Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Catastroika

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασχετο αλλα αξιο προσοχης-εβλεπα ειδησεις και καποια στιγμη ειχα την εντυπωση οτι ηταν εκπομπη των κανακη-καλυβατση.η πετυχημενο ποντιακο ανεκδοτο.παραπονιουνται οι αγροτες της δυτικης μακεδονιας οτι ηθελαν εργατες για συγκομιδη,εδιναν 23 ευρω μεροκαματο και ανταποκριθηκαν μονο 27 ελληνες.[η αλλη ελλαδα].ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.αμ δε θα τους περασει. το αιμα μας θα το πιουμε μονοι μας,και θα κανουμε και εισαγωγες γιατι δεν φτανει.

Ανώνυμος είπε...

..καποτε αυτα τα ΑΙΣΧΗ με επιχορηγησεις ξενοδοχειων,νεων αγροτων,και αλλων κακως κειμενων,θα πρεπει να σταματησουν.

ΙΝΩ είπε...

Θάλασσες,
θάλασσες προβλήματα μας λιώνουν,θάλασσες
θάλασσες τα βρώμικα του κόσμου,θάλασσες.

Θάλασσες,
θάλασσες τα ατέλειωτα μας λάθη,θάλασσες
θάλασσες τα μικρά μας πάθη,θάλασσες
θάλασσες κι οι πίκρες που μου ‘δωσαν οι φίλοι μου.

Θάλασσες
μας χτυπούν και είμαστε μονάχοι
κρίνουμε των αλλονών τα λάθη.
Μείνανε στη μέση τα όνειρα μας
μια στιγμή κρατάει η χαρά μας.

Θάλασσες,
ψέματα πουλάνε όπως κι όπως
βρίζουμε,μας βρίζουν κι αντιστρόφως
μείνανε στη μέση τα όνειρα μας
σκάλωσε η ζωή στη πονηριά μας.
Θάλασσες.

Ανώνυμος είπε...

Σας θυμίζουν κάποιον αυτές η φωτογραφίες;

http://images.news-now.gr/8/85059/2.jpg

http://static01.aek365.com/uploads/articles/e014f36f7947fdf4deeb08c7ba046c19_92318.jpg

Ο κ. «Καιάδας» είναι ο μπασίστας του blackmetal/σατανιστικού συγκροτήματος Naer Mataron.
To κανάλι τους στο youtube:
http://www.youtube.com/artist/Naer_Mataron?feature=watch_video_title

Ποιος είναι ο κ. «ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ!»
Ο «Καιάδας» λοιπόν είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ με τη Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν αρκετά βιντεάκια στο διαδύκτιο (εκτός του γνωστού «όλοι όρθιοι!») που π.χ. τον δείχνουν κεντρικό ομιλητή συγκέντρωσης ή να καταθέτει στεφάνι την 25ης Μαρτίου (!)
Ας δούμε τι δηλώνει σχετικά σε συνέντευξή του στο Rockap.gr (1/8/2009):
– Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;
Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται’’ από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Ολοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.
- Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;
Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.
Αγαπητοί Λάκωνες (1 στους 10) που ψηφίσατε την παρέα του, σας αντιπροσωπεύει; Πιστεύω πως όχι.
Ξανασκεφτείτε το λοιπόν και στις εκλογές που θα ξανα-έρθουν σύντομα, «διαμαρτυρηθείτε» επιλέγοντας κόμμα που μπορεί να σας αντιπροσωπεύει. Αν βαριέστε να ψάξετε, τότε, να μην επισκεφθείτε την κάλπη. Σας απαγορεύω να κάνετε πλάκα με το μέλλον το δικό μου …ή και των παιδιών σας!!!!

Ευχαριστώ, Molaitis


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους