Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

καρναβαλι 2009












ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΩΠΟΥ


Άλλο ένα καρναβάλι διοργανώθηκε εφέτος από τον Σύλλογο μας .
Άλλη μια εβδομάδα πυρετώδους προετοιμασίας και άγχους για τα μέλη του Δ.Σ και κάποιους άλλους που αγωνιστήκαν για να παρέχουν στους συμμετέχοντες την υποδομή για να εκφράσουν τις ιδέες και την σάτιρα τους .
Πιστεύουμε ότι πετύχαμε.
Πιστεύουμε εμείς αλλά και συμπεραίνουμε από τα σχόλια πολλών από τους θεατές ότι και εφέτος δικαιώσαμε τις προσδοκίες όσων συμμετείχαν αλλά και των επισκεπτών που μας τίμησαν με την παρουσία τους .
Εδώ θα θέλαμε να πούμε ότι στόχος μας δεν είναι να διοργανώσουμε ένα καρναβάλι εντυπωσιασμού για τους επισκέπτες .Δηλαδή μια παρέλαση εντυπωσιακών κατασκευών που θα μείνουν μόνο σε κάποιο φωτογραφικό αρχείο αλλά στη μνήμη κανενός .
Στόχος μας είναι η διαδικασία και η δημιουργία αποκριάτικου κλίματος στο χωριό .
Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τις μνήμες και να βάλουμε τους παλαιότερους σε αυτό το κλίμα
Στόχος μας είναι να παρακινήσουμε τους νεότερους να δοκιμάσουν την χαρά και την διασκέδαση που τους προσφέρει η έκφραση και η δημιουργία.
Ελπίζουμε να πετύχαμε ως ένα σημείο το στόχο μας.
Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε.








by gatosdk & tsats

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polsilas
Euxaristoume poli gia ta video apo to karnavali.
Kai vevaia petixate ton stoxo sas kai einai oraio pou vlepoume oti i paradosi pou xekinise tosa xronia prin sinexizetai akoma.
Kai me tin anartisi ton video petixate enan akoma stoxo pou den anaferetai pio pano: na doume to karnavali kai emeis pou, logo apostasis, den mporesame na 'rthoume. Niosame pos vrethikame kai diaskedasame mazi sas,gelasame, entopisame gnosta ki agapimena prosopa.....
...kai pali ena megalo euxaristo!

Ανώνυμος είπε...

Πατρίδα ψυχή μου με συγκίνησες. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους