Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Προσκλήσεις

Επιμορφωτικός και Πολιτιστικός
Σύλλογος Ασωπού
 

Ο Επιμορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος σας ενημερώνει ότι οι προσκλήσεις για το αποκριάτικο γλέντι που θα λάβει χώρα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, θα μοιράζονται το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από τις 15:00μ.μ  έως και τις 21:30μ.μ.  στην αίθουσα Βιβλιοθήκη του συλλόγου (πλησίον Δημοτικού σχολείου). Τηλέφωνο επικοινωνίας για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα 2732082741
  
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΣΩΠΟΥ

 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετη εντελώς με το θέμα, μια προσθήκη σε μια παλιότερη συζήτηση:

Η ανωνυμία είναι η ασπίδα από την τυραννία της πλειοψηφίας
Η συγκεκριμένη φράση ανήκει σε απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, το 1995 (υπόθεση McIntyre v. Ohio Elections Commission),για να τονίσει την συμβολή του ανώνυμου λόγου στην εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας, για να συμπληρώσει, μόλις δύο χρόνια μετά , ότι η συνταγματική προστασία της ανωνυμίας περιλαμβάνει και το Διαδίκτυο.
Για περισσότερα: http://osarena.net/faqs/asfalia-anonimia-prostasia-se-diadiktio-ipologisti-android.html

Μπελεγρης Πανα.ς είπε...

Η τυραννία της πλειοψηφίας λέγεται δημοκρατία, η οποία με βρίσκει απέναντι αν και τη θεωρώ ως το καλύτερο πολιτικό σύστημα μέχρι σήμερα.Ας το μην το ξεχνάμε αυτό.
Αν δούμε το θέμα της ανωνυμίας από νομικής πλευράς, φυσικά πιστεύω ότι πρέπει να προστατεύεται ως δικαίωμα του σύγχρονου ανθρώπου να εκφράζεται και επίσης το Διαδίκτυο είναι ο κυριότερος χώρος έκφρασης.
Αν το δούμε όμως από την εσωτερική-ψυχολογική -πλευρά, η ανωνυμία, εκτός σπάνιων εξαιρέσεων που δεν έχω εντοπίσει σε αυτό το μπλοκ, δείχνει πολιτική δειλία, είναι η μάσκα πίσω από την οποία καλύπτεται το άτομο της ομίχλης που φοβάται το φως του ήλιου. Επί ευκαιρία, πολύ γουστάρω την Αποκριάτικη ανωνυμία.
Ο ανώνυμος λόγος σπάνια συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας, συνήθως απορρυθμίζει μιά συζήτηση, καλύπτει τους καθόλου ευάριθμους λασπολόγους και επιτρέπει την εκδήλωση των ψυχικών διαταραχών που δεν εκδηλώνονται στο φως. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα έτσι αλλά μόνο κάποιες φορές.Απειροελάχιστες φορές βλέπω όμως κάποιο λόγο να μην αναφέρονται ονόματα.

Μπελεγρης Πανα.ς είπε...

Ας μου συγχωρεθεί αυτή η παρέμβαση στη δημοσίευση του συλλόγου, άλλωστε περί μάσκας ο λόγος και με βρίσκει αντίθετο η επέκταση της χρήσης της εκτός Αποκριών.

Ανώνυμος είπε...

Βλακείες! Δεν είναι δημοκρατικό μέσο το ιντερνετ και αν το πιστεύετε αυτό, τότε πλανάστε πλάνην οικτρά, μια μορφή σχετικής ελευθερίας είναι και τίποτε παραπάνω, (προϊόν του αμερικάνικου πενταγώνου γαρ)! Από την στιγμή που μπορώ και εγώ να υπογράψω ως Μπελεγρης Πανα.ς, οπουδήποτε στο διαδύκτιο, χωρίς δικαίομα (ή έχω;), (βάση της άσχετης (που πάλι μπόρω να εξυβρίσω, χωρίς συνέπειες) και του αμερικάνικου δίκαιου έχω!!!), για ποιά δημοκρατία μιλάμε; Η πολιτική δειλία φαναιρώνεται μονο σε κοινό/δημόσιο λογο και πραξης! Όσον αφορά την αμερικάνικη δικαιωσύνη και την καθε δικαιωσύνη (πχ ασυλία βουλευτών και νόμου περί ευθύνης υπουργών) να σκεφτόμαστε σε τι αποσκόπει πρώτα και τι καλύπτει! ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ (Ιαπωνική παροιμία). Και επειδή μιλάμε και τυρανίες και δημοκρατίες του διαδυκτίου, αυτά τα spoiler σχολιά σας πως θα τα χαρακτηρίζατε;

Ανώνυμος είπε...

-οι αμερικανοι εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια.οπως στο αφγανισταν τωρα που προσβαλαν λεει το κορανι.δεν ειμαι αμερικανοφιλος του εναντιον μαλιστα.αλλα σε αυτη την περιπτωση πρεπει να αρχισουν να πυροβολουν αδιακριτως και οποιον παρει ο χαρος οχι να καθονται να το συζητουν...με τουε βρωμιαρηδες.

Ανώνυμος είπε...

και γιατί το λές εδώ;.. πάρτους τηλ. και πέστο τους!

Α(ε)νήμερος είπε...

Προς ενημέρωσίν σας

Σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πηγές το καρναβάλι του Ασωπού 2012 έλαβε τέλος.
Μη στέλνετε άλλες συμμετοχές κρατήστε την όρεξή σας για του χρόνου.

Εκτενές ρεπορτάζ με βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα και φωτογραφικό υλικό στον ιστότοπο Πάκια Λακωνίας, την ακρίβεια των οποίων δεν κατορθώσαμε να ελέγξουμε διότι ο POLSILAS οικουρεί.

Αλήθεια εκείνη η κάμερα για την ζωντανή αναμετάδοση τι έγινε;


Είχα να πω και κάποια πράγματα για την τυραννία και τη δημοκρατία, αλλά προς το παρόν θα πετάξω μερικούς φελλούς στο βαρέλι περιμένοντάς τα να ωριμάσουν.

Ανώνυμος είπε...

παρότι άσχετο και το δικό μου σχόλιο, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ανάρτηση και πείτε τίποτα και στον Συνεταιρισμό, μήπως και κουνηθεί λίγο το πράγμα, γιατί δεν είμαστε και πολύ εύλικτοι. Διαβάστε και δείτε τι μπορεί να γίνει...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=125053&catid=3

Ανώνυμος είπε...

http://jungle-report.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html

Ανώνυμος είπε...

υιοθετηστε ενα ημερολογιο των ΙΝΚΑΣ η των ΜΑΓΙΑ..και καλα κρασια.

Ανώνυμος είπε...

υιοθετηστε ενα ημερολογιο των ΙΝΚΑΣ η των ΜΑΓΙΑ..και καλα κρασια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ..ολα τα αλλαζει ο καιρος ολα θα τα ρημαξει,κι οι κλεφτες που παραφυλαν μας περνουνε χαρατσι.


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους