Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Το ακριβότερο ελαιόλαδο του κόσμου.





Τι δυνατότητες υπάρχουν και δεν μπορούμε να της αξιοποιήσουμε,Κράτος, Συνεταιρισμοί...

Τι κάνει το marketing,στην σημερινή εποχή...

Παρασκευάζεται αποκλειστικά από την Speiron , την πρώτη εταιρεία ultra premium προϊόντων στην Ελλάδα , το λάμδα είναι το πρώτο ultra premium ελαιολάδο στον κόσμο.
Αφιλτράριστο, πλήρους καθαρότητας,έχει πολύ μικρή οξύτητα 0,29°( συγκομιδή 2009-2010), έντονες φρουτώδεις νότες και μια γεύση αξεπέραστη. Προέρχεται από ελιές κορωναίϊκες προερχόμενες από την περιοχή Κρίτσα της Κρήτης. Το λάδι εξάγεται με το χέρι και σε ψυχρή πίεση ενώ η διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει ότι οι ελιές πιέζονται εντός μέγιστης διάρκειας 8 ωρών από τη συγκομιδή . Εμφιαλώνεται χωρίς μηχανικά μέσα , μία μία φιάλη, έτσι ώστε να μειώσουν την οξείδωση και να μεγιστοποιήσουν τη φρεσκάδα. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κολλιόπουλος , ο οραματιστής που ίδρυσε την Speiron, προτείνει σύντομο χρονικό διάστημα κατανάλωσης μετά το άνοιγμα της φιάλης (το πολύ 3-4 μήνες ), προκειμένου να διαφυλαχθούν οι high-end ιδιότητες του λ / λάμδα / από την οξείδωση . Διαθέσιμο από επιλεγμένα πολυτελή καταστήματα gourmet και high-end ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ( όπως η περίφημη αίθουσα τροφίμων Harrods στο Λονδίνο ) , στη Δανία, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κόνγκ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η τιμή του 182$ για κάθε μπουκάλι των 1000 ml ή στα 200$ το μπουκάλι που συνοδεύεται από υπογεγραμμένη συσκευασία δώρου.Διάθεση σε περιορισμένες ποσότητες.

ΠΗΓΗ-paratolmo

5 σχόλια:

ο souks είπε...

Α ρε τι κάνει το marketing. Δώσε σε έναν καταναλωτή άλλο ένα μπουκάλι μαζεμένο από βουλγάρα στα λαγονίκια και αν καταλάβει την διαφορά σφύρα μου.

Ανώνυμος είπε...

souks exeis dikio.....to pio oraio pantos einai me tous gourmet MASTER CHEF!!! o allos eixe Minerba!!!

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το θέμα αλλά αν εξαιρέσει κανείς δυό-τρεις φιλότιμους οπωσδήποτε συντάκτες, οι υπόλοιποι του blog απουσιάζουν χαρακτηριστικά.
Δεν συμβαίνουν πράγματα γύρω τους, θέματα ενδιαφέροντα προς ανάρτηση, προβληματισμοί, κάτι τέλος πάντων ποιοτικό προς δημοσίευση;

Ανώνυμος είπε...

και λυχναρολαδο να τους δωσεις μονο αν τους κοψει θα το καταλαβουν.λαδι ΑΑΑ εχουν οι βορειοι δημοι.

Ανώνυμος είπε...

για να πωλειται ακριβα θα πρεπει να συνδιαζει την νοστιμια με την διολυσθηση


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους