Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

φεστιβαλ ελαιολαδου και ελιας














Αλλη μια αξιολογη πιστευω καμπανια για το προιον μας.

θα ειμαστε εκει????

Μεταφερω το σχολιο του molaiti στην αναρτηση.
Πιστευω αξιζει και τον ευχαριστω για την ενημερωση.


Εκτός από την προβολή του λαδιού μας όμως, πρέπει να ενημερώνονται και οι παραγωγοί, για νέες ιδέες και τρόπους παραγωγής αλλά και προώθησης.
Γι' αυτό υπάρχει η έκθεση 8-10 Μαΐου στο Ελληνικό "ελαιοτεχνία". Πέρυσι ήταν πολύ καλή. Ρωτήστε αυτούς που πήγαν

http://www.elaiotexnia.gr/elaiourgiki.html

13 σχόλια:

ΑΧΙΝΟΣ είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!ΤΟ ΟΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ!ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Pangosmia agora !!! ti oraia idea!!!! Polles fores otan agorazo Elliniko elaiolado Kalamatas eho anarotithei giati na min iparhei kai Elliniko elaiolado Asopou stin agora. An mporei na to kanei i Kalamata, sigoura mporei kai o Asopos!!! Esto...o dimos Asopou.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Με ποιό τρόπο μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στο Δήμο;
Μήπως δεν το επιθυμούμε όλοι;
Θυμάστε λίγο παλαιότερα κάποιους που έτρεχαν σε διάφορα ελαιοτριβεία πέρα από αυτό του συνεταιρισμού (σαμποτάζ λέγεται ...Ελληνικά) στοχεύοντας σε επιδοτήσεις μαϊμού και διάφορες άλλες λαμογιές;
Μήπως εκτός από την πίεση προς όποιον αρμόδιο χρειάζεται και η επιτήρηση (αν όχι η απομόνωση) όλων αυτών;

molaitis είπε...

εκτός από την προβολή του λαδιού μας όμως, πρέπει να ενημερώνονται και οι παραγωγοί, για νέες ιδέες και τρόπους παραγωγής αλλά και προώθησης.
Γι' αυτό υπάρχει η έκθεση 8-10 Μαΐου στο Ελληνικό "ελαιοτεχνία". Πέρυσι ήταν πολύ καλή. Ρωτήστε αυτούς που πήγαν

http://www.elaiotexnia.gr/elaiourgiki.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΦΤΙΑΣΑΜΕ ΦΟΡΕΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ -Κ.Α.Σ.Ε.Λ- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ... ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ..

ΟΥΡΑΝΟΣ είπε...

Θα πάει η ΚΑΣΕΛΛ στο στάδιο;
δεν θα πάει.
Θα πάει;
δεν θα πάει.
Θα πάει;
δεν θα πάει.
Θα πάει;
δεν θα πάει.
Θα πάει;
δεν θα πάει.
Θα πάει;
δεν θα πάει.
Θα παει;
δεν θα πάει.
.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Μη μαδάς τις μαργαρίτες, παραπονεμένο μου,
"είναι" η δική μου η μοίρα και το πεπρωμένο μου.

ΣΑΣΧΑΙΡΟΜΑΙ είπε...

Είμαι πολύ γέρος για νέες ιδέες, αλλά σίγουρα έμαθα καλά το "Προσαρμόσου για να επιβιώσεις".
Όταν γεννήθηκα καλιεργούσαμε κυρίως δημητριακά, αμπέλια, ελιές και συκές (τις μισούσα γιατί μου αφαιρούσαν χρόνο από τα δοκανάκια). Μετά βρήκαμε νερά και βάλαμε ξυνόδεντρα, πεπόνι (θεέ μου τι δουλειά έχω ρίξει σ' αυτό)!), ντομάτες κλπ. Τώρα που ανοίγουν οι δρόμοι και φτιάχνονται κοντά μας αεροδρόμια αρχίζουν να αυξάνονται οι τουρίστες στην πλύτρα. Πάντα προσαρμοζόμαστε στη νέα κατάσταση και επιβιώναμε.
Η αρκούδα του διπλανού βίντεο θα πρέπει να μικρύνει για να χωράει στο παγόβουνό της ή θα πεθάνει. Η μέση θερμοκρασία του πλανήτη θα αυξηθεί 2-3 βαθμούς για να προσεγγιστούν τα πετρέλαια του αρκτικού κύκλου, να διπλασιαστούν οι σιτοβολώνες Ρωσίας και Βόρειας Ακερικής κλπ κλπ. Αχ, Δαρβίνε, η προσαρμογή είναι πολύ δύσκολη μέχρι αδύνατη για μας τους γέρους. Ευτυχώς όμως που είναι η χαρά των παιδιών μας για να μας την πέφτουν.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ είπε...

ΔΡΑΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.,ΜΕΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ TOUR OPERATORS ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΚΟΥΠ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ CHARTER!ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:"ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ;ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ;"ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ,ΠΑΙΔΙΑ!ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑ!ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ : ΜΝΗΜΕΙΑ ΙΔΑΙΤΕΡΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΣΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ,Ή ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΩΔΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ, ΤΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΤΡΕΛΑ!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ;ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

μικρή ΚΑΛΟΓΝΩΜΗ είπε...

πρός ΣΑΣΧΑΙΡΟΥΜΕ
Παππού δέν αφήνεις τίς κλάψες, λέω εγώ, αφού τό μάτι σου κόβει πιό πολύ απ τό δικό μας,νομίζεις
πώς δέν κατάλαβα πού μέ κοίταγες 'λάγνα' πίσω από
τή μάσκα.

Ανώνυμος είπε...

SASXAIROUME
Ego se xairoumai. Den nomizo na iparhoun kai polloi geroi sto horio pou hreisimopoioun computer. Auto apodeikneiei oti prosarmozesai kai poli kala malista.Gia auto stamata ta parapona kai tis apaisiodoxies.
Sigoura ena "geriko" mialo mporei na katevasei nees idees. Theloume na tis akousoume......

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΙΚΟ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ Π Α Ι Δ Ι Ω Ν ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ!!!!ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ.. ,ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

hahahahhahaaaa telika den eimaste ekei!!!

Unknown είπε...

ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.
ΦΕΤΟΣ.... Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ....
Η ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΧΑΪΑ,ΑΡΤΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΛΕΣΒΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΛΑΣΙΘΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ?
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ?
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΕΔΚ?
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ?
ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΟΥΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΟΥΣΟ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΛΑΣΙΑ.
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ....
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ.... ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΘΕΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ. ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ. ΠΟΛΥ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους