Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ο μιλτος πασχαλιδης στο ασωπιταν στις १०/8



την τεταρτη στις 10/8 θα εχουμε την ευκερια να ακουσουμε απο κοντα στο ασωπιταν τον μιλτο πασχαλιδη, ενα καλλιτεχνη που εχει διαγραψει την δικη του πορεια στο ελληνικο τραγουδι.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ό,τι πιότερο αγαπάμε
μας πληγώνει πιο βαθιά"

souks είπε...

"και στο ασωπιτάν σαν πάμε
θα κοιμηθούμε πιό βαθιά"

Ανώνυμος είπε...

Καλή σου νύχτα Souks.

Ανώνυμος είπε...

πετυχημενο ειναι οτι αντεχει στο χρονο

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ-αλλα μερικα πραγματα ας μην περνανε ετσι.σημερα απεβιωσε ενας ανθρωπος που συνδεσε το ονομα του αρνητικα με την ιστορια της ελλαδας [κατι σαν τον ηρωστρατο δηλαδη]ο δημιουργος το 1994 του περιβοητου ΑΣΕΠ ο αναστασιος πεπονης.

Ανώνυμος είπε...

Μωρ'τι μας λες; Αρνητικά με την ιστορία της Ελλάδας... Κατ'αρχήν γράψε με κεφαλαίο το όνομα της χώρας σου και μετά όπως ήδη είπαμε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, για να μην ξεχωρίζεις βάλε και κανέναν τόνο. Επίσης, είτε κλάσεις είτε βήξεις, βάζεις και σημεία στίξης. Τα αγνοείς επιδεικτικά.

Ανώνυμος είπε...

Στην αυταπάτη μέχρι τέλους και στην αλήθεια ως τη σταλιά, θα 'μαι άγγελος με τους αγγέλους θα 'μαι σκυλί με τα σκυλιά...

Ανώνυμος είπε...

επειδη δεν ειμαι καλος χειριστης υπολογιστη και δεν ξερω που ειναι οι τονοι,θα γραφω με κεφαλαια αν δεν σας πειραζει.

Ανώνυμος είπε...

-ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

..ama piasoun tin karekla ginonte vasilikoteroi ton vasiliadon

Ανώνυμος είπε...

δεν είδα κανένα σχόλιο για το πώς σας φάνηκε τελικά ο Πασχαλίδης! Η αλήθεια είναι οτι με τρώει το μικρόβιο της περιέργειας για τη γνωμη σας γιατί εχω ακουσει μόνο αρνητικά σχόλια κι εγώ από την άλλη πέρασα για άλλη μια φορά υπέροχα με τη φωνή και τα τραγούδια του. Τόσο εκτός είμαι??? Ινώ.

Π.Τ. είπε...

Αγαπητή Ινώ, εμένα μου αρέσει πολύ ο Πασχαλίδης και τον θεωρώ έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες τραγουδοποιούς. Προχθές στο πρώτο κομμάτι δεν ήταν αυτός που περίμενα. Στο δεύτερο ήταν πολύ καλός. Μου άρεσε και η φιλικότητα που έδειχνε με τον κόσμο. Για Πασχαλίδης θα μπορούσε να βγάλει και καλύτερο αποτέλεσμα. Και τέλος θα μπορούσε να πεί και τις πεθαμένες καλησπέρες.

kats69 είπε...

ηταν σε γενικα πλαισια καλος,σε καμια περιπτωση βεβαια δεν ηταν ο πασχαλιδης των περασμενων χρωνων.οι καταχρησεις εχουν αρχισει να δειχνουν εντονα τα σημαδια τους.οσον αφορα τον χαρακτηρα του πολυ ευχαριστως τον εδερνα,του πηραμε μια συνεντευξη για το πορταλ του 9,35.αξεστος αγενης επιθετικος ειρωνικος καβαλημενο καλαμι.η συνεντευξη βγηκε λογοκριμενη και πολυ αλλαγμενη για πολλους λογους,το "μπιπ" θα πηγαινε ανασταση.δεν πιστευαμε στα αυτια μας οσοι ειμαστε εκει με αυτα που ελεγε.καποια στιγμη θα αναρτησω την οριτζιναλ συνεντευξη και θα καταλαβετε.ενα θα σας πω που μας ξενερωσε πολυ στην ερωτηση ποιο ειναι το αγαπημενο του τραγουδι."τι αιδιες ειναι αυτες που με ρωτατε? κανενα δεν αγαπω, εχω βαρεθει να τα λεω τοσα χρονια.οπως λεει και ενας στιχος του αλκινοου, λιγο αλλαγμενος βεβαια απο εμενα,"με τετοια που χω ψυχολογια πως να ακουσω τη συναυλια?"

Τ.Π είπε...

Για μενα η καλυτερη παρουσια.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ότι καταφέρνουν μια ζωή οι άνθρωποι με το ταλέντο τους μπορούν σε μια μόνο στιγμή να το καταστρέψουν με το χαρακτήρα τους! Γι αυτό εγώ αποφεύγω να πλησιάζω αυτούς που θαυμάζω. Γιατι μου καταρρίπτουν το μύθο και δε θέλω άλλο...ΔΕ θέλω... Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μεγάλες αγάπες σαν κι αυτή. Η αλήθεια είναι πως σε όσα μαγαζια τον έχω δει στην Αθήνα ήταν πολύ πολύ καλύτερος. Και είχε και καταπληκτικές (για μένα τουλάχιστον) συνεργασίες με Λάκη Χαλκιά, Γιώτα Νέγκα και Γιάννη Χαρούλη. Όλοι τους απλά υπέροχοι. Και θέλω να τους φαντάζομαι και ως ευγενικούς καλλιτέχνες που εκτιμουν και αναγνωρίζουν πως τη δύναμή τους τη ρουφάνε από εμένα και από εσένα... (ΙΝΩ)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου kats69 περιμένω εναγωνίως τη συνέντευξη και έχω λυμένο το ζωνάρι μου...! Θα με συγχωρέσεις αλλά θα δυσκολευτώ να σε πιστέψω. Αρνούμαι και δε θέλω βρε αδερφέ!!! Οι μεγάλες αγάπες δε γίνεται να είναι αντικειμενικές ετσι δεν είναι ...? (ΙΝΩ)

kats69 είπε...

ινω ο πιο πανω ανωνυμος λεει τα πραγματα με το ονομα τους.δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα,και μενα μου αρεσει ο πασχαλιδης αλλα δυστυχως απογοητευτηκα απο το χαρακτηρα του.μου το ειπαν μετα την συνεντευξη,δεν θελω να ονομασω το προσωπο διοτι ανηκει στο χωρο αυτο."σε αυτο το σουργελο πηρατε συνεντευξη?" ακριβως ετσι μου ειπε. εχθες πηραμε συνεντευξη στη μονεμβασια απο την ευανθια ρεμπουτσικα.αλλο επιπεδο ανθρωπου,εξαιρετικος χαρακτηρας, γλυκιτατη, φοβερα ευγενης σοβαρη και προθυμη να κουβεντιασει μαζι μας.τα παιδια που πηραμε την συνεντευξη απο τον πασχαλιδη για ευνοητους λογους δεν θελουν να βγει η πραγματικη συνεντευξη,το ξαναλεω,δεν εχω κανενα μα κανενα λογο να κατηγορησω τον πασχαλιδη,καθαρα καλλιτεχνηκα εχει δωσει πολλα στο ελληνικο τραγουδι και σας συμβουλευω να μεινετε σε αυτο.

kats69 είπε...

ινω επειδη το blog δεν ειναι δικο μου και οφειλω να σεβομαι καποια πραγματα αν θελεις μπορεις να με κανεις φιλο στο facebook στο ονομα dimitris vlachakis.μη φοβασαι ειμαι πολυ εχεμυθος!και απο εκει θα σου εξηγω οτι θελεις και θα μαθαινεις πραγματα που θα σε ενδιαφερουν.εδω οπως σου ειπα περιοριζομαι και μπορει να φαινομαι και ασυνεπης

Ανώνυμος είπε...

(παρεπιπτοόντως ο πιο πάνω ανωνυμος που μου αναφερεις μάλλον εγω είμαι πάλι). Απο ψηλα αν τους κοιτάξεις...
όλα τα πράγματα από μακριά παίρνουν μια όψη διαφορετική... Πιο ομορφη και σίγουρα πιο ανώδυνη. Συνειδητή επιλογή του καθενός λοιπόν το πού θα σταθεί για να δει κάτι. Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ πώς γίνεται οι άνθρωποι που όχι μόνο τραγουδούν αλλά και γράφουν τόσο αισθαντικά τραγούδια να μπορούν να αρνούνται στη ζωή τους το συναίσθημα αυτό.
Τέλος πάντων όμως, ας μην σας κουράζω άλλο.
Και ας περιοριστούμε λοιπόν γιατί ανάμεσα σε όλα τα ελαττώματά μου μισώ και το facebook οπότε δεν έχω! Αν και η εχεμύθεια είναι δελεαστική... (ΙΝΩ)

kats69 είπε...

δεν προσεξα οτι ειναι δικο σου το σχολιο.να βαζεις στις επιλογες ονομα/διευθυνση το ινω για να φαινεται αμεσως. μην το βαζεις στο τελος του σχολιου.τα τραγουδια τελικα δεν ξερω κατα ποσο εχουν να κανουν με την ευαισθησια και την καλοσυνη του καλλιτεχνη,ενας με την πραγματικη εννοια του ορου κακος ανθρωπος,ο λευτερης παπαδοπουλος,εχει γραψει αξαιρετικους και γεματους ευαισθησια στιχους.αντε βρες ακρη.μεινε λοιπον στο πρωτο σχολιο σου,σκεφτεσαι πολυ σωστα

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε Kats69 γιατί είναι κακός άνθρωπος ο Πρόεδρος; Μια χαρά αλήθειες έλεγε στο "να η ευκαιρία". Εκτός αν το να λέει κάποιος την αλήθεια χωρίς περικοπές τον κάνει κακό. Μήπως αυτό δεν έκανε και ο Boris Yellnikoff, και εμείς τον χαρακτηρίζουμε μισάνθρωπο;

kats69 είπε...

ρε φιλε ειναι αμαρτια να συγκρινουμε τον μπορις με τον προεδρο!τι λες τωρα? καποτε η προεδραρα πηγε σε ενα χωρο εργασιας.(τον ξερω αλλα δεν μπορω να τον πω φυσικα)και επειδη δεν τον ηξερε η υπαλληλος ζητησε απο την προισταμενη να την απολυσει!! εγω κραταω το καλλιτεχνικο κομματι που εχει αφησει πολυ μεγαλο εργο, δεν επιρεαζομαι εγω απο τους χαρακτηρες των καλλιτεχνων.μπορει να το αναφερω αλλα το διαχωριζω, αλλοι επιρεαζονται,ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.

ΙΝΏ είπε...

Όταν μιλάμε για Λευτέρη Παπαδόπουλο μιλάμε ταυτόχρονα για μια άλλη εποχή όπου στο καλλιτεχνικό στερέωμα υπήρχαν άνθρωποι υπεράνθρωποι για να συνεργαστείς και να αναδειξεις αυτό που διαθέτεις. Όταν μουσική σου γράφει ο Τάτσης, ο Σπανός , ο Λοίζος, ο Ξαρχάκος...και τραγουδάει η Φαραντούρη , ο Νταλάρας, η Αλεξίου, η Μοσχολιού, ο Καζαντζίδης, ο Μπιθικώτσης και πολλοί άλλοι και έχεις στίχους του Λευτέρη τότε 90% θα πάρεις αριστούργημα. Κι εκεί οι χαρακτήρες δε σε πολυνοιάζουν γιατί μιλάμε για άλλα μεγέθη πια. Μεγέθη αστρικά... Ο Παπαδόπουλος αν δεν κάνω λάθος -κι αν κάνω διορθώστε με- πρέπει να έχει γράψει πάνω από 1200 τραγούδια. Και να μην ήξερε αρχικά μετά από τόσα θα έμαθε ε??! χαχα! (ταπεινή μου άποψη πάντα).

kats69 είπε...

τοτε στην κοινωνια υπηρχαν και ερεθισματα για να γραφτουν μεγαλα τραγουδια.υπηρχαν θεματα πολιτικα,κοινωνικα,οραμα για καλυτερα χρονια,ακομα και τον ερωτα τον εβλεπαν διαφορετικα απ οτι σημερα.γενικα υπηρχαν διαφορες ζημωσεις στην κοινωνια που εκφραζοτουσαν μεσα απο την τεχνη κυριως

ΙΝΩ είπε...

Δίκιο απόλυτο έχεις φίλε μου. Και πάνω από όλα στο όραμα. Υπήρχε όραμα ελπίδα και θέληση να αλλάξουν τα πράγματα όλοι οι ταλαντούχοι άνθρωποι μαζί. Συγχρόνως η έκφραση μέσα από την τέχνη ήταν από τις λίγες διεξόδους που είχαν. Πιο ωραίες και πιο αγνές εποχές νομίζω. Τα συναισθήματα ήταν όλα πιο έντονα και πιο αληθινά απ ότι σήμερα, κυρίως στον έρωτα. θέματα υπάρχουν και σήμερα αλλά υπάρχει και μια ισοπεδοτική παράδοση των ανθρώπων στη μοίρα τους που τους κρατά απο το να προσφέρουν. Δυστυχως...


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους