Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Φτώχεια & Σπατάλη


Κοινωνία καταναλωτική,που έχει ως χαρακτηριστικό την πληθώρα των παραγόμενων προίοντων.Με τη πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν με την διαφήμιση,να μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τεχνητές ανάγκες,και όλα να τα κρίνουμε με τα υλικά αγαθά.
Η φτώχεια της σημερινής κοινωνίας είναι εμφανής.Πολλές κοινωνικές ομάδες καθημερινά ζούν μέσα στη φτώχεια,την πείνα,τις επιδημίες,και κάποιοι είναι μέσα στον πλούτο και στην ανεξέλεγκτη σπατάλη.

Ένα μικρού μήκους βίντεο, που έγινε από εφήβους,στα πλαίσια οπτικοακουστικού εργαστηρίου (Βελιγράδι,Αύγουστος 2010). Χρησιμοποιώντας τα οπτικοακουστικά μέσα ως τρόπο έκφρασης οι νέοι αποσκοπούν στο να επηρεάσουν και να ενεργοποιήσουν τη γενιά τους γύρω από αυτά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Le PAPILLON, εμάς πάντως δεν θα μας αφήσει να πεινάσουμε και θα μας ντύσει κιόλας το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΣΩΠΟΥ (ανάρτηση 18/5/10) ή να αρχίσω να ανησυχώ που αλλάζει ο ΔΗΜΟΣ ; Μα πάλι, δεν άλλαξε ο δήμαρχος , αλλά μήπως και γι αυτό θα πρέπει να αμφιβάλω ;;;

Πένητας εν απορία ...

Ανώνυμος είπε...

αυτα ειναι για το θεαθηναι οι πλουσιοι δεν δινουν ευκολα ειναι γενικος ο κανονας.και αν καποιος θα δωσει καποια φοροαπαλλαγη ειναι στη μεση.

Ανώνυμος είπε...

το χωριο σας εχει αξιοπρεπεια και δεν καταδεχεται το τσαμπα,αλλοιμονο απο καποια αλλα ονομα και μη χωριο.


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους