Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

3 Εκθέσεις στην Αθήνα με θέμα την Ελιά κ το Ελαιόλαδο


Μεσογειακή Έκθεση Ελιάς κ΄ Ελαιόλαδου


Η ανάρτηση αναφέρεται σε μια έκθεση που μας αφορά άμεσα και για την οποία θα έπρεπε να είχαμε ενημερωθεί νωρίτερα καθώς πολλοί φορείς της περιοχής μας (αν όχι ιδιώτες) θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σ' αυτή. Ακολουθούν λίγα λόγια για την έκθεση:
Με πρωτοβουλία μιας ιδιωτικής εταιρίας (Compass expo ΕΠΕ) διοργανώνεται και φέτος η 4η "Μεσογειακή Έκθεση Ελιάς κ΄ Ελαιόλαδου" στις 16-18 Απριλίου. Η έκθεση αυτή απευθύνεται στους ελαιοπαραγωγούς και καλλιεργητές, στους εκπροσώπους των συνεταιρισμών και των ενώσεών τους, στους ελαιουργούς, στους εκπροσώπους και τα στελέχη των τυποποιητικών επιχειρήσεων, στους εμπόρους, διανομείς και λιανοπωλητές, στους εξαγωγείς, στους εισαγωγείς των αγορών – στόχων και στους καταναλωτές.
Οι στόχοι της έκθεσης είναι κυρίως η ενημέρωση των καταναλωτών, η ανάδειξη νέων προϊόντων, η διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων και η ανταλλαγή απόψεων.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή ή απλά να ενημερωθούν για την έκθεση μπορούν να το κάνουν εδώ.
Για όσους δεν επιλέξουν ή απλώς δεν μπορέσουν να παρευρεθούν, θα προσπαθήσω να μεταφέρω εγώ τις εντυπώσεις και τις εικόνες από την έκθεση.

Έκθεση Ελιάς κ Ελαιόλαδου

Η έκθεση πραγματοποιείται στις 12-13-14 Μαρτίου στον Πειραιά.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Γιορτή Λακωνικών Προϊόντων

Στις 1-5 Μαρτίου γίνεται κ φέτος η 3η Γιορτή Λακωνικών Προϊόντων στο Σύνταγμα.

Η έκθεση διοργανώνεται από:

τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας,
την Τ.Ε.Δ.Κ. Λακωνίας,
το Επιμελητήριο Λακωνίας &
τη «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τόνια για την ανάρτηση!
Έχω δει και τις 3 εκθέσεις. Εκείνη όμως που ενδιαφέρει πραγματικά κάθε ελαιοπαραγωγό είναι η 1η από τις τρεις, που εφέτος θα γίνει στην Ανθούσα (Αττική Οδό). Δηλαδή, στην 1η "Ελαιουργία Ελαιοτεχνία" (νομίζω πρόπερσυ) όπως τουλάχιστον την ήξερα που γίνονταν στο παλαιό αεροδρόμιο, είχε πραγματικό ενδιαφέρον για εμάς. Μάλιστα, καλό θα ήταν όσοι την επισκεφθούν να φροντίσουν να παρακολουθήσουν ομιλίες. Δείτε τα πρόγραμμα ομιλιών που γίνονται στο χώρο, μπαίνοντας απλά στην ιστοσελίδα τους.
Οι υπόλοιπες 2 που έχει βάλει δυνατά το χέρι του ο Μανούσος Μανουσάκης, απλά προβάλουν τα προϊόντα μας στους υπόλοιπους Έλληνες. Εκεί πιστεύω χρειάζονταν η συμμετοχή επαγγελματιών της περιοχής μας. Ειδικά αυτή στο Σύνταγμα η οποία δεν είναι ακριβώς έκθεση με έκθεσιακά περίπτερα, αλλά με πάγκους αγοραπωλησίας. Κι αυτό όμως χρειάζεται.
molaitis


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους