Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Πρόσκληση συμμετοχής»


  ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΩΠΟΥ
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012, στις 04:00 μ.μ.., θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, το «Καρναβάλι Ασωπού» στην Τοπική Κοινότητα Ασωπού, του Δήμου Μονεμβασιάς.
Αυτή η εκδήλωση έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί παράδοση στον Ασωπό, που προσπαθούμε να διατηρήσουμε παρόλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των εποχών. Είναι άλλωστε μια εκδήλωση που φέρνει τη χαρά, το κέφι και την ξεγνοιασιά στους ανθρώπους, τόσο πολύτιμα αγαθά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Για να εμπλουτίσουμε το Καρναβάλι μας με νέες ιδέες και με πρωτότυπα θέματα, ζητούμε από εσάς τη συμμετοχή σας και τη βοήθειά σας.
Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος με μία ομάδα παιδιών ή μεγάλωνπαιδιών, παρουσιάζοντας ένα θέμα που εσείς θα έχετε επιλέξει, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σκριβάνο Θεόδωρο, τηλέφωνο: 6945 955915 ή με τη Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ελένη Ιατροπούλου στο τηλέφωνο: 6947 263337
ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:. polisilas@gmail.com
Μπορείτε ακόμα να αφήσετε μήνυμα στο blog του Συλλόγου μας: http://polsilas1.blogspot.com/.
Οι συμμετοχές σα θα πρέπει να έχουν φτάσει σε εμάς ως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012.
Ελπίζουμε σε μια συνεργασία, που προβάλλει ήθη και έθιμα του τόπου και συσφίγγει σχέσεις ανθρώπων, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε.










Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους