Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ευρωεκλογες 2009


Κυριακη 7/6/2009. ολοι στην παραλια του μποζα για να ψηφισουμε!!

6 σχόλια:

molaitis είπε...

Ωραίο το βιντεάκι
Δε με απασχολεί αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στείλουν από 5 αντί για 8 βουλευτές στην Ευρωβουλή. Άλλωστε, έχουν αποδείξει πως ψηφίζουν "ευρωπαϊκά" κι όχι "ελληνικά".
Οπότε ο "Κάτμαν" ήρθε ως το μάνα εξ ουρανού για εμένα! Ορίστε, σας ξεγυμνώθηκα πολιτικά!
"Κατμαν Κάτμαν τώρα με Βεργή, και καν' τους πλάκα όπως σου κάνουνε κι αυτοί!"
http://www.youtube.com/watch?v=GyL26SI7DDA&feature=related

molaitis

τονια είπε...

Συμφωνώ κ εγώ οτι πλέον δεν υπάρχει νόημα να ψηφίσουμε, ειδικά στις ευρωεκλογές. Δεν νομίζω πως αξίζει κανένας την ψήφο μας.
Όμως το οτι έχουμε ακόμα το δικαίωμα του "εκλέγειν κ εκλέγεσθε" είναι κάτι πολύ σημαντικό που αποκτήθηκε μετά από πολλές θυσίες ανθρώπων κ δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι.
Η αποχή από την κάλπη δείχνει την αδιαφορία μας για την πολιτική κ για τον τόπο μας, δείχνει ανθρώπους που είναι έρμαια των δυνατών. Πολλούς θα βόλευε να μας κάνουν αδιάφορους κ άχρηστους πολιτικά, γι' αυτό ας μην τους κάνουμε την χάρη τόσο εύκολα.
Εγώ θα πρότεινα όποιος θέλει να δείξει την απογοήτευσή του, αλλά ταυτόχρονα κ το ενδιαφέρον του για τα κοινά, να ρίξει ένα ψηφοδέλτιο με ένα ωραίο σχέδιο πάνω, ας πούμε μια μούτζα....
Φαντάζεστε τι ωραία που θα ήταν αν στο χωριό μας η μούτζα έπαιρνε το μεγαλύτερο ποσοστό?????

molaitis είπε...

Αγαπητή Τόνια. Συμφωνώ εν μέρει. Για το δικαίωμα αυτό σκοτώθηκαν και κάποιοι πρόγονοί μας. Την εξουσία την έχουμε εμείς στα χέρια μας όταν βρισκόμαστε στο παραβάν. Αν διαμαρτυρώμαστε χωρίς να ψηφίζουμε, υποτιμούμε και τον εαυτό μας. ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίζουμε ακόμα κι όταν θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε, ΠΑΝΤΑ με ψήφο που θα πιάνει τόπο. Το άκυρό σου θα το δει η εφορευτική κι όχι αυτοί που πρέπει. Έτσι, θα βοηθήσεις αυτούς που δε θες.
Όταν ξαφνικά ένα κόμμα όπως οι "έλληνες οικολόγοι" με 0,0000% σε κάθε εκλογές, πάρουν τώρα ένα σεβαστό ποσοστό λόγω Κατέλη, τότε, έχουμε διαμαρτυρία/προειδοποίηση, όπου μόνο καλό μπορεί να κάνει σε όλους μας. Άσε που μόνο σε άνθρωπο σαν τον Κατέλη ή το Βεργή, ελπίζεις και μπορείς να βασιστείς σε αποφάσεις της ευρωβουλής. Είναι λαϊκοί σαν εμάς κι απ' αυτούς που θα υπήρχε περίπτωση να ψηφίσουν κάτι που θα ψήφιζες κι εσύ.

τονια είπε...

Χα, χα, χα, χα, χα......
Επειδή είμαι δημοκρτική έχω μάθει να ακούω όλες τις απόψεις αλλά με μερικές δεν μπορώ να κρατηθώ κ γελάω, συγγνώμη!
Κάτι που μου προκαλεί σίγουρα ένα ηχηρό γέλιο είναι αυτά τα γελοία κόμματα με τους ακόμα πιο γελοίους υποψηφίους τους... Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί μου φαίνεται οτι η ηλιθιότητα τους είναι οφθαλμοφανής.
Πάντως ήθελα να προσθέσω ότι ένας ακόμα λόγος που υποστηρίζω το άκυρο είναι γιατί πιστεύω οτι μέσα από τις σημερινές εκλογές δεν πρόκειται να βγει τίποτα.
Όπως λένε κ κάποιοι φίλοι μου αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι θα ήταν παράνομες....

Ανώνυμος είπε...

Re moilaiti imarton... enimerosou ligo.
Allo Komma oi Oikologoi Prasinoi pou ap'oti fainetai vgazoun Eurovoulefti kai allo to Komma tou Vergi pou summetexei ki o Katelis.
Auto paramenei sto 0.0000%.
Tonia...ki egw gelaw me to poso dimokratiki eisai opws les...
Sou einai polu efkolo na apokaleseis dimosia geloio kai ilithio enan anthrwpo pou exei provlima. Polu dimokratiko...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με Τόνια!!! Αν δεν ψηφίσει κανένας μη εγγεγραμένος σε κομματικό μηχανισμό θα πιστοποιήσουμε επιτέλους τον ακριβή αριθμό των μελών των Ελληνικών κομμάτων, εφόσον, λογικά, θα ψηφίσουν μόνο αυτοί.

Επίσης θα δειχθεί το απόλυτο ποσοστό επηρεασμού του Ελληνικού λαού από τα Μέσα Μαλάκυνσης Εγκεφάλου (τα αποκαλούμενα και ΜΜΕ).
Το τελευταίο θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην αύξηση του ΑΕΠ λόγω του ότι ο καθένας που θα θέλει να επηρεάσει την κοινή γνώμη θα πληρώνει ένα Μέσο και όχι κουκουλοφόρους και άλλα άτομα της παραοικονομίας, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, τα έσοδα του κράτους, να μειωθεί το έλλειμα και η εισφοροδιαφυγή.

Συμπερασματικά οι απέχοντες από τις εκλογές επιτελούν μέγιστο εθνικό έργο, ενώ καταδεικνύουν και το πολιτιστικό επίπεδο του λαού μας το οποίο αναλαμβάνει εκ νέου την θέση του λίκνου της ανθρωπότητας!!!


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους