Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Oμιλία απο τον παιδίατρο- ενδοκρινολόγο κ. Δημήτρη Π. Χιώτη.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 5:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία απο τον παιδίατρο- ενδοκρινολόγο κ. Δημήτρη Π. Χιώτη με θέμα ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ - ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ αναφερόμενος τοσο σε παιδιά και σε εφήβους όσο και σε ενήλικες. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Ασωπού στα Παπαδιάνικα.

3 σχόλια:

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ
Αξιότιμους Κυρίους μέλη της Επιτροπής των Νόμπελ. ΟΣΛΟ.

Κύριοι,
Αν γιά σαςειρήνη είναι,
1 Βομβαρδισμοί και διαμελισμοί κρατών [Γιουγκοσλαβία]

2 Συμμετοχή και υποστήριξη πολέμου [Ιράκ Αφγανιστάν]

3 Υποκίνηση εφυλίων εξεργέσεων σε πληθώρα Μουσουλμανικών χωρών [Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη, Συρία]

4 Διάλυση των κοινωνικών δομών κρατών-μελών της βυθίζοντας εκατομμύρια πολιτων τους στην ανεργία, τη φτώχεια, την απόγνωση, τότε ορθώς απονείματετο Νόμπελ Ειρήνης στην Ε.Ε.

Με ξένισε το γεγονός ότι δεν δώσατε το Νόμπελ Οικονομίας στο Δ.Ν.Τ.

Ενας υπερήφανος Ευρωπαίος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ασωπιάτη Μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού - Το site του Ασωπιάτη Μαλάκα. Νααα μαλάκα Ασωπιάτη που θες και ενημέρωση από το internet. Ουστ ζώα που πήρατε το ποιό σύγχρονο μέσο επικοινωνίας και το κάνατε εργαλείο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης του μεσαίωνα.
Θα μου πεις πρόβατο δεν είσαι ρε Ασωπιάτη? Καλά να σου κάνουν. Καμαρώστε ενημέρωση από το ποιό γνωστό Ασωπιάτικο site... Για περισσότερα μπείτε εδώ...

http://polsilas1.blogspot.gr/2010/10/apelagr-site.html


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους