Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

STOP ACTA

5 σχόλια:

Allosanfan είπε...

Φλεβάρης Εκδηλώσεων για τα Ψηφιακά Δικαιώματα
http://giatinkinonikiaristera.blogspot.com/2012/02/blog-post_05.html

και κάτι άσχετο με την ανάρτηση αλλά οπωσδήποτε σημαντικό (ίσως για την επόμενη ανάρτηση):

Τι διάβαζαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την ώρα του Μνημονίου
http://oramiden.blogspot.com/2012/01/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

"Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει».
Εάν πραγματικά θέλουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να προστατέψουν τα δικαιώματα των εργαζομένων «ιδού η Ρόδος». Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να σταματήσουν τον αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό κατήφορο που έχει επιλέξει το πολιτικό σύστημα. Θα πρέπει να παραιτηθούν τώρα αμέσως από τη Βουλή, πριν ακόμα το πολιτικό κατεστημένο υπογράψει και ψηφίσει PSI και νέα δανειακή σύμβαση, που θα στείλουν τον εργαζόμενο ελληνικό λαό στον Μεσαίωνα της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης.
Σύμφωνα με το άρθρο 53 παρ. 2 του Συντάγματος εάν βουλευτική έδρα κενωθεί το τελευταίο έτος πριν λήξει η βουλευτική περίοδος, δηλαδή αν κενωθεί μετά τις 4-10-2012, τότε δεν αναπληρώνεται με αναπληρωματική εκλογή, εφόσον…. οι κενωθείσες έδρες δεν ξεπερνούν τις 60. Επομένως, από τώρα και μέχρι τις 4-10-2012, ακόμα και μια έδρα να κενωθεί είναι υποχρεωτικό από το Σύνταγμα να γίνει αναπληρωματική εκλογή, διαφορετικά δεν θα υπάρχει νόμιμη σύνθεση του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Αν λοιπόν παραιτηθούν τώρα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι μάχονται για να προασπίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, τότε αυτόματα δεν μπορεί να προχωρήσει καμία διαδικασία στη Βουλή, αν δεν γίνουν οι αναπληρωματικές εκλογές για τις κενωθείσες έδρες. Αυτό φυσικά θα βγάλει εκτός χρονοδιαγράμματος την τρόϊκα και το ελληνικό πολιτικό σύστημα και ουσιαστικά θα αναγκάσει το τελευταίο να πάει σε γενικές βουλευτικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Δούλτσ ρίξε μια ματιά και σ' αυτό...ενδιαφέρον!

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=2075

Ανώνυμος είπε...

....αρκετά παλιό βέβαια, δεν ξέρω αν κάποια απ΄αυτά που λέει ισχύουν ακόμη...έχει όμως την επικαιρότητά του!

Ανώνυμος είπε...

O Kαρατζαφύρερ δεν ζήτησε τη μετάφραση στα Αρχαία Ελληνικά? Εκπλήσσομαι!αααααααααααααχχαχαχαχχαχαα


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους