Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

εδω καραβια χανονται βαρκουλες αρμενιζουν


Εικαστικη παρεμβαση στη χαβουζα ασωπου.

71 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελειο σουκς!!αυτην την υπεροχη λιμνη θα την ζηλεψουν και οι αραβες στο ντουμπαι!!

Ανώνυμος είπε...

η φυσικη ομορφια και το σπανιο αρωμα που αναδιει η λιμνη θα γινει πολος ελξης για πολλους επισκεπτες και επενδυτες!τυχεροι αυτοι που εχουν σπιτια και οικοπεδα γυρω γυρω....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ...ΛΙΜΝΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟΝ ΑΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΑΣΩΠΟΥ-ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΩΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΔΕΞΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΣΦΡΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΓΑΡΓΑΡΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΩ ΠΑΡΑΛΙΜΝΕΙΑ ΕΚΤΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!ΠΡΟΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ NATURA ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

.......kai merikoi paraponiounte gia elleipsi nerou????
me tetoia limni? kai pou to nero einai toso afthono pou shimatizetai akoma kai kataraktis? Ante na hathite vre....mas tromaxate horis logo!!!
Oikologoi, ta matia sas dekatessera, min molinoun kai katastrepsoun tin spania omorfia autis tis iperohis limnis......

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΜΝΗ;ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΔΙΜΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΩΝ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΥΤΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΟΥΛΑ!!!!!!!!ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

-

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΚΑΤΙ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΛΙΜΝΩΝ!!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ & ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε και και κάτι άλλα (νερά) που πάνε στις τρύπες εμπλουτίζοντας τον υδροφόρο ορίζοντα και έρχονται κατευθείαν στο ποτήρι μας.
Αφήστε τις ειρωνείες και τα υπονοούμενα και πείτε μας κάτι σοβαρό και υπεύθυνο.
Έχει κάποιος την λύση και δεν την λέει?
Είμαι όλος αυτιά.

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω να αγορασουμε ενα φορτηγο πλοιο να φορτωνουμε μια φορα την εβδομαδα τις ελιες μας να τις πηγαινουμε στην Κρητη να βγαζουμε το ωραιο λαδακι μας. Ετσι θα κοιμομαστε ησυχοι οτι δεν μολυναμε το περιβαλλον ΜΑΣ!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ υποκριτες,ξεφτιλισμενοι ψευτοαριστεριζοντες. ΦΤΟΥ και στα ψευτοοικολογιζοντα γιαπακια.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο ΕΡΕΒΟΣ

Ανώνυμος είπε...

το οτι ειναι καποιος αριστερος δεν σημαινει οτι εχει και οικολογικη συνειδηση.για τα αλλα συμφωνω.οταν δηλωνεις οικολογος σημερα εχεις επιτυχιες στις γυναικες!οπως παλια οταν δηλωνες κκε εσωτερικου!

Ανώνυμος είπε...

εδω που τα λεμε αν το λαδι ειχε 4ευρω δεν θα μας μυριζε καθολου η λιμνη!!

Ανώνυμος είπε...

Ερεβε οταν βγαινεις το καλοκαιρακι να πιεις το ωραιο σου καφεδακι στην βεραντα σου βγαζε ποτε ποτε το μανταλακι απο την μυτη, θα σου καταστρεψει το διαφραγμα.
Στην κρητη που ανεφερες εχουν φροντισει να διαχειριζονται τα αποβλητα τους με τροπο που να μην υποβιβαζουν το βιοτικο τους επιπεδο.
Το οτι εμεις κανουμε τους κινεζους επειδη τετοιες λυσεις στοιχιζουν κατι παραπανω δεν εχει να κανει με τα χρηματα,εχει να κανει με τις προτεραιοτητες που θετουμε προς επιλυση.
Και η εκτροπη των νερων του βασσιλοποταμου μια χαρα πανακριβη ειναι ομως επειδη ο φακελλος της ειναι στο πανω ραφι συντομα θα αντιμετωπιστει.

Ανώνυμος είπε...

Μη μιλατε για εκτροπες
σηκωθει ο μακαριτης.

Ανώνυμος είπε...

ο φακελλος του βασιλοποταμου ειναι στα χερια του δημαρχου της σκαλας.αυτος χτυπαει το τυμπανο και οι δημαρχοι του καμπου μας χορευουν στο ρυθμο του.ηθελα να ηξερα αν περναγε ο βασιλοποταμος απο τον καμπο μας θα σηκωναν το λαβαρο της επαναστασης?απο δημαρχειο ομως σκιζουμε!τυφλα να χει το μεγαρο μουσικης!!η ελλειψη πολιτικης απο τους τοπικους αρχοντες εχει δημιουργισει και θα δημιουργισει πολλα προβληματα σε ολα τα επιπεδα

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ;ΟΧΙ!ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΓΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ Η ΠΛΥΤΡΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΥΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 100 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 300 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ;ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ!ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ!ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

...και μη ξεχνατε κουλτουριαρια, αριστεροι, οικολογοι, σοσιαλιστες, προοδευτικοι δεξιοι να ξεκουραστειτε σημερα γιατι αυριο τα ΜΜΕ σας θυμιζουν οτι 20*30-21*30 πρεπει να κανετε την επανασταση σας!

Ανώνυμος είπε...

Προς Ερεβος.Το ζηταει ο ΚΩΛΟΣΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΡΑΝΕΕΕΕΕ ο ραπανακιας στο τηλεφωνο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ητανε, μαζι με τα εργοστασια, να φυγουν και τα συεργεια, τα βενζιναδικα μεσα απο το χωριο μας. Οχι αλλες βομβες διπλα μας.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΕΡΕΒΟΣ οσο χαλια ειναι το ψευδωνυμο σου, τοσο σκοτεινος και αποκοσμος δειχνει και ο χαρακτηρας σου!Αραγε στα παιδια σου αρεσει αυτη η εικονα;Μηπως εισαι κανενας απ'αυτους τους βολεμενους που ζουν σε βαρος ολων μας;Γιατι δεν μου φαινεται να το εχεις παιδεψει πολυ το "ακατοικητο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση η οποία μπορεί να είναι κ χαζή γιατί δεν το έχω πολυ ψάξει το θέμα.
Στη Σπάρτη δεν υπάρχει μια βιολογική εγκατάσταση όπου πηγαίνουν τα απόβλητα από την επεξεργασία των ελιών οι παραγωγοί?
Ξέρει κανείς αν γίνεται κ πόσο εύκολο είναι να εκμεταλλευτούμε κ εμείς αυτά τα μηχανήματα, προκειμένου να λύσουμε όλα τα παραπάνω προβλήματα, δεδομένου του οτι σαν "φτωχός" δήμος δεν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι ανάλογο?

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε στα blogs δεν κανουμε προσωπικες επιθεσεις.σχολιαζουμε την αποψη και οχι τα προσωπα.ειναι ενας δεοντολογικος κανονας που πρεπει να τον μαθεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο kats69 δεοντολόγος και διδάκτωρ μάλιστα.
Ρε που καταντήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΡΙΝΩ, ΑΞΙΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΥΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ!ΕΛΕΟΣ!ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ :"Αραγε στα παιδια σου αρεσει αυτη η εικονα;"Η ΛΕΞΗ "εικονα" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 2009 ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκω πολύ θετικό το ότι κανείς δεν προτείνει να κλείσει το εργοστάσιο! Η κατάσταση θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Η λίμνη να είναι δίπλα στο δρόμο αντί στα 500 μέτρα. Προφανώς κάποιος σκέφτηκε και έκανε εκεί τον αναπόφευκτο (;) βόθρο. Ίσως λίγο περισσότερη τεχνοκρατική σκέψη απαλύνει την άσχημη κατάστασή μας. Να ένα πρόβλημα για τον αγαπητό polsilas μας!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΙΜΝΕΣ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ
Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ "ΚΑΤURA"
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

απαντω σε ολους τους ανωνυμους.δεν ειμαι διδακτωρ ουτε ορια στη συζητηση βαζουμε αλλα αν θελουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο και να μην κρηβομαστε πισω απο ανωνυμιες καλο θα ειναι εκφρασεις του στυλ χαλια ψευδωνυμο,σκοτεινος χαρακτηρας,ακατοικητο κλπ να τις αποφευγουμε.οπως εχει πει και ο κλιντ ισγουντ η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα,ο καθενας εχει την δικη του

Ανώνυμος είπε...

ο ΕΡΕΒΟΣ λεει τα πραγματα οπως ειναι και δεν υποκρινεται αντιθετα με αλλους!!Κανεις δεν εκανε λογο για τις χωματερες πορτοκαλιων παλια,φυσικα γιατι ολοι επαιρναν παραδακι & πολλοι λενε να υπηρχαν ακομη και σημερα!!!!Στον μποζα καποτε αδειαζαν τα βυτια κι ελεγαν οτι ψοφουσαν τα ψαρια!!!
Αλλα αλλοι εκαναν μπανιο στην πλυτρα και δεν τους ενοιαζε μαλλον.
Τωρα τους εχει πιασει η οικολογικη συνειδηση, για το εργοστασιο.

Για αλλα εργοστασια δεν μιλανε γιατι ισως να υπαρχει ιδια ιδεολογια ειτε στην πολιτικη,που ξερει καμια φορα κανεις, ισως και καμια κουμπαρια!!!!Αν θερισει το δρεπανι ,να θερισει ολο το χωραφι οχι επιλεγμενα τμηματα!!!!
Για να θυμομαστε!!!!!

parakratos είπε...

xosta tous kats69 pestous ki alla!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΣΜΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΕΙΡΩΝΙΑ ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.ΘΙΓΟΝΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ,ΔΗΜΟΥ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ)ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ .ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΩΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ...Π

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ SOUKS ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ "ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ", ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ!

THIMISOULAS είπε...

O/η kats69 ισως δεν γνωριζει καλα τα blogs.Οταν η σελιδα σου παρεχει αυτες τις δυνατοτητες ειτε ανωνυμια ειτε κατι αλλο ειναι δικαιωμα του καθενος να τις εκμεταλλευεται.Δεν μπορει να τις εκμεταλλευεται & μετα να υπαρχουν παραπονα οπως περι ανωνυμιας.Ισως ειναι νεος/νεα σε αυτη την διαδικασια & να μην γνωριζει!Σεβαστη η αποψη του αλλα λανθασμενη!!

kats69 είπε...

οταν βαζεις το μυαλο να δουλεψει μπορεις να βρεις χιλιους τροπους να την πεις σε καποιον χωρις να καταφευγεις σε ευκολες εκφρασεις.ετσι γινεσαι καιπιο υπολογισιμος στο blog.δεν ξερω αν συμφωνεις σε αυτο αγαπητε thimisoula?

satso.K είπε...

μερικα τεχνικα...
για τα λιουζουμια δεν ξερω..
για τους ανωνυμους, με το να μη χρησιμοποιουν ψευδωνυμο,εαν υπαρχουν πολλα σχολια οπως εδω δεν βοηθα τον διαλογο(για ψευδωνυμο επιλεγουμε "διευθυνση"),οσο για τα υβριστικα και τους πληθυντικους,δεν θα πρεπει να ξεχνουν-και φοβαμαι οτι το κανουν-οτι οι αναρτησεις ειναι επωνυμες και προσωπικες(τουλαχιστον στο χωριο) αλλιως θα γραφαμε ολοι κατω απο το polsilas

ο Κλεφταμαρτωλός είπε...

Η Γερμανία θεώρησε ότι η ώρα της γης είναι πυροτέχνημα και δεν συμμετέχει. Για τον ίδιο λόγο (ακριβώς επειδή είναι πυροτέχνημα) η Ελλάδα είναι πρώτη σε συμμετοχές. Όπου γάμος και χαρά πρώτη η Βασίλω. Δώσε στον έλληνα ανέξοδη συμμετοχή δώσ΄ του και παρ΄του την ψυχή. Μη του στερήσεις όμως την αυτοκινητάρα του (προέκταση του μορίου του), μη του ζητήσεις να μην αφήνει εδώ και κει τις σκατούλες του, μη τον εμποδίσεις στις αυθαιρεσίες του, γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει. Δε θα μας πουν οι βάρβαροι τι να κάνουμε …όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες αυτοί έτρωγαν βελανιδιά. Έχουμε έναν πολιτισμό τριών χιλιετιών και θα αφήνουμε τις σκατούλες μας όπου γουστάρουμε.

Υ.Γ.1. Πριν 6-7 χρόνια είχα βρει μια εταιρία που έκανε συστήματα βιολογικών καθαρισμών για ελαιουργεία με λιπασματοποίηση των αποβλήτων και με κόστος όχι ιδιαίτερα σημαντικό στο σύνολο των επενδύσεων που έγιναν από τότε. Την πληροφορία αυτή προφανώς δεν την κράτησα μυστική αλλά από όλους όσους το είπα αντιμετωπίστηκε ως οικολογική γραφικότητα.

Υ.Γ.2. Συμφωνώ με τον satso.K ότι πρέπει όλοι να χρησιμοποιούν κάποιο ψευδώνυμο γιατί με τόσους ανώνυμους δεν γίνεται κατανοητό ποιος λέει τι.

THIMISOULAS είπε...

Κλεφταμαρτωλε ειχες μπει στο μυαλο μου μεσα και δεν το ηξερα?Με γλυτωσες απο την πληκτρολογηση!thanks!!!!

Ανώνυμος είπε...

THIMISOULA ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΑΜΑΡΤΩΛΟ. ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΥΓ1 ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΑΜΑΡΤΩΛΟΥ)

Ένας μακρινός είπε...

Πρός souks
Αισθάνομαι σαν σκύλος που του πέταξαν το κόκαλο, μια φωτογραφία
χωρίς θέση δική σου, του συλόγου, του συνεταιρισμού, του polsila,
είναι σαν να μας λες πάρτε το κόκαλο και τσακωθείτε.
Ο polsilas δεν μας είχε συνηθίσει έτσι σε σοβαρά ζητήματα.
Το ότι έχετε πρόβλημα συνενόησης ή καταξίωσης του ποιός θα φέρει
τους περισότερους σχολιαστές, αυτό εμένα δε με αφορά.
Δεν πρέπει όμως σε εμφανιζόμενο σοβαρό θέμα ΜΠΟΖΑ που ξέθαψαν
οι πεθαμένοι να μας πετάτε άλλο σοβαρό θέμα γιατί αυτό λειτουργεί
σαν πάπλωμα του πρώτου.
Μία μόνο φωτογραφία.
Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα.
Στο θέμα.
Περίμενα να δω μια τοποθέτηση του συνεταισμού που είναι και ο υπεύθυνος
του προβλήματος, σε αναζητηση της θέσης του συλόγου κανένας
δεν γνώριζε -αν είναι δυνατόν- γιαυτό κάνω πρόταση.
Συνεργασία Συλόγου-Συνεταιρισμού να λυθεί το πρόβλημα.
ΜΙΚΡΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.
Τόσα προγράματα υπάρχουν γιά χρηματοδότηση, πως βρέθηκαν τα χρήματα
για το ξενοδοχείο ύπνου της Συκιάς (ΚΑΣΕΛΛ) ; πως βρέθηκαν τα χρήματα
της υπερκοστολόγησης των εργασιών του εργοστασίου; (που ξεδιάντροπα ο
πρόεδρος των αναθέσεων μας είπε).
Ας βοηθήσει και ο σύλογος με εκδηλώσεις και λαχειοφόρους καθώς και ο
Δήμος, ας περικόψει ορισμένες δαπάνες -βεγγαλικά και τόσα αλλα και οπως
βρίσκει τρόπους για τα διάφορα.... ας βρει τρόπο για την μεταφορά των
χρημάτων για το θέμα αυτό, κανένας τότε δεν θα τον κατηγορήσει.
Βλέπω ότι ορισμένοι με σοβαρότητα άγγιξαν το θέμα, πιστεύω οτι υπάρχει
η διάθεση και θέληση για να λύσουμε το πρόβλημα.
Ορισμένα όμως γλοιώδη ερπετά που γυρίζουν στα πόδια μας που με
συγγενικούς και κοματικούς δεσμούς τρυπώνουν στα συμβούλια και με το
πρώτο ανέμισμα φουστανιού χηρεύει η θέση τους, χωρίς πρόταση
αγγαλιάζουν γελιοποιούν το πρόβλημα και με την παλιά
τεχνική-βίωμα-στρίβειν δια του αραβώνος προσπαθούν να το εκφυλίσουν.
Δεν περιμένω να λυθεί το πρόβλημα της χαβούζας αύριο, απο αύριο όμως
πρέπει να ξεκινήσουμε για την λύση του.
Ο πολιτιστικός σύλογος έχει τον λόγο....ακολουθάμε.

Ανώνυμος είπε...

1/ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! 2/ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ;ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΚΟΣΙ;ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! 3/ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ!ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ kats69 ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΔΥΑΤΥΠΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ kats69 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ!ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ; 4/ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ,ΟΤΙ Η ΣΑΤΥΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!ΕΤΣΙ;ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΩΝ!satso.K ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΣΑΤΥΡΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΙΟΥΖΟΥΜΙΩΝ!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΣ;

ΨΙΛΙΚΑΤΖΟΥ είπε...

Παιδιά . Χαλαρά χαλαρά πάρτε μια ξιλοκαείνη κάνετε
μαλάξεις εκεί που ξέρετε γιατί υπάρχει πρόβλημα !!!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ είπε...

εσυ απο παλια ειχες το προβλημα που δεν λυνεται
οικοθεν και δεν βρισκεται καποιος με φιλότιμο
να κανει το ψυχικο.
εγω παντως φιλοτιμο δεν εχω,μην απελπιζεσαι ομως
κουραγιο.

ΨΙΛΙΚΑΤΖΟΥ είπε...

Καλά το κατάλαβα...
Τσίμπησε ο πρώτος!

Satsok είπε...

ξανα μαζι...τα ποιηματα(η ποιηματακια)ειναι του ΔιαΤηλ(το γραφει)οποτε δεν περιμενω σχολια....αποψη εχει ο Κλεφταρματος οπως γραφει και θα εχει και τεχνικες λεπτομεριες....πως θα κρινουμε και θα κριθουμε χωρις διαλογο?και εγω τις ελιες μου στο εργοστασιο τις βγαζω

Ανώνυμος είπε...

-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ; -ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΔΥΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΙΟΥ.
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ.
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΜΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ DECANTER. ΟΙ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΦΕΡΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΚΟΛΩΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΒΛΗΤΟ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ!!.
ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΓΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΛΟ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 80%! ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΕΝΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ 3 ΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ 400 ΕΩΣ 900 ΚΙΛΑ/ΩΡΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ Μ.Ο 10 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 1000 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!!! ΕΝΩ ΣΤΙΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ..!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΚΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ 3 ΦΑΣΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ?
ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΑ.
ΝΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ..
ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΟΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΙΕΣΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΗ,ΔΗΜΑΡΧΟ,ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ .

Ρομβος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ (30 ΜΑΡΤΙΟΥ 10.01 πμ)ΡΟΜΒΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ(τό κακό σπυρί) είπε...

Ρε εσεις δεν παιζόσαστε!!! Μού θυμήσατε το ποντιακό ανέκδοτο...
-Ο κωστίκας και ο γιωρίκας πίνανε τό καφεδάκι τους αρακτοί στο καφενείο, καί περνάει από μπροστά τους ένας κουνιστός, οπότε γυρίζει ο κωστίκας και λέει του γιωρίκα...
-Ρε σύ άκουσα να λένε οτι αυτός είναι ομοφιλόφυλος....
-Τι να σου πώ ρε κωστίκα, εγώ 3 χρόνια τόν πηδάω καί μου λέει ότι είναι για γιατρός!!!!

Κάτι ανακαλύψεις που γίνονται τελευταία..
Δια ταύτα όμως τι;

Ρεαλιστης είπε...

Επιτελους μπηκαμε στις προτασεις.
Βεβαια μαλλον αργα για εμας αλλα τουλαχιστον απαντα στο (επιχειρημα) που προβαλεται συνηθως οτι οι μεθοδοι επεξεργασιας των αποβλητων κοστιζουν τοσο που η εφαρμογη τους ειναι αδυνατη .
Ας απαντησουν λοιπον οι εκλεγμενοι που εντελονται να διερευνησουν και να εφαρμοσουν τις νεες τεχνολογιες και τα κονδυλια που δινονται για αυτο το σκοπο ειχαν υποψιν τους τα παραπανω αναφερομενα (Ρομβος)και εαν τα ειχαν γιατι δεν κινηθηκαν σε αυτη την κατευθηνση?
Παντως παραμενει το ερωτημα εχει καποιος προταση για απο εδω και περα?

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥΣ!ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩΝ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ!ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ;ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ;ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ,ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο "ΡΟΜΒΟΣ",ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ!ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ,ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ(Ο SOUKS ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ )ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ , ΘΕΣΗ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ(ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ)ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ,ΕΔΩ ΤΑ ΧΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΩΠΟ ΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ..ΛΕΝΕ..
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ,Ο ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΩΝΑΡΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ .ΜΑΚΡΙΝΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ρεαλιστης είπε...

Εμαθα οτι πριν λιγες μερες στην ΚΑΣΕΛ εγινε μαζωξη φορεων μαζι πανεπιστιμιακους? συζητωντας για την διαχειρηση των λυμματων.Ξερει καποιος κατι?

Ρομβος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ.
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ..
ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ. ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΛΕΚΤΡΟΛΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΨΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΕΚΤΡΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
TO MONO ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.
ΗΔΗ Η Ε.Ε ΖΗΤΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ (ΧΑΒΟΥΖΩΝ)ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑ ΦΕΡΟΝΤΕ -ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΒΥΤΙΟ -ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ

souks είπε...

Ως απαντηση σε προηγουμενα σχολια που με θελουν ρεπορτερ-καταγγελλων-υποκινουμενο απο προσωπικα συμφεροντα ως και ταιστη κυνοτροφειου(στα κοκκαλα αναφερομαι), οφειλω να ξεκαθαρισω οτι συμμετεχοντας στο blog σκοπος μου ειναι να βοηθω οσο και εγω μπορω να προαγεται ο διαλογος και η ανταλαγη αποψεων σε θεματα που αφορουν τον τοπο και την ζωη μας.
Μερικες αναρτησεις μοιραια μπορει να θιγουν ευαισθητα θεματα οπως αυτη για τα αποβλητα γιαυτο η προσεγγιση μου στο θεμα ηταν διακριτικη.
Τα παραπανω δεν αποτελουν απολογια παροτι εχω δεχθει αυστηρη κριτικη εντος και εκτος του blog.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.Ο "ΡΟΜΒΟΣ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΜΑΚΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΑΣΩΠΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 3-4 ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ), ΕΙΧΑΜΕ 1 ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ!ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

"souks" ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!ΑΥΡΙΟ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

το νηπιο είπε...

Mη γραφετε με κεφαλαια ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στραβωθηκαμε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Me tis limnes ( ergostasiou kai Mpoza ) ti ginetai????
Egatalipsame to thema i prospathoume akoma na vroume mia ikanopoiitiki lisi???
Etsi gia na min xehniomaste....giati an afinoume ta pragmata sti mesi, pote, tipota den teleionei...

Ενας μακρινός είπε...

Προς souks
Δεν έχω προσωπικά μαζί σου, το να κρίνω την προχειρότητα
της ανάρτησης τόσο σοβαρού θέματος - σκληρά παραδέχομαι - δεν
σημαίνει ότι είναι προσωπικό. Μην εντάσετε την κριτική στα
προσωπικά.
Η μη παράδοχη του λάθους στην παρέμβασή σου τα κάνει χειρότερα.
Τι διακριτικότητα ήταν που είχες επί του θέματος;
Αν και εμείς οι αδιάκριτοι είμαστε διακριτικοί, τότε δεν θα βρισκόταν
κανένα σχόλιο κάτω απ την φωτογραφία της ανάρτησης.
Να μην συνεχίσω και το πάρεις πάλι επι προσωπικού.Το οτι βοηθάς
το blog είναι δεδομένο και σε ευχαριστούμε, λίγο προσοχή ομως
στα σοβαρά θέματα.

Στο θέμα
το εργοστάσιο ειναι καινούργιο καθώς και το σαμάρι της Αγροτικής.
(Δεν θα κρίνω εδώ το λάθος της επιλογής του).
Η κατάσταση είναι δεδομένη για τουλάχιστον 3-4 χρόνια ισως και
περισότερα.
Έκανα σε προηγούμενο σχόλιο μία πρόταση, μπορεί να υπάρχει και
αλλη πιο καλή για να ακολουθήσουμε.
Ένας απ τον συνεταιρισμό ας βγεί να μας πει τι σκοπεύουν να κάνουν.
Ο πολιτιστικός σύλογος τι σκοπό έχει;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ;
-
Προς ρεαλιστή
αν ψάχνεις τα αποτελέσματα απ τη σύσκεψη της ΚΑΣΕΛΛ για τα
απόβλητα, θα τα βρείς στο ξενοδοχείο ύπνου της Συκιάς, δωμάτιο 7
κάτω απ το μαξιλάρι.

Ανώνυμος είπε...

ουφ μολις τελιοσα.....

Ανώνυμος είπε...

Σκουπίσου ρε,μας μουλούχρισες??????

Ανώνυμος είπε...

Oraia!!! Tora skipsete gia na teleioso kai ego, Xekoliarides!!

Ρομβος είπε...

ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ...
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

τονια είπε...

Για εσάς μπορεί να είναι αργά, για εμάς όμως όχι......
Κ επίσης κάλιο αργά, παρά ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Pano tous Tonia.....POTE DEN EINAI ARGA !!!!
Opou iparhei provlima, iparhei panta kai kapoia lisi....arkei na min to vazoume kato !!!!!

ΑΧΙΝΟΣ είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΩΡΑ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΨΗ!

ο Κλεφταμαρτωλός είπε...

souks τώρα που η βαρκούλα έκλεισε τα 70 (σχόλια) και πολύ μελάνι χύθηκε ένθεν κακείθεν του χαρακώματος (λιμνούλα), σκέφτηκα να σου κάνω δώρο το ακόλουθο:
«Κουλάρετε ρε παίδες. Σας βλέπει και ο γκέκας από δίπλα και κουνάει την ουρίτσα του. Με αυτά που λέτε θα το προγκίξετε το έρημο το ζωντανό!» …και ο νοών νοήτω.


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους