Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Φωτογραφία της ημέρας στον guardian για τους πεινασμένους Ελληνες

Και τώρα το quiz της ημέρας. Ποιό χέρι θα καταφέρει τελικά να αρπάξει την σακούλα με τα πορτοκάλια? Εγώ πάντως νομίζω ότι τις περισσότερες πιθανότητες τις έχει το χέρι με τις χρυσές αλυσίδες στον καρπό.

4 σχόλια:

ΙΝΏ είπε...

Η unicef για πρωτη φορα στην ιστορία της, εφέτος συμπεριελαβε στην εκστρατεία της και τα παιδάκια της Ελλαδας για σίτιση και εμβολιασμούς! Αν οι έλληνες γονεις αδυνατούν πλέον να προσφερουν στα παιδιά τους ένα εμβολιο... ε... τότε η εικόνα που βλέπω μου κάνει τόση εντύπωση όση και οι γεμάτες ρυμούλκες(ρεμούρκες δηλαδη(!)) με πορτοκάλια που παρατάσσονται από πλατεία ως ποταμιά για πέταμα!

Μπελεγρής Πάνα.ς είπε...

Δυστυχώς, η διασημότερη φωτογραφία των ημερών. Μας παραπέμπει σε ζωγραφικούς πίνακες όπου η εκφραστική δύναμη των χεριών, συναγωνίζεται σε ένταση την εκφραστική δυναμη του προσώπου.
Στις μέρες μας ξεπερνάει κατά πολυ σε εκφραστικοτητα τις, σπανια αξιόλογες, αναλύσεις των Μ.Μ.Ε. Εύχομαι η δύναμη των τεντωμένων χεριων να μην εξαντληθεί στη διεκδίκηση της τροφής, αλλά να στραφεί και σε άλλες κατευθύνσεις όπου τέτοιες καταστάσεις θα αποφεύγονται.
Πάντως, αυτό που ίσως φοβίζει είναι οτι ακόμη και αν δεν ζούμε τέτοιες σκηνές, αυτές είναι ήδη εδώ, πραγματικές όπως ένα πυρωμένο σίδερο στο πρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

-o χρυσος μας φερνει πιο κοντα..παλαιο τηλεοπτικο σποτ της facadoro.προφητικο

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού - Το site του Ασωπιάτη Μαλάκα. Νααα μαλάκα Ασωπιάτη που θες και ενημέρωση από το internet. Ουστ ζώα που πήρατε το ποιό σύγχρονο μέσο επικοινωνίας και το κάνατε εργαλείο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης του μεσαίωνα.
Θα μου πεις πρόβατο δεν είσαι ρε Ασωπιάτη? Καλά να σου κάνουν. Καμαρώστε ενημέρωση από το ποιό γνωστό Ασωπιάτικο site... Για περισσότερα μπείτε εδώ...

http://polsilas1.blogspot.gr/2010/10/apelagr-site.html


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους