Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς τίτλο



Φεντερίκο Φελίνι  Ρόμα










 

Μπέρτολ Μπρέχτ Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
tsats είπε...

Εγω αφαιρεσα τα παραπανω δυο σχολια τα οποια ηταν ενα επαναλαμβανομενο απλα υβριστικο κειμενο χωρις κανενα παριεχομενο.
Προκαλω τον σχολιαστη εαν εχει κατι συγκεκριμενο να προσαψει στον Συλλογο ας το διατυπωσει εντονα,κριτικα,ανωνυμα αλλα οχι υβριστικα.

Ανώνυμος είπε...

Ότι σε συμφέρει αφαιρείς... apela.gr - Το site της ενημέρωσης του Λάκωνα μαλάκα.
http://polsilas1.blogspot.gr/2010/10/apelagr-site.html αυτό γιατί δεν το αφαιρείς ρε μαλάκα;;;

tsats είπε...

Στην συγκεκριμμενη αναρτηση φιλε ,,μη μαλακα,,διατυπωνετε μια συγκεκριμενη καταγγελια η οποια ειναι ο στοχος του δημοσιευματος και οχι οι βρισιες.
Αντιθετα το δικο σου σχολιο ηταν μονο αναιτια βρισια.
Αυτα και τελος οι εξηγησεις.

souks είπε...

Φίλε ανώνυμε θέλεις να εκφράζεις τα "καυστικά σχόλια" σου ελεύθερα και χωρίς τον κίνδυνο της λογοκρισίας από φασίστες διαχειριστές?
Υπάρχει site και για σένα. www.ανωνυμοικομπλεξικοι.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού Λακωνίας τον παίρνει κανονικά;;;

Ανώνυμος είπε...

Αν δε φύγει το γαμημένο σχόλιο που εις γνώσεις σας βαστάτε 2 χρόνια θα εισπράττεται τα ίδια...
http://polsilas1.blogspot.gr/2010/10/apelagr-site.html

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ασωπιάτη Μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ασωπιάτη Μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ασωπιάτη Μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Ή το βγάζεται ή πάμε στα δικαστήρια...
http://polsilas1.blogspot.gr/2010/10/apelagr-site.html

Ανώνυμος είπε...

kyrioi iremia synesi kai min travate ta akra.den xriazonte erides kai dixonies.

Ανώνυμος είπε...

Όσο εσείς είσαστε καραγκιόζηδες εμείς θα τραβάμε τα άκρα και είμαστε πολλοί... Λελέδες α ρε λελέδες...

Ανώνυμος είπε...

apela.gr - Το site της ενημέρωσης του Λάκωνα μαλάκα. Η συγκεκριμένη φράση παιδιά φιλοξενείτε σε αυτό το blogspot και νομίζω σωστά ο ανώνυμος έχει τις αντιρρήσεις του. Αν ο διαχειριστής αυτού το blogspot ήταν σωστός θα το είχε αφαιρέσει, αλλά το αφήνει γιατί στο google όταν κανείς απτά τη λέξη apela φέρνει και το blogs πιο κοντά στην επισκεψιμότητα. Άρα ο διαχειριστής με δόλο προσπαθεί να φέρει κόσμο εδώ. Λυπάμαι αλλά αυτό είναι ανάγωγο...

souks είπε...

Μπράβο ρε ανώνυμε 6:10 μας ανακάλυψες!
Σου διέφυγε όμως και άλλο ένα τρικ που κάνουμε για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα. Να το πάρει το ποτάμι?- να το πάρει..
Βάζουμε ένα ζωντόβολο να βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδι.

Μπελεγρης Πάνα.ς είπε...

Φίλε ανώνυμε υβριστή, είμαι κατά της λογοκρισίας σε κάθε μορφή και δέχομαι το χώρο των σχολιων ακόμη και ως χώρο εκτόνωσης, ομως εύχομαι χωρίς ίχνος ειρωνείας, ότι η εκτόνωση είναι περισσότερο επιτυχημένη όταν είναι σύντομη. Επίσης πιστεύω, όταν αυτό το είδος εκτόνωσης το ξανακοιτάξεις μετά από καιρό, ποτέ δεν το νοσταλγείς.






souks είπε...

Κάποτε ένα σαλιγκάρι βρέθηκε στο κατώφλι μιας εξώπορτας και καθώς κάποια στιγμή αυτή άνοιξε εμφανίστηκε ο τύπος που είχε το σπίτι ο οποίος ήθελε να βγεί να πάει κάπου.
Αυτός όταν είδε το σαλιγκάρι κοντοστάθηκε και μην έχοντας κάτι άλλο να το κάνει του έριξε μια κλωτσιά και το έστειλε στην άλλη άκρη του κήπου.
Το σαλιγκάρι όταν μετά από λίγο καιρό συνήλθε, συνηδειτοποίησε τι είχε συμβεί τα πήρε στο κρανίο και αποφάσησε να πάει να τον βρεί να του ζητήσει τον λόγο.
Μέτα από δυο χρόνια αγωνιζόμενο μεσα στην ζούγκλα του κήπου κατάφερε να ξαναφτάσει στο κατώφλι και άρχισε να ξύνει με μανία το καβούκι του στην πόρτα.
Από τα πολλά κάτι άκουσε ο τύπος που είχε το σπίτι όποτε ανοίξε την πόρτα και μόλις το σαλιγκάρι τον είδε του φωνάζε με τσαμπουκά:
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??

ένας συντάκτης είπε...

...χαλαρά,το βρήκαμε θέμα..

..ο αγριεμένος ,βρήκε μια ανάρτηση απο τις 4 Οκτωβρίου 2010, την επισκέφτηκε και έβρισε, καθώς και στίς δύο τελευταίες αναρτήσεις χωρίς να λέει τι τον πείραξε ,το μαλάκα,το Λάκωνα, το apela, κάτι άλλο;;...
..πάντως οτι και αν είναι αυτό,ατυχώς για αυτόν ,η ανάρτηση ειναι η δημοφιλέστερη,-αν και δεν ειναι σαφές σε τι αναφέρεται,λόγω του ότι τα lings είναι ανενεργά,εχουν περάσει 2 χρόνια-και για να διαγραφεί πρέπει να καταργηθεί το gadget "Δημοφιλείς αναρτήσεις" ..

..αυτό γίνεται πολύ απλά,όπως και ο έλεγχος των σχολιων,όταν συζητηθεί η απλα ζητηθεί,αλλά πως να αρνηθούμε μια δικαστική διαμάχη και την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε;
..εξ'άλλου το θέμα είναι,ζωτικής σημασίας και απολύτου προτεραιότητας..
..ποιό είναι το θέμα;...
..πές μας, τι σε τρυγάει;;

Ανώνυμος είπε...

Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού - Το site του Ασωπιάτη Μαλάκα. Νααα μαλάκα Ασωπιάτη που θες και ενημέρωση από το internet. Ουστ ζώα που πήρατε το ποιό σύγχρονο μέσο επικοινωνίας και το κάνατε εργαλείο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης του μεσαίωνα.
Θα μου πεις πρόβατο δεν είσαι ρε Ασωπιάτη? Καλά να σου κάνουν. Καμαρώστε ενημέρωση από το ποιό γνωστό Ασωπιάτικο site... Για περισσότερα μπείτε εδώ...

http://polsilas1.blogspot.gr/2010/10/apelagr-site.html

Πολύ ωραίο έτσι!!!

kats69 είπε...

ασ στο διαλο ρε μα####ς απο δω!!! που θα τα βαλετε με τον πιο ιστορικο και δραστηριο συλολογο της λακωνιας!κομλεξαρες,παραφοροι,ανυποφοροι,αδιαφοροι,μεγαφωνοι,μικροφωνοι,παραφωνοι,που ελεγε και ο μεγας αλκης αλκαιος που δυστυχως εφυγε χθες απο τη ζωη.

Ο Δικαστής Ντρέντ!!! είπε...

Προσέχτε καλά Ασωπιάτες, προσέχτε!
Έχω ενημερωθεί για του λόγου σας κι άμα κατέβω εκεί κάτω...






θα ξαναφύγω...

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα τον πιο δραστήριο... τι έχει κάνει τόσα χρόνια ρε;;; Α χαχαχα.. προσπαθείτε στις πλάτες άλλον να κάνετε κάτι και γίνεστε τσιμπούρια στους δυνατούς...

kats69 είπε...

τι εχει κανει?εισαι καοηθης βλακας και πανασχετος!πρεπει να σου χωσω κι αλλα με τις μαλακιες που λες αλλα δικαιος ο τσατς θα κατεβασει το σχολιο.μαθε πρωτα για την ιστορια του συλλογου και ασε τα σαρδονια γελακια σου.ποιες πλατες αλλων και ποια τσιμπουρια ρε ηλιθιε? οταν την 10ετια του 80 και πιον πριν,ο συλλογος του ασωπου προσεφερε πολιτισμο,οι αλλοι ηταν ακομα πανω στα δεντρα!για να σου πω αυτα που εχει κανει ο συλλογος και να σου γεμισω το αδειο σου κεφαλι πρεπει να γραφω μια εβδομαδα!

kats69 είπε...

και κατι τελευταιο για να τελειωνω μαζι σου:ευτυχως που η βλακεια δεν ειναι πονος γιατι τα φαρμακεια αυτες τις μερες ειναι κλειστα και θα υποφεραμε.αν μπορουσα θα σου κατεβαζα το σχολιο οχι φυσικα σαν χυδαιο αλλα σαν βλακωδη.γιατι σαφεστατα η βλακεια ειναι πολυ χειροτερη της χυδαιοτητας κα οχι μονο!καλω λοιπον τον τσατς να κατεβαζει κυριως τα βλακωδη σχολια,κανενα μπινελικι ασ το αφηνει,δεν κανει κακο σε κατι τυπους σαν τον παραπανω ανωνυμο.

ΙΝΏ είπε...

"Το ιδιαίτερο χρακτηριστικό
των ανοήτων είναι ότι προσέχουν
τα σφάλματα των άλλων
και δεν βλέπουν τα δικά τους."
Κικέρων

Κι επίσης...

" Να εντοπίζεις σφάλματα είναι εύκολο.
Το δύσκολο είναι
να πράττεις καλύτερα."
Πλούταρχος

Καποια απο τα ρητά που υπηρχαν μεσα σε βιβλία που στα νιατα μου δανειζόμουν από το σύλλογο Ασωπού. Τότε... το '90 περιπου! Τότε που μαζι με τα βιβλία δανειζόμουν και τον υπολογιστη του συλλογου. Αυτον με την κασετα και τη logo!
...
Ο αδαής άνθρωπος τελικα είναι χειρότερος του ανοήτου!

kats69 είπε...

βλεπεις ρε βλακα ανωνυμε και καθε ανωνυμε που τα βαζεις με το συλλογο τι εκανε για την ινω πριν 22χρονια?

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω kats69 να μην ειρωνευεσαι αυτα που λεει η ινω γιατι οντως ειναι πολυ σημαντικο το να βαζεις βασεις στα παιδια. Δεν ειμαι σιγουρος απλα το σχολιο σου σα να ακουστηκε καπως ετσι.

kats69 είπε...

κανεις μεγαλο λαθος! την ινω αν και δεν την ξερω την συμπαθω παρα πολυ γιατι ειναι απο τα πολυ σοβαρα ατομα εδω μεσα.επισης στην εποχη που αναφερεται η ινω την εζησα πολυ καλα και ημουν και μελος του διοικητικου σε καποια περιοδο τοτε.δεν μπορω να καταλαβω πως τα λες ολα αυτα,μου κανει πραγματικα μεγαλη εντυπωση.διαβασε σε παρακαλω προσεχτικα τα παραπανω σχολια μου και ανακαλεσαι αυτα που ειπες.αυτα που εκανε ο συλλογος για την ινω και την καθε ινω ειναι ο λογος που τα πηρα στο καρανιο με τον ηλιθιο ανωνυμο γιατι στο συλλογο ειμαι απο πολυ μικρος και δεν ανεχομαι τετοιες κακοηθηες.μαθε λοιπον οτι εχω προσφερει και εγω απ τη μερια μου στο συλλογο.πως μπορω λοιπον να ειρωνευομαι οταν εχω ζησει, και για πολλα χρονια ενεργα μαλιστα την μεγαλυτερη πορεια του συλλογου?οσο για τις βασεις στα παιδια,μαθε καικατι αλλο.παιδι ημουν κι εγω την 10ετια του 80 και εξαιτιας του συλλογου εμαθα να παιζω κιθαρα,οταν ο συλλογος ειχε δασκαλο μουσικης τον πιερη το σταθακη.οι αναμνησεις ειναι παρα πολλες φιλε ανωνυμε και να εισαι πιο προσεχτικος στα συμπερασματα σου οταν δεν γνωριζεις καποιον.

Ανώνυμος είπε...

Ανακαλω. Προθεση μου ηταν οχι να θιξω αλλα να διευκρινησω. Παω πασο kats69! Συμφωνουμε σε ολα

kats69 είπε...

οκ!ολα καλα ανωνυμε.ξερεις,ειμαστε και καποιας ηλικιας τωρα και δεν πρεπει μας ζοριζουν και πολυ πολυ!

ΙΝΏ είπε...

Καποιας ηλικιας μπορει... αλλα...ΜΕ ΤΙ ΒΑΣΕΙΣ!!!!
χαχαχαχα
Πλακα κάνω παιδια! Τετοια ωρα και δεν κοιμαστε!
Εγω ειμαι με το ενα ματι κλειστο.
Καλη νυχτα στους...ξυπνιους!

ΥΓ Ευχαριστω για τα καλα λογια kats69. Ειναι παντα δυναμωτικα!

souks είπε...

Ο ανώνυμος υβριστής μάλλον μας εγκατέλειψε και έχει αρχίσει ήδη και μου λείπει.
Συγκαταλέγεται αυτό στις ψυχιατρικές παθήσεις άραγε?

kats69 είπε...

ινω θα σε ηθελα και bloger και οχι μονο σχολιαστρια,θα προσφερες πολυ πιστευω.souks την ιδια απορεια εχω κι εγω,μαλλον για μαζοχες μου κανουν,τους τα χωνεις χοντρα στα ορια του βρισιματος και δειχνουν να το απολαμβανουν με την απουσια τους!

ΙΝΏ είπε...

Κατ αρχην σε ευχαριστω!
Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι γνωστης της ακριβης λειτουργιας, των διαδικαστικων εννοω, των bloggs. Ας πουμε εσυ μπορει να με ηθελες blogger αλλα κατι μου λεει πως μερικοι αλλοι bloggers θα διαφωνουσαν. (χρησιμοποιω συχνα τη λεξη blogger γιατι μου αρεσει! χαχα). Επισης τι θα πρεπει να κανω? Εγω δεν εχω καν facebook για να μη μιλησω για twitter!
Για να μην ριχνω αλλου το βαρος ομως θα παραδεχτω ευθαρσως πως δε με ενδιαφερει αυτο. Το Ινω προφανως δεν ειναι το ονομά μου παρολα αυτα ηθελα να εχω μια ταυτοτητα για ναξερουμε ποιοι μιλαμε καθε φορα και οχι "ανωνυμος 2.10 μμ)! Μερικα πραγματα απλα δεν τα καταλαβανω τι να πω...
Κι αυτο θα ηθελα να παραμεινει ετσι!
Το οτι δε γνωριζομαστε(εστω και μονοπλευρα) νομιζω πως κανει την επικοινωνια μας πιο αληθινη. Το ιδιο θα επρεπε να συμβαινει και με ονοματεπωνυμο, το ξερω αλλα δε ζουμε σε κοσμο ιδανικο!
Εξ αλλου λενε πως για να γνωρισεις πραγματικα τον αλλο, ανεβασε τον στην εξουσια! Κι εγω οση εμπιστοσυνη κι αν εχω στον εαυτο μου επιλεγω τελικα να μην παρω αυτο το ρισκο!!!

Παντως ευχαριστω και πάλι για την ψηφο εμπιστοσυνης!

ΙΝΏ είπε...

Διευκρινιση> με το οτι "αυτο θα ηθελα να παραμεινει ετσι" δεν αναφερομαι φυσικα στο οτι "Μερικα πραγματα απλα δεν τα καταλαβανω" αλλα στην ανωνυμια μου

kats69 είπε...

φυσικα και ειναι σεβαστα αυτα που λες.το ηξερα οτι δεν θα το δεχοσουν,ουτε κι εγω θα το δεχομουν απο καποιο σημειο και μετα για αλλους λογους.αυτο δεν σημαινει ομως οτι λογω μιας δεδομενης αρνησης δεν πρεπει να εκφραζεις αυτο που πιστευεις για καποιους ανθρωπους.

ΥΓ.και μην ξεχνας οτι κατα καποιο τροπο ειμαι ο νονος σου! οχι στο ονομα,αλλα στην κολυμβηθρα εγω σε εριξα αν θυμασαι!χαχα!

ΙΝΏ είπε...

Να υποθεσω οτι αναφερεσαι στα πρωτα σχολια μου στο blog του polsila λογω Μιλτου Πασχαλιδη???
Ειναι αληθεια οτι με τη μουσικη και ιδιαιτερως με Μιλτο, τσιμπαω πολυ. Τοτε εγραφα το Ινω σε παρενθεση στο τελος του σχολιου μου και μου ειπες να βαζω το ονομα στο "ονομα/διευθυνση" για να εμφανιζεται πρωτο. Αυτο δεν εννοεις κι εσυ? Αν ναι, τοτε εχεις τα δικια σου...νονε!

kats69 είπε...

ναι,λογω πασχαλιδη.στην αρχη εβγαινες σαν ανωνυμη,μετα σου ειπα να βαλεις ονομα και το εβαζες,σωστα θυμασαι,στο τελος του σχολιου,και με δευτερη παρεμβαση το εβαλες στο ονομα/διευθυνση.νιωθω σαν το μαρλον μπραντο!

ΙΝΏ είπε...

"Θα σου κάνω μια προσφορά που δε θα μπορείς να την αρνηθείς!"
Οχι εγώ, μην παρεξηγηθώ... ο Μάρλον!

souks είπε...

Get a room ρε guys!

ΙΝΏ είπε...

Αυτά ειναι!!! Τίνα πω για τα πονηρα μυαλά...
Ισως δεν έπρεπε να δώσω εξηγήσεις αλλά δυσκολευομαι και να σιωπήσω.

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες souks η συζήτηση έχει περάσει στο νονό, Φράνσις Φορντ Κόπολα, Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ? Ε...τον πρώτο μόνο! Μία φράση του Μάρλον Μπράντο λοιπόν που για μένα από τις καλύτερες είναι κι η πιο κάτω>
"I 'll make him an offer he can't refuse."

Ο Πάγκαλος...ναι ναι ο μεγάλος αυτός Πάγκαλος είχε πει κάτι πολύ σπουδαίο!!! Κι όμως κάτι πολύ πολύ σπουδαίο!!!>
"Θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα!"!!

kats69 είπε...

ελα ρε βρε ινω,μη γινεσαι σκληρη.μπορει ο souks να μην εχει δει το νονο 1!

ΙΝΏ είπε...

Ε τότε το προτεινω ανεπιφύλακτα!
Κι επειδή έχω πολύ καιρο να δω μια καλή ταινία αν έχει κανεις καμια ιδέα ας την πει

Αφωνος Ρητορας είπε...

Αυτο το ΚΟΥΒΕΝΤΟΛΟΙ μεταξυ σας
ΚΑΤΣ-ΙΝΩ-ΣΟΥΚς μεσω του σαιτ
κουραζει υπαρχουν και τα κινητα
(ΚΑΤς ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ.......

kats69 είπε...

πρωτον:αν δεν σου αρεσει μην μπαινεις στο blog.δεν θα μας βαλεις εσυ ορους στο διαλογο.δευτερον: νε,ημε ανωρθωγραφως!!οι επιστημονες λενε οτι οι ανορφογραφοι ανρθρωποι ειναι πανεξυπνοι,το ηξερες αυτο? γιαυτο εχω ορφογραφημενη σκεψη!!εκτος απο αφωνος ρητορας καλο θα ηταν να ησουν και κουλός ρητορας, γιατι με αυτα που μας γραφεις εχουμε μεινει εντυπωσιασμενοι απο το βαθος της σκεψης σου!!

Αφωνος Ρητορας είπε...

Λοιπον ΚΑΤς ο Αφωνος Ρητορας
δεν εχει καμια σχεσι με τον ΑΝΩΝΥΜΟ 9.16 ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ
ΚΑΒΑΤΖΑΣ απο ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ---
Θα σχολιαζει καλοπιστα κι αν σ αρεσει...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ----
Νανακια τωρα γιατι αυριο εχεισ εληες................

kats69 είπε...

εσυ προκαλεσες με τα ειρωνικα σου σχολια για μενα και μη ζητας τα ρεστα!εισαι ιδιος με τον ανωνυμο του 9,16 και χειροτερος με το σχολιο που εκανες.δεν μαζευω ελιες γιατι ερχονται 9:1!αντε εσυ για υπνο που μαλλον δεν κανεις αγροτικη δουλεια....και οι ελιες γραφονται με "Ι¨" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "Η" ΟΡΘΟΓΡΑΘΗΜΕΝΕ ΡΗΤΟΡΑ!!!ΧΑΧΑ!!!!

ΙΝΏ είπε...

Αφωνε ρήτορα αυτό που είναι πραγματικά κουραστικό είναι το να μιλάς και να μην έχεις τίποτα να πεις. Νομίζω πως το να είσα σε αυτο το site δεν είναι υποχρεωτικό. Εχουμε αρχίσει να μιλάμε για το σύλλογο τους υπολογιστες τις δανειστικές βιβλιοθήκες τα τραγουδια τη λογοκρισία και τις κλασικές ταινίες! Δεν είδα πουθενα να σχολιάσεις κάτι ή να ανοίξεις εσυ ένα νέο ενδιαφέρον θέμα. Το μόνο που έχεις να μας πεις είναι οτι σε κουράσαμε??? Λίγο αστείο είναι, δε νομίζεις??? Και να μην ξεχάσω το σχόλιο ή μάλλον την κακοήθεια για την ορθογραφία.
Κρίνοντας ελαφρά την καρδία χωρίς να γνωρίζεις την πορεία της ζωής των άλλων και ποιους δρόμους βάδισαν και ποιες δυσκολίες συνάντησαν. Μένεις στις λέξεις και στο πως είναι γραμμένες και αγνοείς το περιεχόμενο τους. Κακοήθειες τέτοιου είδους κρύβουν μετριότητα. Και μετριότητα δεν σημαίνει μέτρια νοημοσύνη. Αλλά μέτρια νοημοσύνη που μισεί και φθονεί αυτούς που είναι καλύτεροι.
Ελπίζω να μη σε κούρασα γιατί δε θα το αντέξω αν σε χάσω από το blog!
Και για τον kats που αναφέρεσαι συγκεκριμένα εύχομαι να γινόταν να σου απαντήσει με νότες

kats69 είπε...

ινω,like like like! που κανουμε στο facebbok οταν μας αρεσει κατι!σε παω πολυ ετσι κι αλλιως,και τωρα ακομα περισσοτερο,οχι μονο γιατι με υποστηριξες στα οντως χαμηλου επιπεδου και εκτος θεματος σχολια του αντιφατικου ρητορα, οσον αφορα το ονομα και τα γραφομενα του,αλλα μου αρεσε πολυ το σφαξιμο με το βαμβακι που εκανες.ειμαι οντως τραγικα ανορθογραφος και αρκετα δυσλεκτικος,κανω πολυ ωρα να γραψω μια απλη προταση.δεν ξερω ομως τι ειναι χειροτερο,η ανορφογραφια στις λεξεις η η ανορθογραφια στις πραξεις στη συμπεριφορα και στα λεγομενα του καθενος?γιατι και εκει υπαρχει ορθογραφια και με πολυ αυστηρους κανονες μαλιστα!ινω μακαρι να μπορουσα να απαντουσα παιζοντας και τραγουδωντας,θα με βολευε απιστευτα!
Τ' όνομά σου είχα γράψει ανορθόγραφα
σε τοίχο ολόλευκο στον Άγιο Τίτο
Τ' όνομά σου είχα γράψει ανορθόγραφα
σε τοίχο ολόλευκο στον Άγιο Τίτο
Κι έφαγα της χρονιάς μου τότε
όχι για τα λάθη μα για την αγάπη μου

Δεν είναι ο δάσκαλος που μας χωρίζει πια
είναι που στην πορεία μας δεν έχει διάλειμμα για να βρεθούμε
"Στελλα Χρυσουλακη Νενα Βενετσανου"

Αφωνος Ρητορας είπε...

ΙΝΩ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΙΜΑΙ ΑΦΩΝΟΣ
ΟΠ0ΤΕ........

ΙΝΏ είπε...

Τα λόγια είναι όπλα κι η πένα είναι ξίφος!
Και η ευγένεια δεν είναι αδυναμία αλλά αξιοπρέπεια!

Και το "Θελω να μου μιλήσεις " της Βενετσάνου είναι φοβερο. Αν και αυτα τα αργα κομμάτια δε μου πολυταιριάζουν αυτό επειδη ειναι κάπως ταξιδιάρικο και "παλιακό"(με την καλη παντα έννοια) κι επιπλέον έχει και κάποιες "κόντρες" αν τις λέω σωστα ειναι πολύ καλό. Και με το "κόντρες" εγώ εννοω το να μην πατάει πάντα η φωνή στο ρυθμό ωσπου να τον ξαναβρει. Τρελλό τέχνασμα της μουσικής!
Απορω πού τα θυμάσαι αυτα τα κομμάτια...

kats69 είπε...

ελα ντε,μου ερχονται κατι ωρες ωρες...λοιπον,θα σου πω τη ειναι η κοντρα στη μουσικη.για παραδειγμα οταν ενας τενορος, σοπρανο, μεζο σοπρανο,μπασος κλπ κλπ εχει μια εκαση φωνης π.χ απο ντο σε ντο κατα μεσο ορο αλλα εχει και τις φωνητικες δυνατοτητες να κατεβασει πιο χαμηλα τη φωνη του απο το μεσο ορο τοτε δημιουργειται μια αλλη φωνητικη καηγορια που λεγεται "κοντρα" με λιγα λογια οταν μπορεις να κανεις υπερβαση της φωνητικης σου εκτασης παντα προς τα κατω λεγεται κοντρα.οταν η φωνη δεν παταει στο ρυθμο οπως λες τοτε εχουμε το δυσαρεστο φαινομενο που λεγεται "φαλτσο"δηλαδη φευγει η φωνη απο το ρυθμο και απο τη μελωδικη γραμμη.αυτο που μαλλον ακουσες σαν να φευγει η φωνη ειναι οι λεγομενες "τσαλκάτζες" που οντως ειναι ωραιο τεχνασμα αλλα χρειαζεται και πολυ καλη τεχνικη.δεν ξερω αν σε διαφωτισα.

Ανώνυμος είπε...

και ο ΜΠΟΣΤ ανορθογραφα εγραφε,και εκει ηταν το ωραιο,οτι ενα πολυπειρο ματι εβλεπε τις λεξεις και εβγαζε και νοημα και συμπερασματα.

ΙΝΏ είπε...

Κατι καταλαβα! Και απο τα τρια διαλλεγω την "τσαλκάτζα"! Γιατι φαλτσο δεν ηταν σιγουρα! Ενδιαφεροντα πραγματα εχει η μουσικη τελικα. Η καθε μερα το επιβεβαιωνει. Και στο βυθο της συνταξιδευουμε που λεει κι ο Ελυτης...

Οσο για τον Μποστ, εγραφε επιτηδες ανορθογραφα για να δημιουργησει συνειρμους με στοχο τη σατιρα, σωστα? Το μονο που γνωριζω απο Μποστ ειναι ο Πειναλεοντας της μαμας Ελλας!

Ανώνυμος είπε...

και τα σκιτσα της ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗΣ[η ταινια με την Καρεζη]ηταν φοβερα..κοριτσια απεργηστε το..μην το παραχωρητε..κλπ

Ανώνυμος είπε...

"Χωρίς Τίτλο"
Με τέτοιο θέμα φαινομενικά δεν έχεις να πεις τίποτα ή το πολύ πολύ να γράψεις "χωρίς σχόλιο". Μύθος!
57 + 1 = 58 σχόλια! Δε θυμάμαι πότε είχε αυτό το μπλογκ τόσα πολλά σχόλια. Θυμάμαι μόνο πολλά σχόλια ξανά όταν αποχαιρετούσαμε την ψυχή του συλλόγου, έναν άνθρωπο που ήταν φίλος με όλους μας και τον εκτιμούσε όλος ο κάμπος μας.
Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια λοιπόν, αλλά δεν ξέρω σε ποιον. Στο συντάκτη ή στον άλλο που τα προκάλεσε ξαναζωντανεύοντας την περιοχή; Ξέρετε ποιον λέω. Αυτόν που πριν αναρτήσει θέμα στο site του (όταν δεν του το πασάρουν έτοιμο άλλοι για να το πουλήσει μάλιστα από 5€ σε κάθε άλλο ΜΜΕ), το γράφει πρώτα στο word χωρίς να λαβαίνει υπ'όψιν του πως άλλο η "βάση" κι άλλο το "βάσει", άλλο "λόγο" κι άλλο το "λόγω" κλπ. Αυτός θέλει να λέγεται και δημοσιογράφος.
Επιθυμώ λοιπόν, να μην κατεβάσετε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, γιατί αν το κάνετε, τότε, απλά θα πράξετε αυτό που κοροϊδεύατε τότε για τον apela, όταν άλλα έγραφε Δευτέρα κι άλλα Κυριακή. Έπειτα τον θυμάμαι να απέσυρε τη φωτο του υιού του βουλευτή, με το μπλουζάκι που ενόχλησε κ.ά. Το είχε σύστημα να αλλάζει τις ειδήσεις δίχως "συγγνώμη λάθος". Τώρα πια δεν τις αλλάζει συνεχίζοντας την παραπληροφόρηση π.χ. "Στα μαχαίρια Δ. Μονεμβασίας και Ελαφονήσου".
Θα το κάνετε εσείς "Ασωπηάτες";;;

Μολαϊάτης

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, θυμάστε τους Κρητικούς που χόρευαν στην Πλύτρα το καλοκαίρι;
Για δείτε εδώ πρώτα κι ύστερα κατεβάστε την ανάρτηση:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/np_dimou_monemvasias/ada/%CE%92413%CE%9F%CE%9A%CE%93%CE%A8-3%CE%A9%CE%A3

Αυτό ως δείγμα. Υπάρχουν κι άλλα...

Ο Μολαϊάτης

kats69 είπε...

μολαιτη σε παρακαλω πολυ αλλα εχω το ρεκορ σε μια πολυ παλια μου αναρτηση για το ΚΚΕ με 87 σχολια!

ΙΝΏ είπε...

Εγω λεω να κανω και ενα σχόλιο για την ανάρτηση ετσι για αλλαγη!Και για να σπασουμε και το ρεκόρ των 87!χαχα!
Το αν οι καρχαρίες ηταν άνθρωποι ειναι πραγματικά πολυ καλό. Οι αλληγορίες σπάνε κόκκαλα! Νομιζω πως θυμιζει πολυ τη φάρμα των ζωων του Οργουελ. Ισως ο μπρεχτ να εμπνευστηκε απο αυτον. Πρεπει να ηταν καπου στο '40 και οι δυο.
Τωρα όσο για το Ρομα του Φελινι ούτε το ήξερα αλλά και ούτε μπορεσα να το δω. Λιγο με ξεπερναει. το επιπεδο μου δεν εχει φτασει ως εκει.

ΙΝΏ είπε...

Και για να τα κάνω 62 αλλα να παραμεινω στο κλιμα γραφω λίγα ευστοχα λόγια του Μπρεχτ

Σε κάθε ιδέα, πρέπει να ψάξει κανείς από πού έρχεται και πού πάει. Μόνο έτσι μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι καλή ή όχι.

kats69 είπε...

ινω πας να μου κανεις ζημια!θα μπω στην παλια μου αναρτηση και θα αρχισω να κανω σχολια!

ΙΝΏ είπε...

Ε, όι δα!!! Που λένε και στο χωριό μου! Δεν ξέρω σε ποια ανάρτηση αναφέρεσαι αλλά μίλησες για ΚΚΕ. όπως και να χει της τέχνης της πρέπει κάτι παραπάνω απο την πολιτική ε?

Αλλά υπόσχομαι οτι εγω αν πλησιασουμε τα 87 θα σταματήσω. Κι ας έχω να πω πολλα. Υποσχομαι!

kats69 είπε...

πας να ανοιξεις θεμα τωρα που αν απαντησω θα περασει τα 200 σχολια η αναρτηση αυτη!εσυ μπορει να σταματησεις αλλα το τσουναμι των "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ"ποιος θα το σταματησει?ενα μικρο σχολιο μονο.καποιοι νομιζουν οτι η τεχνη ειναι δημιουργημα της ιδεολογιας τους...αυτο και τελος

ΙΝΏ είπε...

Τωρα γιατί άραγε το λες αυτό? Και τι ακριβώς εννοείς?
Πάντως... κι εγώ ένα μικρό σχόλιο
"Αν είναι Τέχνη, δεν είναι για όλους• κι αν είναι για όλους,δεν είναι Τέχνη."
Αρνολντ Σένμπερνκ, συνθέτης

Ανώνυμος είπε...

ενταξει τα μαθαμε


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους