Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Άρης Χατζηστεφάνου



Ο Άρης Χατζηστεφάνου μιλάει στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Λεβίθη στο ΣΚΑΙ,για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στο τουρκικό πλοίο και για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στις ισραηλινές φυλακές.
από το πιτσιρίκος.

11 σχόλια:

ο souks είπε...

Σας ξίνιζε τότε ο Αδόλφος ε? Φάτε τους στην μάπα τώρα!

Ανώνυμος είπε...

κοψε τις υπεροπτικες μαλακιες

ο souks είπε...

Μάλιστα!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην τσιμπάτε στα παιχνίδια που γίνονται από Ισραηλίτες,Τούρκους,Αμερικανούς,στην περιοχή……και πάντα την πλήρωνε ο Παλαιστινιακός λαός.

Γρηγορης...Αντεπιθεση είπε...

δηλαδη ρε souks για να καταλαβω ο ισραηλινος λαος φταιει για αυτα που κανει η κυβερνηση του?ξερεις εσυ αν ο λαος συμμεριζεται ή οχι τις κυβερνησης του?παντως ο παλαιστινιακος λαος σαφως και υποφερει αλλα το προβλημα δεν ξεκιναει απο το ισραηλ αλλα και απο αλλες χωρες με συμφεροντα που ανεχονται αυτην την κατασταση.Οσο για τον χιτλερ(μιασμα)που λες σε λιγο θα μας πεις οτι και ο παππαδοπουλος και η χουντα επεσε απο μια ομαδα αναρχοκομμουνιστων που δεν τον ηθελαν και οτι τοτε ηταν ωραια οπως και την καραμελα που λενε οι παλιοι οτι εφτιαξε δρομους!

Ανώνυμος είπε...

Pantws oi dromoi tou Papadopoulou akoma kratane.

Γρηγορης...Αντεπιθεση είπε...

Ανωνυμε κρατανε ακομα οι δρομοι γαιτι ηθελε να καλυψει ολα τα αλλα εγκληματα που εκανε!

Ανώνυμος είπε...

Grhgorh kratane akoma oi dromoi giati se tetoia ka8estwta opws & se ... prwhn anatolika, kakotexnies & proxeirothtes timwrountai paradeigmatika.

Ανώνυμος είπε...

Syggnwmh, diorthwsh tou xronou gia ta kathestwta... to ortho... timwrountan...

Γρηγορης...Αντεπιθεση είπε...

Ανωνυμε δεν πιστευω οτι σε πρωην ανατολικα καθεστωτα γινονταν αυτα!Το ενα συστημα με το αλλο διαφερει πολυ,αλλα το θεμα ειναι οτι με το ισραηλ και την τουρκια κρυβονται αλλα συμφεροντα,ξερεις οτι η τουρκια ειχε κανει συμφωνια με βραζιλια και ιραν για ουρανιο?το θεμα ειναι οτι ο λαος την πληρωνει παντα.Πιστευω παντως οτι ο σοσιαλισμος ειναι πιο επικαιρος απο ποτε ειναι το μονο συστημα που εχει τουλαχιστον σαν βαση τον ανθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Kala Grhgorh, de ginontan, nai, & h gi einai epipedi. Diaferoun poli ta sistimata, nai, opws i Voreios Korea i kommounistikh pigolampida apo to xitleriko ka8estos, nai. mavri ein' h nixta sta vouna.....


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους