Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

«Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων-Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία» διοργανώνει ανοικτή ομιλία με θέμα «Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!» του Γιατρού, Ψυχολόγου και Συγγραφέα, Νίκου Σιδέρη. Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε «συνήθεις γονείς» που μέσα σε «συνήθεις» οικογένειες ανατρέφουν «συνήθη» παιδιά. Και στην πορεία συναντούν δυσκολίες, απορίες, προβλήματα ίσως και αδιέξοδα. Όλο και συχνότερα, αυτοί οι «συνήθεις» γονείς θέτουν το ερώτημα: «Μήπως το παιδί χρειάζεται ψυχολόγο;»
Η επικοινωνιακή ικανότητα του ομιλητή σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, διασφαλίζουν ότι η παρακολούθηση της ομιλίας του θα είναι συναρπαστική και γόνιμη εμπειρία.
Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Το Δ.Σ.
Η Εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011 στις 6:30 μ.μ.
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων πρώην Δημαρχείου Παπαδιανίκων
Παπαδιάνικα, Δήμος Μονεμβασίας
Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη

3 σχόλια:

ΙΝΏ είπε...

Από το λίγο που τον έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση έχω να πω πως ο Ν.Σιδέρης αν μη τι άλλο έχει εξαιρετικό λόγο και είναι ένας γλυκήτατος και πράος άνθρωπος. Χαίρομαι παρα πολύ που συμβαίνουν τέτοια πράγματα στα χωριά μας. Μπραβο για την πρωτοβουλία

μια προταση είπε...

Ινω θα συμφωνησω μαζι σου πραγματι ειναι εντυπωσιακη η ομιλια αιτου του ανθρωπου οπως και το βιβλιο του μ αυτον τον τιτλο αξιζει να το διαβασουν οι γονεις και οχι μονο..
θα ηθελα ομως να κανω μια προταση ταυτοχρονα και ερωτηση στον πολιτιστικο συλλογο ασωπου,χωρις να θελω να ριξω λαδι στην φωτια.δεν ειναι αυτη η προθεση μου.τα παιδια των παπαδιανικων εχουν διοργανωσει αρκετες τετοιες εκδηλωσεις-ομιλιες ιατρικου περιεχομενου εξετασεων βλεπε στο παρελθον μαστογραφιες κλπ κλπ.σε μια παλιοτερη αναρτηση ειχαμε πει οτικαλα τα πανηγυρια που ειναι μερος ρης παραδσης μας αλλα με μια προσπαθεια ολων μας και ισως με μια συνεργασια των 2 συλλογων και του δημου ισως να ειχαμε ενα πολυ καλο αποτελεσμα.Και ειδικα σ αυτους τους δυσκολους καιρους νομιζω οτι τετοιες προσπαθειες θα βοηθησουν πολυ κοσμο..και παλι μπραβο..

Ανώνυμος είπε...

-προ ημερων γνωρισα τον Χ.Γ που ειχε χρηματισει δασκαλος στο χωριο απο το 63 εως το 72.και ελεγε για τα τοτε χρονια.και τις διαφορες των μαθητων,απο χωριο σε χωριο.φυσικα η ολη εικονα,πηγαζει απο την αισθητικη των γονεων.για εμας εδω τους διπλα,συμπεραινω ,οτι σημερα,οι πιο πολλοι, στο ζητημα παιδικη ανατροφη και καθοδηγηση,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων κινουμαστε σε επιπεδο βουλγαριας.


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους