Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




Αγαπητέ/ή φίλε/η,
Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα διασκεδάσουμε όλοι για μια ακόμη χρονιά στο Καρναβάλι Ασωπού!


Αν θες να συμμετέχεις, περιμένουμε εσένα και την παρέα σου το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30μ.μ. στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωπού (πέτρινη αίθουσα πλησίον Δημοτικού Σχολείου Ασωπού) με τις πιο τρελές σας ιδέες!!!



Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός
Σύλλογος Ασωπού



12 σχόλια:

ΙΝΏ είπε...

τωρα μου ειπαν(κυριακη βραδυ) πως αυριο εχει αιμοδοσια. Νομιζετε πως δεν επρεπε να αναρτηθει?

tsats είπε...

Η ανακοινωση για την αιμοδοσια γινεται με δυο κεντρικα ταμπλω στις πλατειες Ασωπου και Παπαδιανικων απο οπου ενημερωνονται ολα τα μελη της τραπεζας αιματος αφου απο τα δυο χωρια προερχονται ολα τα μελη.
Η αναρτηση λοιπον δεν προσφερει κατι περισσοτερο.
Οποιος θελησει να ενημερωθει για περισσοτερα θεματα της τραπεζας αιματος μπορει πατωντας στον συνδεσμο στην δεξια στηλη του blog να μεταφερθει στην αρχικη αναρτηση για την τραπεζα αιματος.

http://polsilas1.blogspot.gr/2009/01/blog-post_7765.html

ΙΝΏ είπε...

ο συνδεσμος δεξια με παει στο καταστατικο αλλα ισως κατι δεν κανω σωστα δεν ξερω. Τελικα σε αυτα τα χωρια "απαγορευεται" να καθεσαι στο σπιτι σου! Πρέπει να βγαινεις στην πλατεια ή στα καφενεια για να μαθαινεις τα νεα. Και παντα ειναι καλο νομιζω οι αιμοδοσιες να προσελκυουν και νεα μελη και να μην αρκουνται σε αυτα που ηδη υπαρχουν στα 2 χωρια. Η προσπαθεια και τα αποτελεσματα σας ειναι εξαιρετικα ουτε λογος... απλα για δευτερη φορα θα την εχανα αν δε με ενημερωνε ενας φιλος τυχαια. Και θα γινω ΝΕΟ μελος!

tsats είπε...

Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα.Καλως να ελθεις.

κοντοχωριανος είπε...

Ελπιζω εως το τελος να συμμετειχαν ατομα και σ αυτη την αιμοδοσια.
tsats τελικα τα κοβουμε κ τα ραβουμε στα μετρα μας.Στο παρελθον ειχε γινει συζητηση για το αν πρεπει η οχι να αναρτωνται- και η παραλειψη τους- καποια θεματα στο blog.Νομιζω οτι οι εκδηλωσεις που αφορουν το συλλογο πρεπει να αναρτωνται.Γιατι στο παρελθον η αναρτηση γινοταν για θεματα καθε ειδους αλλου περιεχομενου και ξεχνιωνταν καποια θεματα του συλλογου.Και πολυ καλα τα ταμπλω στα χωρια αλλα ο διαχειριστης? καλο ειναι να κραταει λιγο τη σελιδα ζεστη γιατι κρυωνει.

tsats είπε...

Οσον αφορα την αιμοδοσια που με αφορα σαν διαχειριστη της επιμενω οτι δεν χρειαζεται αναρτηση για την ενημερωση των μελων.
Για την αναρτηση γενικως των εκδηλωσεων και την θερμη του blog φιλε κοντοχωριανε δεν ειμαι πλεον αρμοδιος να απαντησω.

Ανώνυμος είπε...

Οσο αφορα την ανακοινωση των εκδηλωσεων αυτη γινεται κανονικα και στο blog αλλα και στο facebook σε ποσοστο ανω το 90% (ανθρωποι ειμαστε μας διαφευγουν καμια φορα), περα απο την αφισες που υπαρχουν σε ολα τα καταστηματα του χωριου. Η αιμοδοσια ειναι μεν υπο την στεγη του Συλλογου αλλα ειναι μια ανεξαρτητη πτυχη του, με δικη του διαχειρηση, αρα και ο τροπος ενημερωσης της επισης. Το προβλημα δεν ειναι η ενημερωση αλλα η συμμετοχη! 2 παραδειγματα. 1ο: Στο καλεσμα για το καρναβαλι, δεν ειχαμε καμια παρουσια ανω των 20 χρονων περα του Σωτηρη! Παραδειγμα δευτερο: στο καλεσμα του συλλογου για δημιουργεια ομαδων εργασιας το καλοκαιρι ωστε να εχουμε περισοτερες εκδηλωσεις, συμμετοχη καμια - σχολια κανενα! Συμπερασμα: καλη η κριτικη απο τον καναπε (μην σας σηκωνουμε κιολας απο το σπιτι) αλλα καλυτερη η ενεργη συμμετοχη! Αναρωτιεμαι αν κανουμε Γενικο Συμβουλειο ποσοι θα ειναι οι σεμμετεχοντες; Γιωργος Σακκαρης μελος του ΔΣ.

μασκαρατα είπε...

Γιωργο Σακκαρη σε καλησπεριζω αρχικα και φιλικα.Να σε ενημερωσω οτι δεν εχω facebook και δεν το θεωρω κ απαραιτητο.ενα pc εχω οπου οι γνωσεις μου ειναι του δημοτικου κ αν.Παρακολουθω ομως το blog κ μαθαινω τα νεα του χωριου.Σιγουρα διαφευγουν καποια πραγματα σε ολους μας και ειδικα αυτες τις δυσκολες μερες που περναμε, ποσα να χωρεσει το κεφαλι μας.διαφωνω ομως οτι ο τροπος ενημερωσης της αιμοδοσιας ειναι ανεξαρτητως απο τη σκεπη του συλλογου.τη στιγμη που τοσα αλλα θεματα στο παρελθον ΚΙ αν ηταν ανεξαρτητα. Κοπη πιτας και εγκαινια της αιθουσας του περδικη..Ολοι οι επισημοι χωρις ενημερωση των συγχωριανων μας για αυτη την εκδηλωση.αν θυμαμαι καλα ηταν αρχες του 2011 και τρεχανε τα μελη να μαζεψουν κοσμο την τελευταια στιγμη.Και τοτε δεν ειχε αναρτηθει στο blog.Και πολλα αλλα πχ που θα παρει χρονο να περιγραφουν. Επειδη ειμαι σε ηλικια πιο ψηλος απο σενα ... πιστεψε με οτι παντα το καρναβαλι του ασωπου ηταν της τελευταιας στιγμης.Και αυτο ισως παρατηρειται τα τελευταια χρονια περισσοτερο.Ισως εκει να οφειλεται και η επιτυχια που ειχε.
Με λυπει το γεγονος οτι τα νεα παιδια δεν συμμετειχαν στο καλεσμα του συλλογου.Ομως τα παραδειγματα των γονεων τους,ηταν μια εβδομαδα πριν προλαβαινουμε.Δεν κανω κριτικη και συμμετεχω οπου κ οπως μπορω.Βρητε ενα τροπο να μαζευτειται οι νεοι του χωριου που εισαστε λιγοι.Δωστε κινητρο και στους νεους που βρισκονται εκτος χωριου.Ισως κ αυτοι να προτεινουν κατι που εσας σας διαφευγει.το σημαντικοτερο βεβαια ειναι να το εχει ο αλλος στο αιμα του να το γουσταρει και να μην το κανει αγγαρεια.εμενα 3 ατομα υπαρχουν στο μυαλο μου -συγνωμη για το χρονο που χρησιμοποιω-τρελοι ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ με αυτο το μικροβιο της οργανωσης και της παροτρυνσης για το καρναβαλι.Ο Σωτηρακης ο Κριθαρης και ο Τσατσος..Δε θελω να θιξω κανεναν αλλα πρεπει να εχεις το μικροβιο.Και πιστεψε με δεν εχω καναπε.Παιδια ,φοιτητες ,μονιμοι κατοικοι βοηθειστε το συλλογο με την συμμετοχη σας να κρατησει αυτη την παραδοση του καρναβαλιου.Μετα απο μερικα χρονια θα καμαρωνετε οπως και εμεις οι μεγαλυτεροι.
Καλες Αποκριες

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε/η μασκαρατα. Να διευκρινίσω κατι. Το νεο συμβουλειο ανελαβε περυσι 1 εβδομαδα πριν το καρναβαλι του 2012 ακριβως (μετα κοπων και βασανων) και μιλαω για την ενημερωση που γινεται εκτοτε και οχι πριν απο αυτο. Δεν μπορω και δεν θελω να απολογουμε για προηγουμενα συμβουλεια. Το σχολιο μου εγινε μονο και μονο ωστε να μην αποποιουνται μερικοι τις ευθυνες τους ως μελη , γιατι μελος ενος συλλογου σημαινει ενεργη συμμετοχη σε αυτον. Αλλιως περνει την μορφη του κεντρου διασκεδασης! Ισως να μην καταλαβες καλα, αλλα κανενας ενηλικος δεν δηλωσε ενδιαφερων μεχρι τωρα , αν και 100% θα υπαρχουν τελευταια στιγμη συμμετοχες και απο αυτους οπως ολα τα χρονια! Οταν θελουμε συλλογο ενεργο και δραστηριο πρεπει να συμμετεχουμε συνολικα και οχι ηλικιακα. Δεν ειναι συλλογος νεων, αλλα πολιτιστικος. Διαφωνω στο οτι μονο αυτοι οι 3 ειχαν το μικροβιο της οργανωσης και της παροτρυνσης. Αδικουν πολλους απο προηγουμενα συμβουλεια. Οπως αδικιται και το τωρινο ΔΣ, που προσπαθουμε 3-4 εβδομαδες νωριτερα να ενεργοποιησουμε τον κοσμο. Συνηθως οπως θυμασε καλα παντα το καρναβαλι γινοταν το τελευταιο τριημερο. Θα εκπλαγεις με την συμμετοχη των παιδιων στη χθεσινη εβδομαδιαια (δευτερη) συναντηση, και το ποσο πολυ δουλεια εγινε με την παρουσια αυτων, του ΔΣ και 3-4 αλλων ενηλικων μονο. Οι φοιτητες οσοι μπορουν θα ειναι σιγουρα εδω εστω και την τελευταια στιγμη (δεν ειναι ευκολες οι μετακινισεις με την κριση που υπαρχει) και αυτοι με τα υπολοιπα παιδια ειναι οι ελπιδα του συλλογου! Κριμα να μην ξερω το ονομα σου οπως ξερεις εσυ το δικο σου (οχι πως εκανες καμια κακοπροαιτετη κριτικη , τουναντίον) αλλα αυτη η ανωνυμια στο blog δεν μου καθεται καλα! Γιωργος Σακκαρης

ΙΝΏ είπε...

Δεν πρόκειται να αρνηθώ το αυτονόητο. Ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε! Αλήθεια είναι. Και το ότι ισχύει και για μένα δε θα το αρνηθώ όπως είπα. Αν μπορούσα να κάνω καλύτερα αυτό που κάνετε (εξαιρώντας βέβαια τη χιλιομετρική απόσταση που… με δυσκολεύει λίγο) θα το έκανα. Αλλά δεν μπορώ! Είτε από ανικανότητα είτε από πεποίθηση είτε απλά από βόλεμα η ουσία είναι ότι δεν μπορώ ούτε να συμμετέχω ούτε να βοηθήσω. Καθώς κάθομαι λοιπόν στον καναπέ μου μπορώ να κρίνω. Και δεν το θεωρώ και κακό. Την ψυχοσύνθεσή μου την ανακουφίζει το γεγονός ότι δεν κρίνω για να μειώσω κάποιον ή από κάποιο ανόητο θαμμένο κόμπλεξ. Είμαι σίγουρη γι αυτό! Το κάνω πολύ καλοπροαίρετα θέλοντας σαν τρίτο μάτι (και θεωρώ αρκετά αντικειμενικό) να καταφέρω να επισημάνω κάποια βήματα που όταν ‘χορεύεις’ δεν τα αντιλαμβάνεσαι. Πχ στις 22/2 το βράδυ μας καλείτε να έρθουμε με ωραίες ιδέες στις 23/2 το απόγευμα. Αυτό. Η ανωνυμία ίσως να μην είναι παντού για καλό αλλά στην περίπτωση αυτού του blog δε βρίσκω πού μπορεί να είναι το πρόβλημα από τη στιγμή που δεν προσβάλεις κάποιον. Ίσα-ίσα που σε γλιτώνει από μικρές καθημερινές παρεξηγήσεις και προστριβές δίχως αξία που θα είχες διαφορετικά. Κι επίσης επιτρέπει μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Και για να μην κουράζω άλλο θα πω πως για μένα μεγάλη σημασία έχει η πρόθεση των ανθρώπων.
Και φυσικά να ευχηθώ όλα να πάνε καλά και οι άνθρωποι που σηματοδότησαν και το καρναβάλι Ασωπού, όπου κι αν είναι να μας βλέπουν!

Ανώνυμος είπε...

Ινω ναι εγινε αυτο που ειπες , οτι στις 22 αναρτησαμε στο blog για τις 23! Αλλα υπαρχει μια διαφορα! Ο κοσμος του χωριου μεσω αφισων (ανω των 20 σε ολο το χωριο) και αν θυμαμαι καλα και μεσω ανακοινωσης απο τα μεγαφωνα, ειχε καλεστει 5 μερες πριν! Θα μπορουσαμε να εχουμε κανει το ιδιο και με το blog; Σιγουρα ναι, αλλα για διαφορους λογους δεν εγινε. Δεν περιμενουμε μεσω απο το blog να ερθουν οι χωριανοι! Το blog χρησιμοποιειται πιο πολυ για ενημερωση δικη σας που λειπετε απο το χωριο. Δεν μπορουμε να ελπιζουμε σε δικη σας βοηθεια για ευνοητους λογους. Απο την αλλη βεβαια και αυτοι που λειπουν θα μπορουσαν απο εδω μεσα να προτεινουν τις ιδεες τους. Οι χωριανοι ειναι ενημεροι και δεν αποτελει δικαιολογια! Δηλ τωρα εγω δημιουργω παρεξηγησεις; Απλα λεω χωρις ντροπη την γνωμη που εχω , σωστη - λαθος, και κρινομαι απο αυτη. Γιωργος Σακκαρης

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού - Το site του Ασωπιάτη Μαλάκα. Νααα μαλάκα Ασωπιάτη που θες και ενημέρωση από το internet. Ουστ ζώα που πήρατε το ποιό σύγχρονο μέσο επικοινωνίας και το κάνατε εργαλείο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης του μεσαίωνα.
Θα μου πεις πρόβατο δεν είσαι ρε Ασωπιάτη? Καλά να σου κάνουν. Καμαρώστε ενημέρωση από το ποιό γνωστό Ασωπιάτικο site... Για περισσότερα μπείτε εδώ...

http://polsilas1.blogspot.gr/2010/10/apelagr-site.html


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους