Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ?



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ευχόμαστε ο καινούριος χρόνος να μας φέρει υγεία, αισιοδοξία, ευτυχία, ελπίδα και αλλαγές...






... γι' αυτό σας καλούμε την Παρασκευή 30/12 στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Δ. Περδίκη), όπου θα πραγμαοποιηθεί η τακτική συνέλευση ελπίζοντας ότι με τη συμμετοχή σας και τις απόψεις-προτάσεις σας θα εξασφαλιστεί  η συνέχεια όσων έχει επιτύχει μέχρι τώρα ο Σύλλογος.
Φυσικά αυτό προϋποθέτει την ανάδειξη νέου Δ.Συμβουλίου.
Γι' αυτό λοιπόν, η αυξημένη συμμετοχή στη συνέλευση είναι υποχρέωση μας-σας.

Για να πιάσουν τόπο και οι ευχές μας...

7 σχόλια:

Lupo είπε...

Κακά χριστούγεννα και δυστυχισμένος ο καινούριος χρόνος τους.

Ανώνυμος είπε...

-εμεις φταιμε γι αυτο.βγηκανε ολα τα λαμογια της περιοχης πλουτισανε αθεμητα επι πασοκ,τα χωσανε στο χρηματιστηριο[σαν κραχτες]οι δεξιοι ηταν που τα χασανε τελικα και εμεις το ανεχτηκαμε.και λενε οτι τα δανειστηκαν απο την αγροτικη.[αυτοι οι ωβραιοι να δωσουν.ειχατε κατι γαμπρους εκει εκλεκτοκουλτουριαρηδες μου και ξερετε]ερχονται σημερα να βαλουν εναν καλογερο φυλακη[φταιει]αλλα αλλοι δεν φταινε που βγαινουν πανωλαδια.αυτος ο ενας ειναι ο ενοχος τελικα ΜΠΡΑΒΟ αν το φαμε κι αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Καλες γιορτες και καλη πρωτοχρονια..lupo πολυ αισιοδοξο σε βρισκω, τα δικα σου χριστουγεννα θα ηταν ή θα ηθελες να ειναι καλα....με τα λυπης μου εμαθα οτι ο polsilas φετος δεν διοργανωσε τιποτα για τα παιδια..λογω κρισης ή λογω ανευρεσης συμβουλιου? Εστω ρε παιδια τα καλαντα στην πλατεια.. τελειως ανεξοδο.
καλη πρωτοχρονια με ΥΓΕΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

-για να δουμε η καινουργια χρονια αν θα φερει ΝΕΜΕΣΗ στα φορολογικα.γιατι πολλα φορολογικα προστημα εχουν σβηστει σε καποιους πονηρους απο το διπλα χωριο.και οχι τιποτα αλλο αλλα καποιοι απο αυτους πριν χρονια ελεγαν οτι οι υπηρεσιες του κρατους προστατευουν τις μπαρμπουτιερες των καφενειων..και κυνηγανε των μαντριων.

Ανώνυμος είπε...

4 sxolia kai ta 4 - treis laloun kai 2 xoreyoun.... egw eyxomai kala myala!

Ανώνυμος είπε...

-πολυσυλλεκτικοτητα αποψεων.αφου περιμενουμε ματαια το αγιο πνευμα να μας φωτισει για να συμφωνουμε ολοι το ιδιο.

Ανώνυμος είπε...

εδω θα συμφωνησουμε ολοι,τουλαχιστον στη μεταφραση.Αφρακιαζουν οι κουρκουτσελουδες,γιατι δικελωνουνε τις ζουρλολουμπινες,τις λουγκρες,τους γκρατσας μπερντερομπουρους,και τα φρομπαρα,που γκιορτσαλιαζουνε ντιπ παρα ντιπ στο κρεββοκατικο,να εχουν αρπαξει τη ζουμοσακουλα και να αβελουν μπαλομπα και καλιαρντα χαλεματα.-Ενω ο λαος λιγδομπερντες δικελοσβουριασμενος ατζιναβωτος και ανεμιαρης,συνεχως στο ανεμοτζατζουλο και στην κοντοχαλη.αβελει διακονα στον μπερντε κι εχει πεσει στην αχαλου και στο γυροδιακονιαρισμα..ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους