαρχο τον Λάμπη.
Αυτός σίγουρα θα ρχεται στην ώρα του στα πανυγήρια και στις συναυλίες.

Μίμης Μανωλάκος(1) είπε...

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΛΥΤΡΑΣ


Στις 24 Αυγούστου δύο ιδιοκτήτες και κάτοικοι κατά την θερινή περίοδο στην Πλύτρα, ο ωκεανολόγος Γρηγόρης Ρουσάκης και ο ιατρός νευρολόγος Ανδρέας Γαλανόπουλος, ο οποίος σημειωτέον έχει κάνει το αγροτικό του στην περιοχή μας, επισκέφθηκαν τον Δήμο Ασωπού και πληροφορήθηκαν για το σχέδιο δημιουργίας πεζοδρόμου(;) από την παιδική χαρά της Πλύτρας έως την Παχιάμμο, όπου λειτουργεί από πέρυσι μια σύγχρονη πλαζ με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Τη νύχτα όμως μετατρέπεται χωρίς να έχει άδεια σε ανοιχτή ντίσκο μέσα σε κατοικημένη περιοχή με όλες τις βλαβερές για τους κατοίκους και την περιοχή συνέπειες που αποκαλύπτουν επίσης και τις πολιτιστικές επιλογές του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής (θα αναλυθούν με άλλο κείμενο).
Οι ως άνω συγκεκριμένοι πολίτες που διαφωνούσαν με τους σχεδιασμούς αυτούς, μετά από άκαρπες συζητήσεις με τον Δήμαρχο, δημοσιοποιούν στις 31 Αυγούστου 2009 κείμενο, ζητώντας υπογραφές από τους κατοίκους και τους μόνιμους παραθεριστές. Στο κείμενο αυτό υπογραμμίζουν τις καταστροφές που θα επιφέρει ο σχεδιασμός αυτός όπως:
-H κάλυψη με μπετόν κατά δύο μέτρα πλάτος της αμμουδιάς του Αρτάνη, όπου η πλειοψηφία των ντόπιων κάνει μπάνιο (μείωση της παραλίας κατά 200 περίπου τετραγωνικά).
-Η ολοκληρωτική καταστροφή της αμμουδιάς μπροστά στο κέντρο “Αραξοβόλι” με τις μουριές.
-Το σπάσιμο των βράχων για την θεμελίωση και την τσιμεντοποίηση από την αμμουδιά του Αρτάνη ως την Παχιάμμο χωρίς μελέτη για τις καταστροφικές συνέπειες που θα επιφέρουν τον χειμώνα τα ισχυρά κύματα της Όστριας (του νότιου ανέμου) που έρχονται με μεγάλη ταχύτητα προς το λιμάνι, τα βράχια και την Παχιάμμο. Ρωτήστε τους ψαράδες της περιοχής για το φαινόμενο αυτό.
Στο σημείο αυτό θέλω να συμπληρώσω ότι το κόστος όλου του σχεδίου, μελέτη και κατασκευή, είναι 1.000.000 ευρώ. Ναι, ένα εκατομμύριο! Μετά τα δύο εκατομμύρια για το άχρηστο Δημαρχείο που δεν πρόκειται να λειτουργήσει αφού όλες οι υπηρεσίες θα μεταφερθούν στους Μολάους με το Δεύτερο Καποδίστρια, ο Δήμος διαθέτει ένα εκατομμύριο για ένα δεύτερο άχρηστο, επικίνδυνο και συνάμα οικολογικά καταστροφικό έργο.

Μίμης Μανωλάκος(2) είπε...

Επανέρχομαι στην διαμαρτυρία των πολιτών επισημαίνοντας ότι στο κείμενο που υπέγραψαν μέχρι τώρα εβδομήντα πολίτες σημειώνεται μεταξύ άλλων:
Γιατί ο Δήμος Ασωπού, ερήμην των κατοίκων της Πλύτρας, αποφάσισε να μπαζώσει (ναι, να μπαζώσει !!!) και να χτίσει την παραλία σε όλο το μήκος της από τις κούνιες μέχρι την πλαζ “Παχιάμμος”.
Πρόκειται για μπάζωμα κανονικό και χτίσιμο με μπετόν σε πλάτος δύο μέτρων για όλη την παραλία, όπως προβλέπεται με σαφήνεια στα σχέδια κατασκευής του νέου δρόμου που υποβλήθηκαν στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Οι ξύλινες κατασκευές, με τις οποίες θα γινόταν η διαπλάτυνση όπως νόμιζαν πολλοί, προβλέπονται για την είσοδο της πλαζ ”Παχιάμμος” και μόνο.
Κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να κατανοήσει τη χρησιμότητα αυτού του έργου. Όταν σε όλο τον κόσμο όλοι προσπαθούν να προστατέψουν και να αναδείξουν το φυσικό περιβάλλον, εμείς το θάβουμε κάτω από το τσιμέντο.
Ο Δήμαρχος όταν πληροφορήθηκε ότι υπάρχει διαμαρτυρία με υπογραφές
“ευαισθητοποιήθηκε“ να καλέσει σε συγκέντρωση τους κατοίκους, εννέα ημέρες!!! πριν την δημοπράτηση του έργου, για να ζητήσει την συναίνεση τους. Χωρίς προηγούμενο διάλογο, με παραπληροφόρηση τουλάχιστον επί τρία χρόνια ότι θα γίνει ξύλινη πεζοδρόμηση χαμηλότερα από το δρόμο, στο επίπεδο των βράχων, σχεδίαζε κρυφά λεωφόρο για τα αυτοκίνητα που θα καταλήγουν στο ιδιωτικό ανοιχτό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “Aσωπιτάν”, με ταυτόχρονη καταστροφή του περιβάλλοντος.
Στην ανοιχτή συγκέντρωση που έγινε την Κυριακή το απόγευμα, 6 Σεπτεμβρίου 2009, ο Δήμαρχος Ηρακλής Τριχείλης, παρουσίασε επί δίωρο ασήμαντες δραστηριότητες (τα μεγάλα σχέδια ήταν μόνο στα χαρτιά), αφού παρουσίασε τον εαυτό του ως μαχητή της κρατικής γραφειοκρατίας η οποία εμποδίζει το έργο του, ταυτόχρονα είπε ότι χρησιμοποίησε και πολιτικά μέσα για να προωθήσει κάποια σχέδια του, κατέληξε στο επίμαχο θέμα της πεζοδρόμησης επιχειρώντας να το εμφανίσει ως έργο ανάπτυξης.
Και ενώ όλοι άκουσαν με θρησκευτική ευλάβεια τον Δήμαρχο, εκτός από μικροπαρεμβάσεις διευκρινιστικού χαρακτήρα όταν άρχισαν να μιλούν οι αντίθετοι με το τσιμεντάρισμα της παραλίας, τότε κλακαδόροι του Δημάρχου, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Φίλιππο Λιανό δεν άφηναν να ακουστεί η διαφορετική άποψη. Με την ευωδιαστή φράση “κάτσε κάτω ρε σκατό” ο εκπαιδευτικός κ. Λιανός παρουσίασε στο κοινό το ύφος και το ήθος της Δημοτικής Αρχής. Δεν κατάλαβα αν ο ίδιος ως αριστεριστής των φοιτητικών χρόνων φώναξε το εμφυλιοπολεμικό ‘’κάτσε κάτω ρε κουμμούνι” που ακούστηκε. Φαίνεται ότι έχει ορισθεί από τον δήμαρχο, παλιό και νέο σύντροφο του, ως ο αρχηγός των κλακαδόρων.
Ο δε δήμαρχος που ζητούσε διάλογο και συναίνεση κράτησε “σιγήν ιχθύος”. Δεν προστάτευσε τους ομιλητές από τους κλακαδόρους, ούτε μια φορά. Δεν τους προέτρεψε να ακούσουν τους ομιλητές όπως άκουσαν αυτόν. Το αντίθετο μάλιστα ειρωνεύτηκε τον νευρολόγο Ανδρέα Γαλανόπουλο ότι εμφανίστηκε στο γραφείο του ως δόκτωρ, τίτλο που κατέχει άλλωστε, επαναλαμβάνοντας το τρεις φορές. Του είπε ότι δεν έχει οικολογική συνείδηση γιατί ο πεθερός του έχει απορροφητικό βόθρο. Και οι κλακαδόροι γιουχάιζαν τον ομιλητή.
Όταν όλα τα χωριά έχουν σχεδόν μόνο απορροφητικούς βόθρους που μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα, από τον οποίο πίνουμε νερό, ο Δήμαρχος προσπάθησε να επιρρίψει το πρόβλημα στους πολίτες και να το στρέψει ειδικά κατά του γιατρού. Αν οι βόθροι κ. Δήμαρχε είναι στεγανοί τα λήμματα που πάνε; Φυσικά στα χωράφια όπου αδειάζουν τα βυτιοφόρα και από εκεί στον υδροφόρο ορίζοντα απ’ όπου πίνουμε!!!
Ένα πρόβλημα λοιπόν που πρέπει αυτός να επιλύσει, το πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού, προσπαθεί να το επιρρίψει στους πολίτες και ειδικά σ’ αυτούς που εναντιώνονται στην Εξοχότητα του. Αλλά στο θέμα θα επανέλθω με αναλυτικό κείμενο.

Μίμης Μανωλάκος(3) είπε...

Ο μέγας Γάλλος διανοητής και φιλόσοφος Βολταίρος είπε την περίφημη φράση: “Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το λες”.
Και o “ηγεμόνας” Δήμαρχος, άνευ αντιπάλου, Ηρακλής Τριχείλης, όπως αποδέχθηκε ο ίδιος μέσα στο Δημαρχείο ότι είναι ο “άρχοντας της περιοχής” εφάρμοσε το Βολταίρο ως εξής : “Διαφωνώ με ότι λες και καλώ κλακαδόρους
για να μην σου επιτρέψω να το λες”. Εύγε !!!
Εμείς όμως που είμαστε αντίθετοι θα πούμε την πρόταση μας εδώ και καλούμε τους πολίτες του Δήμου να την υποστηρίξουν.
Ζητούμε να γίνει πεζοδρόμηση όλου του παραλιακού δρόμου και διαμόρφωση του, χωρίς επέκταση προς την παραλία και τον αιγιαλό.
Να φύγουν τα αυτοκίνητα από την παραλιακή ζώνη, όπως γίνεται σε όλες τις σύγχρονες παραθαλάσσιες πόλεις.
Ως χώρος πάρκινγκ της πλαζ Παχιάμμου να αγοραστεί το οικόπεδο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου που βρίσκεται δίπλα στην πλαζ και από κάθετους και παράλληλους προς τον παραλιακό δρόμους, να καταλήγουν στον χώρο αυτό όταν διαμορφωθεί.
Επειδή όμως υπάρχουν αντιπαραθέσεις Κτηματικής, Δήμου και ιδιωτών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, προτείνουμε να συγκεντρωθούν χρήματα και από τους πολίτες για τον σκοπό αυτό. Δήμος και πολίτες μπορούμε να πάμε μαζί.
Στον ενδιάμεσο χρόνο έως ότου ολοκληρωθεί η προηγούμενη διαδικασία, θα μπορούσε να γίνει προσωρινή πεζοδρόμηση πάνω στα βράχια και στις αμμουδιές με ξύλο ή ειδικό πλαστικό ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το βλέπουμε άλλωστε σε παραλιακά ξενοδοχεία, γιατί όχι και στην παραλία του Δήμου μας!
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Δεν κατανοώ, και όλοι δεν κατανοούμε γιατί ο Δήμαρχος επιμένει σε μια καταστροφική πρόταση για την περιοχή. Τι συμφέρον έχει δημιουργώντας λεωφόρο για ένα ιδιωτικού ενδιαφέροντος νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
Ας απαντήσει :
1. Ποιος μεγαλοπαράγων της κυβέρνησης βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία ;
2. Για ποιο λόγο προσπάθησε να κάνει λιμάνι στις Κόκκινες που είναι αρχαιολογικός χώρος ; Και όταν αποκλείστηκε τέτοια λύση από την αρχαιολόγο Εναλίων αρχαιοτήτων, γιατί τότε μόνο στράφηκε προς επέκταση του υπάρχοντος λιμανιού ;


10 Σεπτεμβρίου 2009 Μίμης Μανωλάκος

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "KΥΡΙΟΙ" ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΛΙΑΝΕ...

ο χωριατης είπε...

Μηπως το 1.000.000 ΕΥΡΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ...τον κ.δημαρχο και καποιους αλλους...και οχι η αναπτυξη της περιφημης πλαζ, τσιμενταροντας τις φυσικες ομορφιες του χωρου ? ΣΟΒΑΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΧΜΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώντας την ομιλία του δημαρχου και διακρίνοντας το υφος του (το οποιο ειναι χιλιων καρδιναλιων) διαπιστωσα δυστυχως οτι¨"δουλεύει"
με ωραιο τροπο ολους τους αδαεις ψηφοφορους του που δεν τολμουν να διαφωνησουν με τα οσα "υποσχεται" γιατι φοβουνται τον εμπαιγμο απο τους υπολοιπους και τον στιγματισμο τους ως επαναστατες.
Παραμυθιαζει τον κοσμο (τους δικους του ευτυχως)
για μια αναπτυξη της Πλυτρας οπως λιμανι για 130 σκαφη-παιδικες χαρες-πεζοδρομους-φωταγωγηση κ.α
που θα προσελκυσει νεους παραθεριστες και θα γινει η περιοχη η επομενη ...ΜΥΚΟΝΟΣ.
Ας κοιταξει λιγο τη νοοτροπια που υπαρχει απο μεγαλη μεριδα ατομων της περιοχης που μονο τους μελημα ειναι η ικανοποιηση του εγω τους και η ευνοια της τοπικης αρχης.
Παρουσιαζε ωραιες μακετες (ως καλος πολιτικος)
αλλα δεν εβλεπε γυρω του το χαλι που υπαρχει χρονια τωρα και το ενισχυει καθε χρονο με την ανοχη της δημοτικης αρχης στο να αφηνει καποιους που εχουν συμφερον να γεμιζουν την πλατεια με παιχνιδια χαμηλης αισθητικης (η αποθεωση του κιτς!!)και οχι μονο.(ΑΠΟΡΙΑ ΓΟΝΕΑ:Ποιος ειναι υπευθυνος για τον ελεγχο της τηρησης των ορων λειτουργιας παιχνιδιων οπως μπιλιαρδου-ποδοσφαιρακια κ.α στο χωρο που συχναζουν μικρα παιδια???Αν δεν απατωμαι υπαρχει οριο 18 ετων και ανω).
Για την τσιμεντοστρωση της παραλιας δεν αμφιβαλλω για τις γνωσεις του και τις ικανοτητες του διοτι εχει αποδειξει οτι ολα μπορουν να γινουν (βλεπε ιδιωτικη προβλητα μπροστα απο το εξοχικο στο καραβοστασι που καθε χρονο ολο και μεγαλωνει!!)
Ας προσγειωσει λιγο το βαρωνικο του στυλ και να λειτουργησει λιγο πιο δημοκρατικα γιατι η ζωη εχει γυρισματα και στο γυρισμα θα χρειαστει να απολογηθει σε ολους

Ανώνυμος είπε...

κυριε φιλιππα λιανε. εσεις που ειστε μορφομενος και κοσμογυρισμενος, μηπως μπορειτε να μου πειτε το "ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΣΚΑΤΟ" πως λεγεται στα γαλλικα?

Ανώνυμος είπε...

τα παραπονα σας στο δημαρχο δεν ισχυει για τον κυριο δημαρχο ασωπου. το πολυ πολυ να φυγετε με κανενα τασακι στο κεφαλι!!!! το εχει κανει προσφατα και αυτο!! εισερχεστε με φειδω...φευγετε με καρουμπαλο!!!!

Ο Θυμωμένος είπε...

Ο κ. Δήμαρχος αντιλαμβάνεται το διάλογο ως εξής:
1. Σου παραθέτει την άποψή του.
2. Σου δίνει την ευκαιρία να εκθέσεις τη δική σου (προσέξτε, αυτό αποτελεί παραχώρηση δική του και όχι δικαίωμα δικό σου).
3. Με έντονο αλαζονικό-επιθετικό-αυταρχικό ύφος (του γενικώς γ...ω προς του υπηκόους-υποτελείς του)σου "αποδεικνύει" το λάθος των απόψεών σου.
ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
Αν έχεις την αναίδεια να συνεχίσεις τη συζήτηση θα δεχτείς την οργή Του και αν δε σε συνεφέρει αυτή, σε αναλαμβάνουν οι οπαδοί-τσιράκια-λεβέντες και ενίοτε Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου με ανάλογο των περιστάσεων φρασεολόγιο.

ο χωριατης είπε...

Ο καθε ειδους δημαρχος ειναι η εικονα της κοινωνιας και ποιοτητας ανθρωπων-πλειοψηφιας- που τον εκλεγουν, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Για να μη δινουμε την εικονα μονο του διαμαρτυρομενου πολιτη νομιζω θα πρεπει να δημιουργηθει μια κινηση ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΩΝ που να συμμετεχει- σαν κινηση πολιτων -σε ολες τις λειτουργιες του δημου με θεσεις και προτασεις να ελεγχει και να ενημερωνει τους πολιτες.Νομιζω ειναι η πιο αποτελεσματικη παρεμβαση.

Ανώνυμος είπε...

Σε απαντηση της προτασης του χωριατη εχω να πω (καταγγειλω)το εξηςκαι αν οσοι αναγνωρισουν τον εαυτο τους στο υπονοουμενο μπορουν να με διαψευσουν:
Σε ολες τις προηγουμενες εκλογικες αναμετρησεις εκτος της τελευταιας εγινε προσπαθεια να δημιουργηθει μια αντιπολιτευση με στοχο να κρατησει την ισοροπια και το μετρο στο ΔΣ.
Δυστυχως η καταληξη ειναι οσοι εκλεχτηκαν απο τον κοσμο με την εξουσια-εντολη να παιξουν αυτον τον ρολο αφομοιωθηκαν απο την εξουσια(δεν θελω να πω οτι αυτος ηταν οστοχος απο την αρχη).
Για να καταλαβετε τι εννοω επισκεφθειτε την ιστοσελιδα του Δημου και δειτε τα μελη και αρμοδιοτητες της Δημαρχιακης Επιτροπης.....
http://www.asopos.gov.gr/Default.aspx?tabid=335

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε 2:40μμ, μήπως ο Δήμαρχος 'έπεισε' αυτούς που αναφέρεις σύμφωνα με το βήμα 3 του Θυμωμένου; Οι άνθρωποι αυτοί, απλώς κατάλαβαν το λάθος τους! Εμείς οι υπόλοιποι ήμαστε ...άπιστοι!

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Ασωπού συνεχίζεται με το κωμειδύλλιον «Ο κοτζαμπάσης και οι υποτακτικοί του»

Ανώνυμος είπε...

...ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΕ ''ΔΗΜΑΡΧΕ''ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ)ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ..... ΑΧΡΙΟΙ

satso.k είπε...

αποφυγα να σχολιασω γιατι
-προσπαθησα να το κανω με την αναρτηση που ακολουθησε
-θα μπορουσε να θεωρηθει ως κινηση που αναζητα επιπλον σχολια και αντεκλησεις
αλλα μετα απο το σημερινο σχολιο εχω να πω και εγω δυο πραγματα σαν κατοικος της περιοχης και συντακτης σε αυτο το blog
-οι διαφορες δεν λυνονται με καυγαδες και αλληλοκατηγοριες αλλα με ηρεμη και καλοπιστη συζητηση
-η εξουσια και το χρημα διαφθειρουν αν δεν προβαλεις ισχυρες αμυνες
βλεποντας λοιπον τα σχολια αναρωτηθηκα
-οι αναγνωστες της σελιδας δεν ψηφησαν το δημαρχο;
-αυτοι που τον ψηφησαν δεν διαβαζουν την σελιδα, η,απαξιουν να απαντησουν;
-ολοι εμεις,οι εχοντες στρεματα και οικοπεδα στην περιοχη συμβαλουμε στην οικολογικη αναπτυξη-με τις κατασκευες μας(ολα χωρις αρχιτεκτονα),τα πεζοδρομια(ανυπαρκτα),τους δρομους μας(μην ξεχασω να φτιαξω την μαντρα λιγο προς τα εξω,με αποτελεσμα ολοι οι δρομοι εκτος σχεδιου να ειναι στενοι και επικινδυνοι)και γενικα με την καθημερινη συμπεριφορα μας;(διαμορφωνοντας το περιβαλλον,διαμορφωνομαστε)
τελος θελω να δηλωσω την αντιθεση μου σε υπονοουμενα γνωστων(εκ των εσω υποτιθεται)ονοματων,που δεν αναφερονται,καθως και σε καθε ειδους απειλων και υβρεων(δεν ειναι απαραιτητο να αναπαραγαγουμε το κλιμα της συνγκεντρωσης)
η μηπως δεν μπορουμε τιποτα καλυτερο;

Ανώνυμος είπε...

ENA EXW NA PW:ΦΙΛΙΠΠΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!!!!

ο χωριατης είπε...

satso μιας και το κριτηριο του ενος μετρου οικοπεδου το εχω
εκπληρωσει-οχι ενος ,αλλα πολλων μετρων για τις αναγκες ζωης,με προσωπικη δουλεια σκληρη χωρις της τωρινης κοινωνικης δημαρχιακης προσφορας.. ΧΑ.. ΧΑ.. ΧΑ ,κρεμιζω και χτιζω με εξοδα δημοτικα σου απαντω.ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ- ΠΡΩΤΑ- Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ.Τις καθε ειδους ΜΑΥΡΙΛΕΣ...Ο ΤΟΠΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ;Οσοι θιγωντε με καποια υπονοουμενα νομιζω πρεπει να ειμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ας βγουν να απαντησουν.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ,ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ, ΒΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΙΕΣ;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΤΡΑ;ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΌΥ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ";ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΙΤΖΙ ΠΙΡΑΝΤΕΛΟ:"ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ"

Ανώνυμος είπε...

Σωστά επέλεξες τον Πιραντέλο, έναν συγγραφέα του παράλογου. Σωστά επέλεξες τον Πιραντέλο, έναν συγγραφέα που συνδέθηκε με το φασισμό. Όμως λάθος έργο. Σου προτείνω ως καταλληλότερο το Ένας, κανένας, και εκατό χιλιάδες, (ξέρεις ποιος είναι ο ένας, ποιος ο κανένας, και ποιοι οι εκατό χιλιάδες). Τώρα γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ύφος και το ήθος του κ. Μανωλάκου (που δεν είναι φίλος μου) και με ενδιαφέρουν τα χουλιγκάνικα πολιτικά ήθη που κομίζουν κάποιοι, είναι πράγματι μυστήριο.

Δημήτρης Γιαννιός είπε...

1. Να δημοσιευθεί εδώ και τώρα video από την ανοικτή συγκέντρωση.

2. Αυτά γίνονται από τα μονο-block ψηφοδέλτια. Και θυμηθείτε με, αν μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν μας δέσουν στο "άρμα" των Μολάων με τους 3 δεξιούς υποψήφιους, πάλι ένα ψηφοδέλτιο θα κατέβει στον Ασωπό.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ευχαριστώ για την πρόταση!Μιλάς για χουλιγκάνικα πολιτικά ήθη.Τι είναι όμως ο χουλιγκανισμός?Νομίζω ξέσπασμα βιας ανθρώπων που καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρει η ομάδα.Σ αυτή τη συζήτηση οι μόνοι επώνυμοι είναι ο Δήμαρχος,ο Φιλιππας και ο Μανωλάκος.Ολοι εμείς οι υπόλοιποι για λόγους κοινωνικούς,επαγγελματικούς κλπ εκφέρουμε γνώμες και απόψεις και κάποιες φορές θίγουμε και άτομα ανώνυμα!Αραγε οι λεκτικές επιθέσεις δεν είναι μια μορφή βίας?Μήπως λοιπόν είμαστε και γω και συ χούλιγκαν?Για σκέψου το και μην χρησιμοποιείς βαρύγδουπες εκφράσεις απο δω και πέρα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΕΚΑΤΣΕ?
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΙΠΠΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ?
ΑΣΤΟ ΟΡΘΙΟ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ
ΟΡΘΙΟ ΣΚΑΤΟ.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ΡΕ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΘΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Σημασια εχει ενα πραγμα.Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

απο "αντιπερα οχθη" είπε...

Σημασια εχει να αγωνιζεσαι ανωνυμε οχι παντα ο νικητης που δεν ξερουμε με ποιους τροπους εφτασε στην νικη.Μην επαναπαυεστε παντως....

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι.
Λυπάμαι για το ότι αυτή η άμετρη μπουρδολογία χωρίς πρόθεση διαλογοποίησης και εκλογίκευσης των καταστάσεων διαρκεί ένα μήνα τώρα (και ενδέχεται να συνεχιστεί)
Λυπάμαι για το ότι υπάρχουν στις μέρες μας ανθρωποειδή που στοχοποιούν έναν άνθρωπο και εξαπολύουν κατηγορίες αβρόχοις ποσί και εν βρασμώ ψυχής, χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα, προβάλλοντας το κατά τα άλλα ανυπέρβλητο εγώ τους, πέφτοντας θύματα ενός μακροχρόνιου και όπως φαίνεται άκρως τραυματικού κομπλεξισμού.
Λυπάμαι για τη ανανδρία των περισσότερων να αποκαλύψουν το όνομα τους (πράγμα που αποδεικνύει πασιφανώς την παραδοξότητα των ισχυρισμών τους – αν μπορούν να επικαλεσθούν έτσι και όχι άναρθρες βουκολικές κραυγές με μηδενικό πνευματικό υπόβαθρο), αλλά η μόνη απάντηση σε αυτό είναι η διατήρηση της ανωνυμίας –διότι ο οφθαλμός αντί οφθαλμού δεν είναι μοναδικό προνόμιο των ήδη συμμετεχόντων στο blog-
Λυπάμαι που το επάγγελμα του δημοσιογράφου καταλήγει μέσα από εδώ να σκιαγραφεί μια ανισόρροπη προσωπικότητα, με ίδια οφέλη και μακρόβιες εμπάθειες, διότι κατά το πρέπον και το αρμόζον ένας παλαίμαχος δημοσιογράφος που γνωρίζει και σέβεται την ιδιότητα του στοχεύει στη δυνάμει αντικειμενικότητα, διαχειρίζεται τις καταστάσεις με ευπρέπεια και ψυχραιμία και δεν εξευτελίζεται εξακολουθητικά (θα καταλάβει φαντάζομαι ο περί ου ο λόγος).
Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι γίνονται πραγματικά γελοίοι με σχόλια περί μεγαλοπαραγόντων της κυβέρνησης, λαϊκιστικές εκφράσεις του τύπου: έχω δημιουργήσει την περιουσία μου (με ιδρώτα πάντα) δίχως την τωρινή κοινωνική δημαρχιακή προσφορά, απειλές: θα πάτε φυλακή αχρείοι και κάντε δήμαρχο το Λάμπη. Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν πως γελοιοποιούνται; Πως καταβαραθρώνουν την όση αξιοπρέπεια τους χαρακτηρίζει; Μήπως είναι απλά τόσο υποανάπτυκτοι και προσωπικά δυστυχείς που περνούν την ώρα τους και κατασπαταλούν ενέργεια στο να αδολεσχούν παντοιοτρόπως και να εξαπολύουν μύδρους, σε αντίθεση με αυτούς επώνυμα πρόσωπα, με πασιφανώς κακόβουλη πρόθεση; Παρεμπιπτόντως μήπως προσπαθούν να αποδείξουν κάτι; Ποιος Πιραντέλο και ποια ρήση; Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι ΕΚΤΟΣ θέματος (αν βέβαια υπάρχει θέμα); Τι θέλουν να πουν ότι είναι μορφωμένοι και λόγιοι επειδή σχολίασαν μια φράση;
Η ανορθογραφία μερικών μηνυμάτων νομίζω είναι πιστή αποτύπωση του επιπέδου και του ποιόντος τους.
Τους λυπάμαι όλους. Τραγικούς και παράφρονες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?
Υ.Γ:ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ ένα μήνα όσα λέτε κι έχω εντυπωσιαστεί πόσο μνόπλευρα και στερημένα βλέπετε τα πράγματα.Εγώ ήμουν στη συγκέντρσωη της Πλύτρας,καλύφθηκα από την ενημέρωση του δημάρχου και χάρηκα πραγματικά για το έργο που θα γίνει στο τόπο μας.Ενυπωσάστηκα ιδιαίτερα αρνητικά από την εμπάθεια και τη προκλητικότητα τουκ.Μανωλάκου.Αυτός παραβίασε κάθε έννοια δημοκρατίας και πολιτισμού και ήθελε ντε καικαλά να επιβάλει την άποψή του. Κι ενώ δεν είδα ούτε ένα υποστηρικτή του σε τόσα άτομα που είμαστε εκεί,ξεπερνώντας κάθε όριο,αποκαλεί εμένα και τόσους άλλους κλακαδόρους!! Ντροπή.. με ποιό δικαίωμα με αποκαλεί κλακαδόρο, γιατί αποδέχομαι το έργο που θα γίνει και δεν αποδέχομαι τη δική του άποψη; πολύ δημοκρατική θέση! και μάλιστα από δημοσιογράφο! Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από εσας που σχολιάζετε αρνητικά το έργο και το ήμαρχο δεν θάσαστε στη συγκέντρωσηκαι φροντίστε να πληροφορηθείτε σωστά γιατί εκτίθεστε με αυτά που λέτε. Αν βέβαια είσαστε στη συγκέντρωση,γιατί κανείς από εσάς δεν μίλησε;

''η αντιπερα οχθη" είπε...

Το ψευδωνυμο προερχεται με το οτι δεν συμφωνω με την αποψη του δημαρχου και των λοιπων συγγενων του.Και ολοι αυτοι που υπογραφουμε ανωνυμα ειδικα οι ντοπιοι, εχουν τους λογους τους, που σ ολους μας ειναι γνωστοι!!!Απο την στιγμη ομως που η πλειοψηφια βλεπει πιο μακρια απο μενα - εξαλλου τι ειμαι? μια ψηφοφορικη καρφιτσα η οποια πρεπει να κανω ασκησεις θαρρους για να βγω και να πω την αποψη μου επωνυμα,τη στιγμη που εχουν χαθει καποιες ισορροπιες αξιωματων-και κρινουν η συμφωνουν οτι με το να καλυφθουν οι παραλιες του αρτανη και μπροστα απο το αραξοβολι με μπετον, θα μας φερει πιο κοντα την αναπτυξη και τον μυκονιατικο πολιτσμο χαιρομαι που υπαρχουν ακομα καποιοι "εμπαθεις", κατα τους προλαλλησαντες ανωνυμους, του στυλ Μανωλακος που μπορουν επωνυμα να αποτελουν αγκαθι στην προοδευτικη κοινοτητα μας.Αραγε υστερα απ αυτα τα αναπτυξιακα εργα στην Πλυτρα θα προχωρησουνε και στις αλλες "υποαναπτυκτες" παραλιουλες του δημου μας μποζα,πουλια, χαραχια,κλπ κλπ....? Ευχομαι ολοι να εχουμε στο αρχειο μας φωτογραφικο υλικο να μπορουμε να δειξουμε στις επομενες γενιες πως ειμασταν πριν.Καλη επιτυχια στα εργα σας..

Ανώνυμος είπε...

Δ... αν λυπάσαι από τώρα, αργότερα τι θα kάνεις;
Διαβάζοντας το κείμενο του δημοσιογράφου όχι mόνο ανισόρροπο δεν τον βρήκα αλλά ένιωσα ότι όσο υπάρχουν ακόμη άτομα που νοιάζονται γι αυτόν τον τόπο, υπάρχει ελπίδα...
Το ’αδολεσχούν’ με δυσκόλεψε λίγο, το ξεπέρασα όμως, αν και γενικά με την αποτύπωση της θολωμένης σκέψης σου, εμάς του χαμηλού επιπέδου, κομμάτι μας μπέρδεψες.
Με ανησυχεί ακόμη ο καρυωτακικός επίλογος, πρόσεξε γιατί ο μεγάλος στο τέλος
ξέρεις πως έφυγε...

Άνανδρος ανώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Όχι οτι μου πέφτει λόγος αλλά ως "τουρίστας" που είμαι στην περιοχή, έχω μία και μόνο παρατήρηση να κάνω. Η παραλιακή λεωφόρος για τους περισσότερους από εμάς που κάνουμε διακοπές στον Ασωπό τα Παπαδιάννικα και την Πλύτρα είναι πεταμένα λεφτά και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν δημιουργεί προστιθέμενη αξία στην περιοχή και στην καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων. Η Πλύτρα μας αρέσει γιατί είναι γραφική, αυτά είναι άλλωστε και τα καλύτερα μέρη ( έχετε δει εσείς που είστε κοσμογυρισμένοι - Δήμαρχε και Σύμβουλοι) κανένα high παραλιακό δρόμο στα χωριά της Ιταλικής Ριβιέρας? Για ρίξτε μια ματιά στο www.cinqueterre.it Όποιος θέλει Μύκονο πάει, αν και ούτε εκεί τσιμεντάρουν τις παραλίες, και όσοι έρχονται Πλύτρα τους αρέσει όπως είναι . Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τα εκατομμύρια για να την αναδείξουμε και όχι για να τη μεταλλάξουμε.

Ανώνυμος ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕ.ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΣΤΡΙ ΟΧΛΟΚΡΑΤΕΣ.ενταξει εμας εδω στα παπαδιανικα[οχι εμενα]μας κανουν οτι θελουν.αλλα και εσας ενα χωριο υψηλου επιπεδου αλλα και εσεις ειδα στις δημοτικες ψηφισατε καλα.ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΙΩΤΕς[αυτο θεωρηστε το υβρη]


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους