Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Aerial viewing of Greece / Η Ελλάδα από ψηλά

Εναέρια πλάνα από την Ελλάδα.Ένα όμορφο βίντεο HD

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που ησουνα χαθηκες!....

souks είπε...

Μπράβο ρε φίλε, είχαμε ανάγκη μια τζούρα εθνικής ανάτασης.
Τέτοια βιντεάκια βλέπει η φράου Αγκέλα και σκίζει του κορσέδες της.

Allosanfan είπε...

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά…
που έλεγε και ο Χατζής τα παλιά τα χρόνια

Γιατί αν κοιτάζεις από χαμηλά σκοντάφτει το βλέμμα σου στην κοιλιά του Πάγκαλου και η ναυτία που σε κατακλύζει γίνεται ανυπόφορη.
Αναρωτιέμαι για πόσο ακόμα θα μολύνει το οπτικό μας πεδίο αυτή η επηρμένη γλοιωδία. Για πόσο ακόμα θα επιτρέπουμε σ΄ αυτό το θρασίμι να περιφέρεται και να σκορπίζει τα απεκκρίματά του σε κάθε κοινωνική ομάδα που τολμά να αντισταθεί στο φασισμό του μνημονίου;

Προχθές ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι, μετά οι εργάτες των συνδικάτων, ακλούθησαν οι μαλάκες -φασίστες –κομμουνιστές- αγανακτισμένοι (με την ανοχή και στήριξη του τραπεζιτικού γερακιού Παπαδήμου), προπάντων ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.
Χτες με την επικουρία της frau Διαμαντοπούλας και την εγκάρδια αποδοχή του Πρετεντέριου πάνελ (Στυλιανίδης, Ντόρα, και το θλιβερό δεκανίκι, ο Ψαριανός) ήρθε η σειρά των πρυτάνεων
Τόλμησε να μιλήσει ο Πελεγκρίνης για την αυτοτύφλωση του Οιδίποδα για να εισπράξει τον ηχηρό καγχασμό του βόρβορου. Απόδειξη ότι η οικονομική κρίση είναι πριν απ΄ όλα κρίση πολιτισμού.

Για όποιον νομίζει ότι θα την βολέψει και θα παραμείνει στεγνός στις εκβολές του οχετού θα θυμίσω το κείμενο του Πάστορα Martin Niemöller (που αναπαρήγαγε ο Μπρεχτ) για τις μέρες του ΄36 στη Γερμανία:

Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει.

Η αλληλεγγύη μας ενάντια στον συρφετό των τρωκτικών, των ερπετών και των παχύδερμων του κυβερνητικού θιάσου, των καλοταϊσμένων δημοσιογράφων και διαπλεκόμενων οικονομολόγων, του νεοφιλελευθερισμού της τρόικας και του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου, είναι καθήκον μας, όχι απέναντι στην ιστορία μας, αλλά στο μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Οι αστικές πολιτικές δυνάμεις, με την κυβέρνηση Παπαδήμου, συνασπίστηκαν ήδη σε μια νέα ιερή συμμαχία. Όποιος εξακολουθεί να συντηρεί ελπίδες και να πιστεύει στην αγνότητα των προθέσεών τους ας το ξανασκεφτεί γιατί στις μέρες που ζούμε η ατομική αφέλεια και άγνοια τιμωρούνται συλλογικά.

souks είπε...

Ο τρόπος που γεφύρωσες τον χοντρό με το aerial είναι επικός χαχαχα..

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι σιγουρο οτι μπορει καποιοι απο αυτους να υπαρχουν και του χρονου.

Ανώνυμος είπε...

Πικραθηκε η μερκελ,ε????
souks τσεκαρε αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE
και σταματα να κανεις ακυρα σχολια!

souks είπε...

Ο Καζάκης είναι ίδια περίπτωση με τον Τσάκα του παναθηναικού.
Λέει αλήθειες αλλά λόγω της φάτσας του δεν πείθει κανέναν. χαχαχα..
Ουπς! Ακυρο κι αυτό το σχόλιο ε?
Συγνώμη ανώνυμε δεν θα το ξανακάνω.


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους