Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κι όπως γίνεται κατανοητό, μερικοί αποφάσισαν κιόλας, πριν ακόμα βρεθούν οι δράστες της απεχθής δολοφονίας ενός ανθρώπου για μια βιντεοκάμερα, πως το έγκλημα το έκαναν …όλοι οι μετανάστες! Κατ’αυτόν τον τρόπο και την ίδια λογική, θα μπορούσαν και οι μετανάστες να πουν ότι τον 21χρονο μετανάστη τον δολοφόνησαν σήμερα στα Κάτω Πατήσια… όλοι οι Έλληνες.
“Ωραία λογική”, δεν συμφωνείτε;

Συγκέντρωση στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος τα ξημερώματα της Τρίτης, στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Γ’ Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης περίπου 2.000 άτομα.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα συμμετείχαν σε τρισάγιο που έγινε αρχικά και στη συνέχεια άκουσαν τους χαιρετισμούς από κατοίκους της περιοχής, αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όπως έλεγαν οι διοργανωτές, στην κινητοποίηση συμμετείχαν άτομα που είχαν έρθει από διάφορα σημεία της Αττικής. Σε δηλώσεις τους κατηγορούσαν την κυβέρνηση και την δημοτική αρχή για απουσία αστυνόμευσης και έλεγαν πως εάν δεν ληφθούν μέτρα για την προστασία της ζωής και των περιουσιών τους θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Στη συνέχεια έκαναν πορεία προς την πλατεία Ομονοίας και κατευθύνθηκαν προς την οδό Αθηνάς, όπου σημειώθηκαν μικροεπεισόδια με μετανάστες – μικροπωλητές που βρέθηκαν στον δρόμο τους. Για την ακρίβεια τους έσπασαν στο ξύλο οι ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Ανταποκριτής

38 σχόλια:

τονια είπε...

Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι "άνθρωποι" που πριν 2 μήνες υπερασπίζονταν με τόση σθεναρότητα τα 40 παλληκαρια μας.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη στο Μαυρισμα το καλοκαιρι!!Μην εκτειθεσθε στον Ηλιο για να κανετε επιδερμιδα (μελαμψη)Κινδυνευετε απο Χρυσαυγιτες!!!!!!

perix

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ...

N. Ago είπε...

Συγγνώμη, γιατί δεν αναφέρεται τη πηγή αυτής της ανάρτησης που είναι το blog: http://odromos.wordpress.com/2011/05/12/%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84/
Οι σωστοί ενημέρωση γίνεται με αυτόν τον τρόπο, σεβόμενοι πάντα την πηγή και κάνοντας παραπομπή.
Ευχαριστώ!

N. Ago είπε...

οι σωστοί μπλόγκερς λειτουργούν*

τονια είπε...

Έχεις δίκιο, πάντα βάζω την πηγή στις αναρτήσεις μου (όπως είναι κ το σωστό), απλά τώρα μάλλον λόγο βιασύνης ξεχάστηκα. Θα το διορθώσω αμέσως!

Ανώνυμος είπε...

πω πω πω Κομπλεξ για ποιος πρωτος το αναρτησε....ας εγραφες εσυ....κατι ΚομπλεξAgo!

perix

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά! Με μέτρο κι οργανωμένα. Την 1η φορά ένας. Τη 2η θα είναι 2... κ.ο.κ.
Δεν ξυλοφορτώθηκαν από όλους τους Έλληνες, αλλά από χρυσαυγίτες για εσάς ρεεε!!!
Τον μπακλατεσιανό πρέπει να τον σκότωσε ένας χαπακομένος ή πιωμένος ή κ....νος δε γνωρίζω ακριβώς αλλά για τη κόρη του τον σκοτωσε!

Και μια ιστορία που είδα στα Εξάρχεια φέτος:
Περπατούσε κάποια νέα και συμπαθητική κοπέλα με μια τσάντα στο χέρι, ψάθινη (κουλτούρα...) καθώς την πλησιάζει από πίσω της ένας Μαροκινός απλώνοντας το χέρι για να την κλέψει. Της φωνάζουν από την πλατεία (την ήξεραν βέβαια) "Πρόσεχε Σόοονιααα!!" (ή Τόνια, δεν κατάλαβα).
Αρπάζει λοιπόν ο Μαροκινός τη τσάντα κι επιταχύνει σαν τον Σαΐντ Αουΐτα. Ερχόταν όμως ένας γέρος γύρω στα 80 με μια μαγκούρα και του δίνει μια στο κεφάλι και πάρ'τον κατάχαμα τον μαροκινό.
Έ ρε τα παίρνει η Σόνια (?...) ρίχνει μια σπρωξιά στο γέρο που χτύπησε το φουκαριάρη τον οικονομικό μετανάστη που βρισκόταν εν ώρα "εργασίας"... Φωνάζει και τους φίλους της από την "πλατεία" και τον τουλουμιάζουν τον φασίστα τον κωλόγερο!
Ευτυχώς που είχε στην τσάντα της τις πρώτες βοήθειες γιατί πήγαινε για διαδήλωση εκείνη την ώρα (με σκοπό να κάψει το κατεστημένο σε μια τράπεζα της Marphin...), και φρόντισε λοιπόν τα πολλαπλά τραύματα του φουκαρά του οικονομικού μετανάστη.
Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

"ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ>>>>>>>ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝΕ!!!

kats69 είπε...

κακομοιρα ελληνικη κοινωνια, μια ζωη διχασμενη και εγκλωβισμενη στο μαυρο και το ασπρο. οι χρυσαυγητες δερνουν οι αριστεροι προστατευουν.ρατσιστες μη ρατσιστες,οι αριστεροι θελουν τους μεταναστες οι δεξιοι οχι.και να παμε πιο πισω,ο θεοδωρακης απαγορευοταν ο χατζιδακις επιβαλοταν.(ασχετα αν τον θεωρω κορυφαιο)μεσαια λυση σε αυτη τη χωρα δεν υπαρχει.ενα βαθια κοινωνικο θεμα το μεταναστευτικο καποιοι το εχουν αναγαγει σε μειζων πολιτικοιδεολογικο να διχαζουν την κοινωνια και οχι μονο.ρε δεν πατε ολοι σας να γ@@@@@@@ται!!!

Ρατσιστής είναι και ο ACAB ίτης είπε...

Ο Θεοδωράκης kats69 απαγορεύτηκε στην περίοδο της δικτακτορίας οπότε η αναδρομή σου στο παρελθόν μάλλον ατυχούσα είναι. Η απόσταση ανάμεσα σε άκρα δεξιά και άκρα αριστερά ανέκαθεν υπήρξε χαώδης, με τη διαφορά ότι σήμερα λόγω ΜΜΕ προβάλλεται περισσότερο, αποπροσανατολίζοντας εκτιμώ κιόλας σε πολλές των περιπτώσεων την μέση κοινωνία όπως την ανέφερες. Δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά οι αριστεροαναρχικοί θέλουν τους μετανάστες ή αν εν τέλει χρησιμοποιούν το μεταναστευτικό θέμα προκειμένου να υπάρχει ένα αγκάθι στα πλευρά της όποιας "καπιταλιστικής" εξουσίας. Αυτό που αξίζει ν'αναφερθεί είναι ότι παρόμοια θέματα μεταναστευτικού ζητήματος και ενδιαφέροντος, εξουσίες με άρωμα κομμουνισμού δεν αντιμετώπισαν ποτέ στο παρελθόν για να μπορούν να εκτιμήσουν ρεαλιστικά αν υπάρχει ή όχι το περιθώριο, η δυνατότητα αφομοίωσης ενός τόσο πολυπληθούς -στην καλύτερη περίπτωση- εργατικού δυναμικού. Αν λοιπόν μιλά και γράφει κάποιος-α χωρίς να γνωρίζει, υπερθεματίζοντας σ'ένα τόσο λεπτό θέμα, στην καλύτερη περίπτωση να συντρέχει εκ μέρους του παράγοντας ανθρωπισμού. Στην χειρότερη πάλι περίπτωση, να επιθυμεί νε οξύνει τις διαφορές που έγραψα στην αρχή, δημιουργώντας πόλωση και αντιπαλότητα αλλά και να οδηγεί συνειδητά ή ασυνείδητα την κατάσταση στο χειρότερο δυνατό. Εσύ ως ωριμότερος, μεστωμένος και ψυχραιμότερος αλλά και ως συντάκτης του blog, οφείλεις να κρατήσεις καλύτερο επίπεδο από αυτό της βωμολοχίας.

kats69 είπε...

δεν ειμαι ουτε ωριμοτερος ουτε πιο μεστωμενος ουτε ψυχραιμοτερος.οσο για τον θεοδωρακη η αναδρομη μου δεν ειναι καθολου ατυχουσα,το θεμα μου ειναι ο διχασμος της κοινωνιας αν καταλαβες.γιαυτο κανω και ιστορικες αναφορες.τοτε διχαζε η χουντα σημερα διχαζει με την σταση της και την απουσια της η σημερινη κυβερνηση.το μεταναστευτικο ειναι ενα μαχαιρωμα και οχι αγκαθι του υπολοιπου καπιταλιστικου κοσμου στα πλευρα της ελλαδας.για το θεμα αυτο αλλωστε οπως καλα γνωριζεις η ευρωπαιοι αφεντες μας σφυριζουν αδιαφορα γιατι απλα τους βολευει μια χαρα η ελλαδα να γινει μεταναστευτικος οικισμος.τελικα οι διαφορα μεταξυ δεξιας και αριστερας δεν ειναι πλεον καθολου χαωδης αφου περιοριζεται πλεον απο τη συγχρονη κοινωνια μονο σε ρατσιτες και μη ρατσιστες.το αποδεικνυει περιτρανα ο λογος του καρατζαφερη και και ο λογος της αριστερας. που περιοριζεται μονο στο μεταναστευτικο.και σε λογο και σε πραξεις.οσο για τη βωμολοχια,μπροστα σε ολα αυτα φανταζει εκφραση υψηλου επιπεδου,τελικα αυτο μας μαρανε.σε τετιοιες εποχες με αυτα που γινονται το πιο ευκολο πραγμα ειναι να τα παρεις στο κρανιο και να πεις και μια κουβεντα παραπανω.ξανα δανειζομαι τα λογια του ποιοητη. καληνυχτα κεμαλ,αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε,καληνυχτα..

Περίοικος είπε...

Το βρήκα ενδιαφέρον, το παραθέτω:

Η αντιμεταναστευτική συμμαχία
Tου Διονυση Γουσέτη, πηγή: Καθημερινή

Οι δύο φόνοι της περασμένης εβδομάδας, του 44χρονου Ελληνα και του 21χρονου μετανάστη ως εκδίκηση, έδωσαν ακόμη μία φορά την ευκαιρία να ξαναδούμε σε δράση το δίπολο «ακροδεξιοί» και «ακροαριστεροί». Οι δύο αυτές ομάδες εμφανίζονται αντίθετες, αλλά ταυτίζονται πλήρως σε καίρια ζητήματα, όπως ο αντισημιτισμός, ο αντικαπιταλισμός, ο αντιδυτικισμός. Οπως όλες οι αντίθετες ακραίες ιδεολογίες, αλληλοτροφοδοτούνται. Καθεμία διευκολύνει τη στρατολόγηση μελών από την άλλη. Για παράδειγμα, οι «φίλοι των μεταναστών» της Υπατίας οδήγησαν -με τη βοήθεια του ΣΥΝ- τους μετανάστες σε μια πύρρειο νίκη. Κέρδισαν τη μη απέλαση, αλλά εμφανίστηκαν τόσο αντιπαθείς στα μάτια των πολιτών, που συσπείρωσαν κάποιους πολίτες στην ακροδεξιά. Το ίδιο είχε καταφέρει η ακροαριστερά και στον Αγ. Παντελεήμονα.

Ενωμένοι είναι επίσης στη χιτλερική αρχή της συλλογικής ευθύνης. Οι ακροδεξιοί χτυπούν και σκοτώνουν οποιονδήποτε μετανάστη αδιακρίτως. Και οι ακροαριστεροί χτυπούν και σκοτώνουν οποιονδήποτε αστυνομικό αδιακρίτως ή καίνε την Αθήνα για να βλέπουν «εικόνες από το μέλλον» (ημερολόγιο Αυγής). Το Σάββατο κατάφεραν ένα καίριο χτύπημα στην αστική τάξη βάζοντας μπουρλότο στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. Αδιαφόρησαν για μας που ψωνίζαμε δίπλα, στη λαϊκή. Από τύχη δεν είχαμε νεκρούς.

Ενωμένοι είναι, ακόμα, και στον αγώνα τους εναντίον των μεταναστών. Οι μεν ακροδεξιοί έχουν το σύνθημα να απελαθούν όλοι οι μετανάστες, διότι παίρνουν τις δουλειές από τους Ελληνες. Οι δε ακροαριστεροί έχουν το σύνθημα ανοιχτά σύνορα. Μοιάζει φιλομεταναστευτικό, αλλά βλάπτει εξ ίσου τους μετανάστες όσο και την ελληνική κοινωνία. Τα σύνορα είναι στην πραγματικότητα σχεδόν ανοιχτά λόγω κυβερνητικής αβελτηρίας και άρνησης της Τουρκίας να δεχτεί την επαναπροώθηση (μια πολιτική που θα μπορούσε να λογιστεί και σαν εχθρική προς τη χώρα μας). Τα ανοιχτά σύνορα έχουν εγκλωβίσει μέχρι σήμερα στη χώρα 600.000 παράνομους μετανάστες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν, χωρίς να γίνουμε μαγνήτης για εκατομμύρια άλλους. Δεν μπορούν ούτε να φύγουν προς άλλη χώρα της Ε. Ε. λόγω της κοινοτικής νομοθεσίας. Δεν μπορούν, οι περισσότεροι, ούτε να επιστρέψουν στους δικούς τους, στους οποίους χρωστούν τα (πολλά) δανεικά για το ταξίδι τους στον ευρωπαϊκό παράδεισο και πρέπει να τα εξοφλήσουν. Δεν μπορούν ούτε να βρουν δουλειά -ακόμα και μαύρη- στη χρεοκοπημένη Ελλάδα. Δεν τους μένει για επιβίωση παρά μόνο το έγκλημα. Επιπλέον, οι μετανάστες αυτοί εκθέτουν και τους παλαιότερους, ακόμα και τους νόμιμους, αφού το αντιμεταναστευτικό μένος ισοπεδώνει τους πάντες. Ετσι, παρατηρείται ρατσισμός των παλαιών μεταναστών εναντίον των νέων.

Το πρόβλημα της μετανάστευσης είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα για τον τόπο. Αν δεν λυθεί άμεσα, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως καταλύτης για τον εκφασισμό της κοινωνίας. Τι έγινε για παράδειγμα ο φράχτης στον Εβρο; Μήπως έπεσε κι αυτός θύμα εκείνης της ιδιόμορφης προόδου, που πολεμάει λυσσασμένα οποιαδήποτε μεταρρύθμιση;

kats69 είπε...

αυτο το κειμενο με δικαιωνει απολυτα οταν μιλαω για διχασμο της κοινωνιας.ξεχασα να πω στον φιλο "ρατσιστης ειναι και ο ACAB ιτης" για το διχασμο που ειχαμε μετα το ξεσπασμα της κρισης ανεμεσα στης κοινωνικες ταξεις για ποιος φταιει που φτασαμε σε αυτην την κατασταση.ο ενας τα εβαζε με τον αλλο.εσεις τα φαγατε,οχι εμεις αλλα εσεις τα φαγατε και παει λεγοντας.καπου εκει επενεβει ο παγκαλος για να βαλει τα πραγματα στη θεση τους με την ιστορικη ατακα "μαζι τα φαγαμε" πυροδοτωντας νεο διχασμο γιατι μια μεριδα της κοινωνιας συμφωνει με τον παγκαλο.και μετα μου λες γιατι βωμολοχουμε...

Ανώνυμος είπε...

EYTΥXΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.γιατι οι της βουλης ειναι αλλος λιγο αλλος πολυ κομματια εξουσιας.

τονια είπε...

Θα μπω κ πάλι στον πειρασμό να δώσω κάποιες απαντήσεις στα προκλητικά σχόλια σας αν κ νομίζω οτι ίσως δεν αξίζει τον κόπο.
Κατ' αρχάς θα σας συμβούλεβα να κόψετε την τηλεόραση αν δεν μπορείται να κρίνετε οτι βλέπετε κ ακούτε. Νομίζετε οτι χρησιμοποιώντας ως πηγή ενημέρωσης κ μόρφωσης μόνο την τηλεόραση θα μπορέσετε ποτέ να γνωρίσετε κ να κατανοήσετε τις απόψεις κ τις θέσεις της "άκρα" αριστεράς???
Θα σας συμβούλευα να ψάξετε λίγο καλύτερα (πέρα από την Καθημερινή) πριν μιλήσετε για τις θέσεις κ τις προτάσεις της αριστεράς.
Δε νομίζω να ειπώθηκε ποτέ η πρόταση "ανοιχτά σύνορα ΤΩΡΑ". Όλα αυτά θα συμβούν κάποια στιγμή αλλά σε μια άλλη κοινωνία, όπου θα υπάρχει Φαγητό, Παιδεία, Υγεία, Εργασία, Ελεύθερος χρόνος, Τέχνη κ όλα όσα απουσιάζουν σήμερα από την καθημερινότητά μας. Ακόμα, σε αυτήν την κοινωνία δε θα υπάρχει χρήμα, αστυνομία, σύνορα, εκλογές, αφεντικά κ όλα όσα μας περιορίζουν σήμερα.
Για να φτάσουμε όμως σε αυτή την ιδεατή κοινώνια (πιστεύω να συμφωνείτε όλοι) πρέπει από κάπου να αρχίσουμε. Για εμένα μια καλή αρχή θα ήταν να μην στρεφόμαστε κατά των αδυνάμων, όπως είναι οι μετανάστες, σε δύσκολες περιόδους.
Υπάρχουν χίλια δυο άλλα πρόσωπα κ πολιτικές που θα μπορούσατε να βγάλετε την οργή σας, είναι βέβαια πολύ δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι στο αφεντικό ή στο σύστημα γενικότερα κ γι' αυτό όλοι καταφεύγουν στην εύκολη λύση. Λίγη συνειδητοποίηση χρείαζεται μόνο!
Τέλος, πιστεύω όπως έχω ξανά πει οτι το "όλοι μαζί ενωμένοι" για εμένα δεν είναι λύση. Ο καθένας από εμάς ξεχωριστά κάνει επιλογές κ αναλαμβάνει δράσεις για τις οποίες είναι υπεύθυνος κ λογοδοτεί καθημερινά απέναντι στην κοινωνία. Για εμένα όσοι είναι τόσο στενοκέφαλοι, βολεμένοι, ηλίθιοι κ.α ώστε να πιστεύουν οτι κυνηγώντας ή σκοτώνοντας μετανάστες (πιστεύοντας οτι αφού είσαι έλληνας έχεις κάθε δικαίωμα, μην πω υποχρέωση, να το κάνεις) θα λύσεις το πρόβλημα της χώρας δεν αξίζουν ούτε σε σοβαρή συζήτηση να συμμετέχουν, πόσο μάλλον να είναι δίπλα μας στον αγώνα για την ιδεατή κοινωνία. Για εμένα αυτοί οι άνθρωποι μόνο απέναντι μου μπορούν να σταθούν, δεν υπάρχει χώρος για αυτούς πουθενά αλλού!
Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στην κοινωνία κ το μέλλον κ μην κρυβόμαστε πίσω από τον κάθε Πρετεντέρη κ Καρατζαφέρη.

Ανώνυμος είπε...

αφου καθεστε και ασχολειστε με την τονια καλα να παθετε!Το κοριτσι δεν ειναι καλα,μπορειτε οι υπολοιποι να το καταλαβετε η οχι?Δεν ειναι καλα στην κυριολεξια,δεν ειναι δυνατο να ειναι ολοι οι ανθρωποι πανω στην γη καλα!ειναι απλο.

Ανώνυμος είπε...

o ελληνας αν εχει την ατυχια να εχει μαγαζακι κινδυνευει να παει οικονομικο εκτελεστικο αποσπασμα.ο ξενος μικροπωλητης ειναι ανεξελεγκτος.κατα τα αλλα η ελλαδα ανηκει στους ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον Τονια ειχες ΔΙΚΙΟ .!
Δεν αξιζει να μπεις στον κοπο να προσπαθησεις να μιλησεις σε ανθρωπους που δεν αντεχουν να ακουσουν.
Ομως αν η Γενια σου δεν συντηρησει εναν ΑΛΛΟ λογο λυπαμαι αλλα η κοινωνια μας τοχασε το παιχνιδι.
Βεβαια επιτρεψε μου την εκτιμηση οτι
ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, ας μου επιτρέψετε, να ασχοληθώ με την Τόνια. Γνωρίζοντάς την (ως "καλημέρα τι κανεις;") λυπάμαι για τις απόψεις της. Το ευχάριστο είναι που δεν είναι απαθής σε ότι συμβαίνει ανάμεσά μας (κι όχι γύρω μας, πλέον).
Με στεναχωρούν όμως πάααρα πολλά, όπου ελάχιστα από αυτά θα ανεφέρω.
- Φανατισμός, π.χ. το "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" βγήκε από απόφαση δικαστηρίου; Έγιναν συλλήψεις χρυσαυγιτών δολοφόνων ή μήπως είναι "Τονιακή" ετυμηγορεία;
Και κάτι άλλο. Οι 40 "χρυσαυγίτες" Μολαΐτες γιατί άραγε δεν ψηφίζουν χρυσή αυγή και στις τελευταίες εθν.εκλογές βρέθηκαν μόνο 2 στους Μολάους; Μήπως κι εκεί αγαπητή Τόνια και συναδελφοί σου της ΣΥ.ΡΙΖ.Αναρχοαριστεράς, είστε λάθος;
Άτομα σαν εμένα, που δεν είναι φανατισμένοι με τίποτα και διαφωνούν σε πολλές ενέργειες της χρυσής αυγής, καταλαβαίνετε πως εσείς με τις ακρότητες που λέτε και πράτετε μας φέρνετε πιο κοντά τους; Το έχετε σκεφτεί;
Έχετε επίσης σκεφτεί πως κατεβήκατε το 3% επειδή απλώς ασχολήστε ΜΟΝΟ με το 0,29%;;;... Γιατί δε συμβαίνει το ίδιο με το ΚΚΕ;
- Απάντησε στον εαυτό σου, αν η δολοφονία του αλλοδαπού από το Μπαγκλαντές τελικά, σε στεναχώρησε ή σε χαροποίησε που σε δικαίωσε δίνοντάς σου κι άλλο ένα blog-βήμα να μιλήσεις;
- Έχεις πάρει εντολή από το κόμμα σου για προπαγάνδα. Κηνυγάς κι εσύ όπως "όλοι σας" τα blog. Αφού εκεί μπορείτε να τα γεμίσετε με "απαντήσεις" σας. Στις εφημερίδες και στην tv δε μπορείτε να πείτε τη γνώμμη σας βομβαρδίζοντας. Όταν λοιπόν κατέβεις και το 1% τότε ίσως καταλάβεις πως κάποτε τους έκανες δυσφήμιση και μόνο
- Εμείς οι αναγνώστες αυτού του χώρου έχουμε καταλάβει πως τα θέματα που αναρτάς είναι εναντίον του 95% των Ελλήνων (αυτών που πληρώνουν για να έχεις δωρεάν παιδεία) κι υπέρ όλων των μεταναστών λαθραίων και μη. Εσύ το έχεις καταλάβει;
Ας μην πω άλλα.

Σου εύχομαι μετά από αυτό (αφού πρώτα διαλλέξεις 1 ή 2 πράγματα να απαντήσεις από τα 10 που σου έγραψα), καλή σταδιοδρομία, να βρεις το συντομότερο εργασία μετά το πανεπιστήμιο κι εκτός από "ηλίθιος" (που είμαι εγώ) να βγεις και μια "βολεμένη" που κηνυγάς το χρήμα, να προσφέρεις στην κοινωνία χωρίς να την πολεμάς, να κάνεις και να εκτιμήσεις την οικογένεια.
Εκεί πια θα βρεις την υγειά σου.

Φιλικά
Molaitis

τονια είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις κατάρες σου "φίλε" Μολαϊτη, ευτυχώς το μέλλον μου περνάει κ από τα δικά μου χέρια οπότε όσο έχω επιλογές θα φροντίζω να απομακρύνομαι από τα δικά σου πρότυπα. Όσο για τα ερωτήματά σου, που τυχαία επαναλαμβάνονται σε όλες τις ευυπόληπτες εκπομπές της τηλεόρασης μας από ανθρώπους του ΛΑΟΣ, θα σου δώσω κάποιες σύντομες κ ενδεικτικές απαντήσεις γνωρίζοντας βέβαια οτι μιλάω στο βρόντο.
Αν οι 40 συμπατριώτες σου είναι γραμμένοι στη χρυσή αυγή ή όχι με αφήνει αδιάφορη, εγώ κρίνω τις πράξεις τους κ μόνο που ταυτίζονται με αυτές των γραμμένων μελών (τυχαίο). Για εμένα άνθρωποι που δρουν με αυτόν τον τρόπο μπαίνουν μαζί με τους χυσαυγήτες στο τσουβάλι των ηλιθίων, άσχετα με το τι κ αν ψηφίζουν. Τώρα το γιατί η χρυσή αυγή έχασε αυτές τις 40 ψήφους δεν είναι δικό μου πρόβλημα, μάλλον θα φταίει το πρόγραμμα της για το περιβάλλον! Ίσως, εσύ μπορείς να δώσεις μια πιο πειστική εξήγηση...
Τώρα θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά, έχεις αμφιβολίες οτι η δολοφονία του μετανάστη έγινε από μέλη της χρυσής αυγής??? Αυτές τις μέρες έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια χρυσαυγήτες να χτυπούν χωρίς κανέναν λόγο όποιο μετανάστη βρουν μπροστά τους, επείσης έχω δει μπάτσους να τους καλύπτουν για να μη σου πω να τους ενθαρρύνουν. Μάλλον πρέπει να ζεις εκτός πραγματικότητας για να συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες τέτοιου είδους.
Επίσης, θέλω να σε ενημερώσω οτι δεν με ενδιαφέρει καθόλου να στρατολογήσω ούτε ένα άτομο, τα ποσοστά με αφήνουν παγερά αδιάφορη για το αν είμαι στο σωστό δρόμο ή όχι. Το μόνο που θέλω να καταφέρω αφιερώνοντας τόσο χρόνο κ κόπο σε αυτό το blog είναι να δώσω κ μια άλλη οπτική γωνία σε ανθρώπους που ίσως δεν έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί της.
Αν το κριτήριο σου για να διαλέξεις τη σωστή πλευρά, λοιπόν, είναι τα ωραιοποιημένα κ μεγάλα λόγια σε συνδιασμό με το λαϊκισμό κ το χάιδεμα των αυτιών τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο, έχεις μέλλον (η κοινωνία μας δεν ξέρω). Ο τρόπος με τον οποίο αποφασίζω να εκφραστώ είναι εις γνώσιν μου σκληρός κ κυνικός γιατί δυστυχώς έτσι είναι κ η πραγματικότητα. Η ευγένια είναι επινόηση της καθως πρέπει κοινωνίας μας κ το μόνο που καταφέρνει είναι να κρύβει την αλήθεια.
Επείσης, έχω να δηλώσω ότι, ό,τι γράφω είναι καθαρά προσωπική άποψη κ δεν εντάσσεται πουθενά. Αυτό το 3% στο οποίο με εντάσεις δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει.
Τα υπόλοιπα ερωτήματα δεν αξίζουν ούτε ένα σχόλιο από μέρους μου. Είναι κατάντια κ θράσος να πειστεύεις οτι θα υπηρετήσω ποτέ τις ιδέες σας επειδή τουλάχιστον προς το παρόν μπορώ κ παίρνω κάποιες """"""""""δωρεάν"""""""""" γνώσεις με πολύ κόπο κ προσπάθεια.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ.......

Ανώνυμος είπε...

προς ολους τους ελληναρες

http://erodotos.wordpress.com/2011/05/15/ellines-metanastes-toronto/

Ανώνυμος είπε...

Τόνια, μακάρι να είμαι λάθος, μακάρι! Το σίγουρο όμως είναι πως είσαι το πιο φανατισμένο μέλος του blog. Την απάντησή σου την περίμενα πιο ακραία. Βελτιώνεσαι...
Λαχταρώ η επόμενη ανάρτησή σου για 1η φορά ας έχει να κάνει με άσχετο θέμα. Ας μην είναι ίδια με τις προηγούμενες γιατί κι εμείς θα βαρεθούμε.
Τώρα, αν αφήσω τη φαντασία μου να καλπάσει, μπορεί να σε βρω απέναντι σε φόνους εναντίον Ελλήνων από αλλοδαπούς ή και πιθανώς από """έλληνες""" εναντίον αθώων Ελλήνων εργαζομένων. Μπορεί δηλαδή αν σκοτώσουν """"έλληνες"""" μια Ελληνίδα εργαζομένη έγκυο, να το αιτιολογήσεις ως "Η μόνη δκαιολογία που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι η άγνοια" κι όταν Έλληνες σκοτώνουν αλλοδαπούς αντί για φονιάδες για κρέμασμα να λες "τους είδα, ήταν χρυσαυγίτες" ...ή "αργυροαποσπερίτες" κ.τ.λ.

Θα σε χαρώ αν κάνεις ένα από τα παραπάνω θαύματα κι ας μη σε χαρω νυφούλα! χαχα! Ακου "κατάρες" !!!!

Molaitis

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ!
"Μπορεί δηλαδή...............να ΜΗΝ ΜΗΝ το αιτιολογήσεις ως "Η μόνη δκαιολογία που μπορώ να......"

=========================================


"Ανώνυμε 23 Μαΐου 2011 10:16 μ.μ."
σ'ευχαριστώ για το βίντεο. Αρκετά καλό. Γι'αυτούς τους Ελληνες αισθάνομαι υπερήφανος, πράγματι. Πήγαν χωρίς να κλέψουν ή να σκοτώσουν κι αφού ξυλοφορτώθηκαν κι έζησαν το ρατσισμό, μετά από χρόνια κυριάρχησαν στον Καναδά, βγάζοντας το καλύτερο όνομα μεταναστών. Όμως, ζούσαν σε μια πολυπολιτισμική χώρα χώρίς ταυτότητα κι ιστορία, στην οποία τότε διάφορες φυλές της γης, προσπαθούσαν να πάρουν το πάνω χέρι.
Φαντάσου τώρα την Ελλαδίτσα μας, το κέντρο της γης, που κάποτε έδωσε τα φώτα της σε όλο τον κόσμο, να την κυβερνούσαν τώρα άλλοι π.χ. Ρώσοι.

Molaitis

GODDESS είπε...

I Dixonoia pou vastaei
ena skiptro i doleri
kathenos xamogelaei
parto, legontas, kai esi. Dion. Solomos, 1824, stixos 144

I dixonoia itan anekathen i katara tou Ellinismou. Kai anti na mathainoume oloi apo tin istoria kai na prospathoume na veltiothoume kai antikeimenika na vroume liseis sta provlimata mas, kathomaste kai trogomaste san ta skilia, dexioi, aristeroi, akraioi, anarxikoi, politikoi kai polites kai anathema tin, tin kaimeni tin Elladitsa mas.
Oso gia tous metanastes.... O Ellinikos laos einai fimismenos gia tin filoxenia apo ta arxaia xronia kai iparxei logos pou apoktise auti tin fimi. Kai san tetoios laos, dextike polla kimata metanaston kai alles meionotites apo ta palia xronia mexri kai prosfata. Pote prin omos, den eixame tin antidrasi pou vlepoume tora. Giati ???? Allaxe o laos mas toso poli ??? I mipos einai to kima ton sigekrimenon metanaston pou me tis viaiopragies tous skorpizoun tromo kai anasfaleia stous Ellines polites? Kai einai sosto arage na fovatai kaneis na kikloforisei xenoiaxta stous dromous, na fovatai gia tin asfaleia ton paidion tou? Den nomizo. Sigoura oloi exoun dikaioma na zoun ston TOPO TOUS eirinika kai xoris fovo. Esi Tonia, ti les?
Anonime 10:16m.m, poli endiaferon kai enimerotiko to video. O diogmos omos, enantion ton Ellinon tote, egine gia politikous logous. Oi Ellines perpatisan perifana kai afisan onoma. Doulepsan -kai douleuoun akoma- sklira kai timia gia to psomi tous. SEVASTIKAN ton topo pou tous filoxenise kai ton idio sevasmo AXIZEI kai i ELLADA simera.

Ανώνυμος είπε...

Λίγα στοιχεία για την εγκληματικότητα των ελλήνων μεταναστών αν και ξέρω ότι θα προτιμήσετε να ζείτε με τους εύκολους μύθους σας.




Αριθμός ατόμων που κατηγορήθηκαν επί 100.000 κατοίκων της ίδιας κατηγορίας πληθυσμού το 1929 στην πολιτεία της Ν. Υόρκης


ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΤΑΛΟΙ ΡΩΣΟΙ
ΣΥΝΟΛΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ 779,5 344 189
ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ 116,4 9,7 3,4
ΒΙΑΣΜΟΙ 38,8 22,2 7,1
ΛΗΣΤΕΙΕΣ 28,2 23,7 8,1
ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 232,7 95,5 44,8
ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ 24,7 22 14,3
ΚΛΟΠΕΣ 102,3 35,9 51,3
ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ 28,2 63,3 8,5
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ 7,1 11,1 5,1
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 14,1 1,7 1,9
ΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ 162,3 30,7 24,6

Πηγή Εκθεση Ουίκερσαμ για το έγκλημα (1931)απο το βιβλίο του εγκληματολογου Τ. Σελίν «Πολιτισμική σύγκρουση και έγκλημα»

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω τώρα να διαβάζεται καλύτερα ο πίνακας
ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΤΑΛΟΙ ΡΩΣΟΙ
ΣΥΝΟΛΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ 779,5 344 189
ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ 116,4 9,7 3,4
ΒΙΑΣΜΟΙ 38,8 22,2 7,1
ΛΗΣΤΕΙΕΣ 28,2 23,7 8,1
ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 232,7 95,5 44,8
ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ 24,7 22 14,3
ΚΛΟΠΕΣ 102,3 35,9 51,3
ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ 28,2 63,3 8,5
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ 7,1 11,1 5,1
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 14,1 1,7 1,9
ΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ 162,3 30,7 24,6

Στον πινάκα περιλαμβάνονται και άλλες εθνότητες (ΠΟΛΩΝΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) αλλά το πλαίσιο του σχολίου δεν μου επιτρέπει να τους παραθέσω.

Ανώνυμος είπε...

Απότυχα και πάλι! Λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Tα παραπάνω στοιχεία έγιναν γνωστά κυρίως στην εκπομπή "Καληνύχτα Ελλάδα" με τίτλο του βίντεο "Διασυρμός Καρατζαφέρη για μεταναστευτικό" αν και δεν είδα κανένα διασυρμό κανενός.
http://www.youtube.com/watch?v=oT-cJwA_zs8
(στο 03'08'' ο πίνακας)
Τα στοιχεία αυτά αμφισβητήθηκαν αμέσως μετά από πολλούς, αλλά όχι από τον Καρατζαφέρη, που ούτε βέβαια τα υιοθέτησε.

Αν και τα στοιχεία αυτά ανήκουν σε άλλη εποχή, αν είναι αλήθεια τότε πρέπει να βάλω την ούρά στα σκέλια και να ανακαλέσω όσα είπα πριν για τους Έλληνες μετανάστες. Μου φαίνονται όμως απίστευτο π.χ. να διέπραξαν ανθρωποκτονίες 116 Έλληνες και 3 Ρώσοι στον ίδιο αριθμό κατοίκων.
Τα αμφισβητώ όμως. Πείτε πως δε διαβάζω βιβλία κι ιστορία. Γιατί δεν έχω δει το Χόλιγουντ να αναφέρει ούτε μια φορά Έλληνες μετανάστες ως κακά παιδιά εκείνης της εποχής; Εχετε δει εσείς κάποιο ντοκυμαντέρ σχετικό με την εγκληματικότητα εθνικοτήτων στην Αμερική σε προπολεμική εποχή;
Είναι ψέματα ή μας αγαπάνε οι Αμερικάνοι κρύβοντας το κακό παρελθόν μας; Διαλλέξτε

Πάλι Molaitis

Ανώνυμος είπε...

Έτσι λοιπόν αφού η ελληνική κινηματογραφική παραγωγή δεν παρουσιάζει χαρακτήρες κακοποιών μεταναστών μάλλον δεν υπάρχουν!

Παρόλα αυτά σε μελέτη του ελληνοαμερικανού Dan Georgakas σχετικά με την παρουσία ελληνοαμερικανών χαρακτήρων στις αμερικανικές ταινίες, διαπιστώνεται ότι από τους ελληνοαμερικανούς που εμφανίζονται στον κινηματογράφο την περίοδο 1930-1950 πάνω μισούς παρουσιάζονται ως επαγγελματίες τζογαδόροι.
Τι συμπέρασμα βγαίνει από αυτό;

Ο Dashiell Hammett
Σε ένα από τα πρώτα του κείμενα με τίτλο «Από τις αναμνήσεις ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ», αναφέρει στην δέκατη από τις είκοσι εννιά παραγράφους:
Απ' όλες τις εθνικότητες που οδηγούνται στα δικαστήρια, αυτοί που είναι πιο δύσκολο να καταφέρεις να καταδικαστούν είναι οι Έλληνες. Ο Έλληνας αρνιέται αδίστακτα τα πάντα, ανεξάρτητα απ' το πόσο ακλόνητες είναι οι αποδείξεις.
Στις ιστορίες του (αν θυμάμαι καλά στο Μεγάλο Χτύπημα) περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν Έλληνα κακοποιό, τον Παπαδόπουλος, συνώνυμο της απάτης και της πονηριάς κι έναν Έλληνα ντετέκτιβ, τον πρωταγωνιστή στον “Αδύνατο άντρα”, τον Νικ Τσαρλς (Χαραλαμπίδης).

Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν διάφορα στερεότυπα στον κινηματογράφο και την λογοτεχνία αντικατοπτρίζοντας ένα θαμπό και στρεβλό είδωλο της πραγματικότητας. Τίποτα περισσότερο.
Η έκθεση όμως είναι πραγματική κατά παραγγελία του αμερικανικού κράτους και προσπαθεί να καταρρίψει την διάχυτη αίσθηση στην Αμερική της εποχής ότι η αύξηση της εγκληματικότητας οφείλετο στο νέο κύμα μετανάστευσης.

Όσο για το κύρος του Τ. Σελίν ….
«Αποτελεί οδυνηρή έκπληξη για κάθε εγκληματολόγο η αμαθέστατη αμφισβήτηση του επιστημονικού κύρους του Th. Sellin ενός από τους θεμελιωτές της σύγχρονης κοινωνιολογικής σκέψης σχετικά με την ερμηνεία του εγκληματικού φαινομένου και συγγραφέα του κλασικού έργου του "πολιτιστική Σύγκρουση και Έγκλημα"
Βασίλης Χ. Καρύδης Επίκουρος Καθηγητής Εγκληματολογίας στο ΔΠΘ.


Τέλος να θυμίσω την απάντηση της Έρσης Ρίτσου (στο Κυριακή στο χωριό της Μονεμβασιάς) όταν την ρώτησαν αν είναι περήφανη για τον πατέρα της :
Δεν έχω κανένα λόγο να είμαι περιφανή γιατί δεν συνέβαλα καθόλου στο να είναι ο πατέρας μου αυτό που είναι. Περήφανη δικαιούται να είναι η γιαγιά μου.

Θέλω να πω ότι είναι καιρός να πάψουμε να περηφανευόμαστε για τους προγονούς μας γιατί δεν είχαμε καμία συμβολή στο έργο τους. Ας κοιτάξουμε να δούμε αν μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας και πιθανόν για τα παιδιά μας (ως άτομα και ως κοινωνία)
Αυτά και δεν θα επανέλθω!

Ανώνυμος είπε...

αντε να βγεις στο βουνο να πολεμας,και μετα να ερθουν να σε κυβερνησουν στο πρωτο dvd κωλεττηδες και μαυροκορδατοι,και στο δευτερο dvd γ.παπανδρεου βουλγαρης τσαλδαρης σοφουλης παπαγος καραμανλης.δεν ειναι ευκολο να συμβαλεις στους οποιους αγωνες των προγονων με αυτους τους ορους αλλα χρονια τοτε αλλα τωρα,σημερα τους βανεις καπιστρι στον ψηφο.αλλα την ζωη τους δεν στην χαραμιζουνε.ουτε τους πατας το ποδι οσο κι αν σου ειναι πιστοι.

Ανώνυμος είπε...

..δεν το ευχομαι αλλα αν γινει καμμια στραβη κοιτατε να δειτε ποσοι[ηρωες και παλικαρια]θα μεινουν στην ελλαδα.και ποσοι θα εφαρμοσουν το θα φυγω νυχτα και τα ιχνη μου θα χασεις.το 1941 εφυγαν αρκετοι αλλα δυστηχως ξανα γυρισαν οι τους ξαναφεραν αν θελετε.για να την πληρωνουμε εμεις σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Κι από το '49 & μετά φύγαν πολλοί αλλά δυστυχώς ξαναγύρισαν για να πληρώνουμε οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

ολα απο αμερικη ξεκινουν. η ταινια/ σακο και βανζετι/αναφερεται σε δυο ιταλους μεταναστες που ξεκινωντας απο απεργια τους εμπλεξαν σε φονο και εκτελεστηκαν.1929 νομιζω.και εως τωρα στις πολιτειες οπου υπαρχει θανατικη ποινη οι περισσοτεροι μελοθανατοι προερχονται απο μειονοτητες.το 1988 ο μικι ρουρκ ο κακος της ταινιας διπλη δυναμη[ζ.κ.βαν νταμ] ηταν ελληνας.και σε παμπολες που μου διαφευγουν τωρα.

Ανώνυμος είπε...

αν εννοεις τα γεροντακια που επαναπατριστηκαν απο το ανατολικο μπλοκ.δεν νομιζω να ειναι τοσο επικινδυνοι.αν ζει και κανενας τους.αν εννοεις παλι επαναπατρισθεντες μεταναστες απο δυτικα κρατη.γρηγορα και αυτοι πηγαινουν πισω.

Ανώνυμος είπε...

το 1947 ο φινος και ο τσιφορος γυρισαν την τελευταια αποστολη,και παραλιγο να πανε φυλακη επειδη στην ταινια δειχνουν ελληνιδα συζυγο αξιωματικου να εχει ερωτικη σχεση με γερμανο συναδελφο του.τελικα την εκαναν ουγγρικης καταγωγης παρεξηγηθηκε ο διευθ.φωτογραφιας της ταινιας,ο ζοζεφ χεπ,που ηταν ουγγρος κλπ.βεβαια αλλες οι κοινωνικοπολιτικες καταστασεις τοτε,αλλα σημερα δεν χρειαζεται να μας πιανει τετοιος πατριωτικος οιστρος αν μας αντιμετωπιζουν αρνητικα σε καποια ταινια η σε καποιο βιβλιο.παντου υπαρχουν και θα υπαρχουν καλοι και κακοι.ουτε ολοι οι ελληνες ειμαστε ικανοι να αντιμετωπιστουμε θετικα.οπως και οι ξενοι βεβαια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ; ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Η ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΣΤΌ ΤΑΦΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους