Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Πολιτιστικο καλοκαιρι Ασωπος 2011 -Δημου Μονεμβασιας-Δημ.Ενοτητας Ασωπου


                         


Κι εφετος ο Πολιτιστικος Συλλογος κανει το καλοκαιρι πιο δροσερο.

15 Ιουλιου αναψυκτικο Λαικο γλεντι στον Μποζα με το σχημα -εκφραση-


19 Ιουλιου Παιδικο ντους με παρασταση Καραγκιοζη στην πλατεια του Ασωπου.


19 εως 24 Ιουλιου Κρυο μπανιο με BEACH VOLLEY και BEACH PARTY στην παραλια Μποζα στον Ασωπο.

25 Ιουλιου εως 31 Αυγουστου Σκωτσεζικο ντους με κινηματογραφικες προβολες στην παραλια Μποζα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BEACH VOLLEY


4ο τουρνουά beach volleyball 3x3 ερασιτεχνών, «Μποζάς», 20~24 Ιουλίου 2011

Κατηγορίες: Ανδρών, Γυναικών, Αγοριών (γενν. 1995>) και κοριτσιών (γενν. 1995>)

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλ. Ασωπού κι ο ΑΠΟΕΛ
http://polsilas1.blogspot.com/


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι θέλουν, αφού επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές κι υπογράψουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής. Απαιτούνται 3 παίκτες/παίκτριες για κάθε ομάδα +1 αντικαταστάτης σε περίπτωση τραυματισμού.
τηλ. 6945955915 και 6977312925
fax 27320 82433

Πρόγραμμα:
Κυριακή 10 Ιουλίου: Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής
Κυριακή 17 Ιουλίου: Λήξη συμμετοχών
Δευτέρα 18 Ιουλίου 12.00: Τεχνική σύσκεψη και κλήρωση. Προαιρετική εκπροσώπηση.
Τετάρτη 20 Ιουλίου 17.00: Έναρξη προκριματικών όλων των κατηγοριών *
Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Ιουλίου:
Προκριματικοί όλων των κατηγοριών, προημιτελικοί γυναικών, αγοριών και κοριτσιών*
Σάββατο 23 Ιουλίου:
10.00 ~ 18.30 Προημιτελικοί Ανδρών, Ημιτελικοί Αγοριών και κοριτσιών *
18.30 ~ 22.30 Ημιτελικοί Ανδρών, Γυναικών
Κυριακή 24 Ιουλίου:
- ??? Μικρός τελικός κοριτσιών
- ??? Μικρός τελικός αγοριών
- 16.30 Μικρός τελικός γυναικών
- 17.30 Μικρός τελικός ανδρών
- 18.30 Τελικός αγοριών
- 19.30 Τελικός κοριτσιών
- 20.30 Τελικός γυναικών
- 21.30 Τελικός Ανδρών
  • Στο πρόγραμμα των προκριματικών θα υπάρξουν αλλαγές προς διευκόλυνση κυρίως των συμμετοχών από άνω των 50χλμ απόσταση από την έδρα του τουρνουά.
  • Αναμένονται αλλαγές στο ωράριο και ημερολόγιο, αν υπάρχει αυξημένος αριθμός συμμετοχών, όπως κι αναβολές λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Αγωνιστικό Σύστημα: Διπλός αποκλεισμός

Έπαθλα: Ναι αλλά όχι χρηματικά για τους νικητές των κατηγοριών.
Όλοι οι συμμετάσχοντες θα λάβουν διπλώματα στη λήξη του τουρνουά

Φιλοξενία: Κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές, εγκαίρως.

Εμφανίσεις: Θα δοθούν t-shirts σε όλες τις ομάδες κι έξτρα εμφανίσεις σ’ αυτές των προημιτελικών. Οι εμφανίσεις είναι υποχρεωτικές για όλους.

Παράβολο συμμετοχής: Δεν υπάρχει



8 σχόλια:

περιξ είπε...

καλο καλοκαορι σ ολους και καλη επιτυχια στις εκδηλωσεις..θα ηθελα να μαθω αν αυτες οι εκδηλωσεις εινα αποκλειστικα ευθυνη του συλλογου ή αν υπαρχει και η συμμετοχη του δημου μονεμβασιας?Ειναι μεσα στο προγραμμα των εκδηλωσεων του δημου δηλαδη και αν ναι που μπορω να βρω ενα προγραμμα με ολες τις εκδηλωσεις του καλοκαιριου?

sea lions είπε...

Tsats,
Περίμενα κάποια σχόλια που να δείχνουν - ή όχι - ενθουσιασμό για τις εκδηλώσεις αλλά διαπιστώνω ακόμη μία φορά ότι όπου δεν υπάρχει ίντριγκα, υπάρχει σιωπή, σιωπή, σιωπή…
Μπορεί να ΄χω επηρεαστεί και συναισθηματικά γιατί κάθε χρόνο αυτές οι εκδηλώσεις μου τονίζουν την απουσία κάποιας ψυχής, όμως όπως και νάχει αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές των εκδηλώσεων και σε σένα tsats χωριστά.
Η αλήθεια είναι ότι χάρη σε σένα υπάρχει αυτό το βήμα και αφήνει ο καθένας την γραφή του.
Ακόμη θα έλεγα ότι δεν είναι ανάγκη να αναλώνεσαι και να απολογείσαι απαντώντας στον κάθε ένα που πίσω από την ανωνυμία του- η και την επωνυμία του - βγάζει τα προσωπικά του απωθημένα και σε προκαλεί να παραφερθείς, ( το ίδιο ισχύει και για τους άλλους συντάκτες ,γιατί τελευταία είναι συχνό φαινόμενο οι προσωπικές επιθέσεις, αν κάποιος δεν αντέχει το βάρος της ανάρτησης του τότε μην τη κάνει).
Α, να μην ξεχάσω, λες στην προηγούμενη ανάρτηση – που και πάλι είναι σαν να απολογείσαι:
<< Το ονειρο μου παντα ηταν ενας χωρος-κυψελη οπου θα ζυμωνονταν νεες ακομα και επαναστατικες ιδεες>>. Αυτό θα γίνει αν πραγματικά είμαστε ελεύθεροι και δεν λογοδοτούμε στους προστάτες μας.
Όχι , πρόθεση μου δεν ήταν να σου πλέξω εγκώμιο, ούτε να δώσω νουθεσίες, ούτε να θίξω κανέναν αλλά και αν αυτό βγήκε, τι να γίνει, γι αυτό και δεν θα δευτερολογήσω.
Κλείνοντας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι και Καλή Επιτυχία στις εκδηλώσεις και παράκληση να μάθουμε στο τέλος τους νικητές ! (κάτι μου έχει μείνει κενό από το 2010).

Υ.Γ.
Ενημέρωση από την συνέλευση θα έχει; (έγινε; )

Y.Γ.2
Μέχρι να γραφτεί και να καταχωρηθεί το σχόλιο προηγήθηκε το σχόλιο του Πέριξ, παρ όλα αυτά δεν άλλάζει και πολύ το περιεχόμενο της πρώτης παραγράφου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα το beach party.
Συμφωνώ με sea lions ότι χωρίς ίντριγκα => σιωπή...
Αγαπητέ, η απώλεια της "ψυχής" που ανέφερες, έχει μετατραπεί τα τελευταία 2 χρόνια σε "υποχρέωση προσφοράς" από κάποιους που δεν ξεχνούν κι ούτε πρόκειται να ξεχάσουν.

Aς βοηθήσουν ειδικά όσοι Ασωπίτες μπορούν στις εκδηλώσεις. Λάβετε υπ'όψιν πως η επωνυμία είναι "Μποζάς 2011" και χωρίς άλλους τίτλους. Αυτό προβάλει την παραλία και τον Ασωπό. Ας γίνει ένας μεγάλος θεσμός. Να ακούνε στο μέλλον "Μποζάς" και να το συνδιάζουν όλοι με δράση, ποιότητα διασκέδασης, διαφορετικότητα κ.ά.

Αγαπητέ Πέριξ, είμαι από αυτούς που έχουμε την ίδια απορία. Ο δήμος είπε πως ΘΑ βοηθήσει αρκετές εκδηλώσεις (δεν είναι και λίγες). Δε γνωρίζω όμως τι θα πράξει και σε ποιες θα το εφαρμόσει και πόσο... Η 1η χρονιά του Καλλικρατικού δήμου μας θα φανερώσει τη διάθεση και την ποιοτητα βοήθειάς του. Είδωμεν....
molaitis

Ανώνυμος είπε...

ειναι μεγαλος σκοπελος αυτοι οι καινουργιοι δημοι,η μαλλον επαρχεια καλυτερα.εκ του μηδενος και εκ του συσταδην.και δεν ειναι ευκολο να κανουν προυπολογισμο.αυτοχρηματοδοτουμενοι κλπ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ υπάρχει οργάνωση!!
http://www.apoel-molaoi.gr/Bozas.htm
κι η φόρμα δήλωσης συμμετοχής:
http://www.apoel-molaoi.gr/Nea%20arxeio/2011/July11/Bozas/formasymmetoxis.doc

Άντε καληνύχτα κι αγοράστε κανα λαχνό το συντομότερο! Αν αγοράσουμε νωρίς θα βοηθήσουμε όπως βοηθούν τα διαρκείας τις μεταγγραφές του καλοκαιριού!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ BEACH VOLLEY ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ . ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ.ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΜΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πως πήγε το λαικό γλέντι στο Μποζά;
Ανεβάστε καμιά φωτογραφία και για μας τους κακόμοιρους που ψηνόμαστε στην Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

"""ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ για 1 ώρα αποφασίστηκε να γίνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου, λόγω της έκτακτης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το Νοσοκομείο Μολάων. Η ανοιχτή συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 7.30μμ στην πλατεία των Μολάων. Εκείνη την ώρα θα πραγματοποιηθεί κι η εν λόγω διακοπή του τουρνουά στο Μποζά.""""

Χαιρετίζουμε την απόφαση αυτή των διοργανωτών κι όσοι δεν παίζουν τις ώρες αυτές, ας βρίσκονται στην πλατεία των Μολάων
Giorgio Ravani


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους