Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012


EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΩΠΟΥ




Κυριακή 30/12/2012, Ώρα 17:30μ.μ.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού προσκαλεί ΟΛΑ τα παιδάκια , μικρά και μεγάλα , σε μια όμορφη πρωτοχρονιάτικη γιορτούλα που θα πειλαμβάνει προβολή χριστουγεννιάτικου κινουμένου σχεδίου και δώρα από τον Άγιο Βασίλη για τους μικρούς μας φίλους!!!
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου (Περδίκη Χρήστου).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Δευτέρα 31/12/2012, Ώρα 22:00μ.μ.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου, σας προσκαλεί όλους φέτος να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
Γι΄ αυτό διοργανώνει μια πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση με φαγητό, ποτό, ωραία μουσική και πολύύύύύ κέφι, στην αίθουσά του, στο κτίριο του κου Περδίκη Χρήστου.
Η αίθουσα θα είναι ανοιχτή από τις 22:00μ.μ.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 12€
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΈΩΣ 12 ΕΤΩΝ




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1997 ενας τυχοδιωκτης ειχε νοικιασει την αποθηκη στην ποταμια.και ηθελε να κανει..αστροναυτες..τελικα βρηκε εμποδια..και εφυγε νυχτα.αφου ενας αρχικλεφταρος απο διπλα χωριο[name oumis]ελεγε οτι επιρεαζε τις τηλεορασεις.και εσεις πιπιλατε την καραμελα για το σαιτ του λακωνα μ..αενας αλλος capten neyvi]γνωστος φραγκοφονιας ελεγε οτι θα τον στηριξει.και ουτε ψωμι σε αυτους που του μαζευαν τις ελιες δεν ειχε παει.

Ανώνυμος είπε...

..και εσεις συνεχεια την καραμελα..το σαιτ του ταδε..ΑΛΛΑΧΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..βαλτε κατι καινουργιο.αλλαξε ο κασμος μποις


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους