Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Ζητω το οργανωμενο εγκλημα


Παρακαλουνται οι απανταχου εγκληματιες, δολοφονοι,ληστες, βιαστες, μαφιοζοι,
να επιχειρουν ποτε ποτε και στο νομο μας μηπως και απασχολησουν λιγο τα οργανα της ταξης, σταματωντας τα απο το να μας κοβουν κλησεις αρειμανιως.
Παραβασεις οπως ζωνες, υπερβολικη ταχυτης (τρεχεις με 65 στις αμυκλες), ειδοποιηση με φωτα υποψηφιου θυματος, σπασμενα κωλοφαναρα οπως και δυσοσμια αναπνοης οφειλουμε να ομολογησουμε οτι βαζουν σε κινδυνο την δημοσια υγεια.
Επιστρεφονας απο αθηνα σημερα συναντησα 5 μπλοκα συν 4 στημενες καμερες απο βουτιανους και κατω. Γιατο καλο μου το εκαναν.
Κυριε υπουργε αν θελεις να κλεισεις καμια τρυπα στο ροκφορ που εχεις για προυπολογισμο, ειδοποιησε μας σε παρακαλουμε λιγο νωριτερα μηπως προλαβουμε και αναβαλουμε την εγχειρηση της φουκαριαρας της μανας μας.

11 σχόλια:

tsak είπε...

μπατσος στα τουρκικα σημαινει εισπρακτορας...

ΑΧΙΝΟΣ είπε...

ΤΡΥΠΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΜΕΝΤΑΛ!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΤΟ ΡΟΚΦΟΡ!!!!!!!!!!!!!

DAKOS είπε...

ΑΣΧΕΤΟ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΙ ΓΝΩΜΗ,ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ BLOG ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 'Η Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ? ΜΕ ΤΑ ΧΑΪΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ BLOGΑΡΕΙ!
Υ.Γ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ

souks είπε...

Αγαπητε dakos.
1)αν γελας με την ορθογραφια μας (αδικαιολογιτη για το φιλολογικο μας επιπεδο)..
2)θεωρεις οτι ειμαστε εδω για να πουλησουμε ψωνιο αλλα οχι να εκτεθουμε..
3)αντιλαμβανεσαι οτι ο καθενας κανει οτι του καπνισει γιατι στα πρωινα μας συμβουλια ποτε δεν εχουμε απαρτια...
4)θελεις να αποκρυσταλωνεις γνωμες σε αναρτησεις τυπου βιντεακια απο το you tube...
5)με τον καταιγιστικο ρυθμο 1-2 αναρτησεων την ημερα δεν προλαβαινεις να ακολουθησεις την στιγμη που οι αλλοι σκυλοβαριουνται..

λυπομαστε πολυ που σε απογοητευσαμε.

ΑΧΙΝΟΣ είπε...

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ,Ο "DAKOS" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!

Rogor είπε...

ζηταω απ τον polsila να αφησει τα βιντεακια κανα χρονο μεχρι να τα αποκρυσταλλωσει ο dakos! ειναι οντως περιπλοκο το περιεχωμενο τους που ουτε η αγκαθα κριστι δεν θα μπορουσε να φανταστει τετοιο σεναριο!!!καλα λενε οι επιστημονες οτι τα ατομα που δεν τα πανε καλα με την ορφογραφια ειναι εξυπνα.εσυ απο ορθογραφια σκιζεις!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΟΣΟ ΕΥΡΕΘΙΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?DAKO ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ .ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

DAKOS και ΑΧΙΝΟΣ το ιδιο προσωπο?...ισως

ΑΧΙΝΟΣ είπε...

DAKOS ΚΑΙ ΑΧΙΝΟΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ασ μας απαντηση και ο μιστερ χαιντ(DAKOS)

korleone είπε...

επι του θεματος παιδια.μην ξεφευγουμε καθε φορα με ασχετα σχολια


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους