Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

η ζωη μετα

Επειδη οι εκκλησιες και τα νεκροταφια κεντριζουν το ενδιαφερον των επισκεπτων θα προσπαθησουμε να ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα παραμενοντας ομως στο θεμα!

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I zoi meta.....ti oraia epektasi tou video "apousies" !!!!
Tha elege kaneis, pos merikoi pisteuoun oti oi nekroi exakolouthoun na zoun mesa stous tafous. Den mporo na exigiso diaforetika oli auti tin politeleia kai epideixi 'lamprotitas'. Simfono apolita oti to nekrotafio einai topos ieros pou prepei na diatiroume katharo kai euprepi, afou ekei vriskontai ta timimena osta ton agapimenon mas prosopon.
Alla nomizo pos kapou xefeugoume kai arhizoume enan sinagonismo gia to poios tha ftiaxei ton kalitero tafo. Kai mes'tin parazali mas xehname oti oi nekroi mas (to pneuma, i psihi) den einai sto homa.
Oi nekroi mas ehoun metaferthei se mia alli zoi, se mia alli diastasi. O thanatos den einai tipote allo para to perasma apo tin mia diastasi stin alli. To pneuma ton nekron den pethainei pote alla zei aionia. Kai auto sinithos to xehname, gia auto mas tromokratei i idea tou thanatou.
I zoi meta,pisteuo, einai gemati fos kai aionia galini.
Ola ta alla einai....MATAIOTIS MATAIOTITON TA PANTA MATAIOTIS......

Ανώνυμος είπε...

Αρα ανωνυμε μαλλον συμφωνεις και εσυ με τον γαλιλαιο!

Ανώνυμος είπε...

souks
Kai vevaia simfono me ton Galilaio. Pisteuo malista pos i didaskalia Tou exei poli megalitero vathos kai noima apo auto pou mas didaxan stis ekklisies kai ta katixitika. Kai ti mas didaxan diladi? Mono tin epifaneia apo auti tin aperanti gnosi kai sofia pou kapote didaxe Ekeinos, o megaliteros Didaskalos olon ton epoxon.
Tora,an kapoioi, me to perasma ton aionon, allaxan, ekopsan,montarisan kai mas pasarisan tin thriskeia opos emeis tin xeroume simera, auto einai allo thema.
Pisteuo akoma, pos an Ekeinos erxotan simera, kai empaine stis ekklisies ( OLES tis organomenes thriskeies ) tha ta anapodogirize ola me orgi, opos eixe anapodogirisei kapote tous pangous ton emporon sto nao tou Solomonta.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΩΔΗ

Όταν κάποτε οριζόντια
φίλοι συγγενείς με πάνε
μέτρα να ληφθούν δρακόντεια
τα κοράκια μη με φάνε.

Πένθιμα να μη χτυπήσουν
του χωριού μου οι καμπάνες
μαύρο δάκρυ να μη χύσουν
τα τεκνά και οι νταρντάνες.

Επικήδειο να βγάλει
ψύχραιμα κάποιο σαΐνι
στης κηδείας μου το ράλλυ
τζερτζελες πολύς να γίνει.

Μάης 83.

Ανώνυμος είπε...

απ΄όσα βλέπω διαβάζοντας σας και βρισκόμενος εκτός έδρας δεν παρατήρησα να απασχολεί κανέναν ότι κάποιοι φράξανε τη λίμνη του μποζά για ιδιοκτησία τους.
Μήπως πολιτισμός (για το "πολιτιστικός σύλλογος ασωπού" το σχόλιο) είναι να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε;
Για τους πιό μεγάλους από σας το λέω που θυμάστε που βρισκόταν η λίμνη και που δυστυχώς ευρισκόμενοι στη διοίκηση του συλλόγου συμφωνήσατε σ΄αυτό το οικολογικό έγγλημα;

Ανώνυμος είπε...

Μετά την κατάληψη δημόσιου χώρου για την ανέγερση αυθαίρετης αντιαισθητικής πλην όμως θεάρεστης τουαλέτας,
την ΜΟΥΓΚΑ την ΑΝΟΧΗ και την ΠΡΟΤΡΟΠΗ των τοπικών αρχόντων,
το ηθικό δίδαγμα είναι: άρπαξε να φας και κλέψε να ΄χεις (συνάδει άλλωστε με τις δηλώσεις της κυβέρνησης για νομιμοποίηση των κλεισμένων ημιυπαιθρίων.
Γι αυτό και ΄γω ακολουθώντας το παράδειγμα που αναφέρει ο άσχετος, δηλώνω ότι έχω περιφράξει την Περαχωρίτα την οποία άλλωστε κατέχω πάππου-προπάππου με χρυσόβουλα βυζαντινά.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την κατάληψη δημόσιου χώρου για την ανέγερση αυθαίρετης αντιαισθητικής πλην όμως θεάρεστης τουαλέτας, την ΜΟΥΓΚΑ την ΑΝΟΧΗ και την ΠΡΟΤΡΟΠΗ των τοπικών αρχόντων, το ηθικό δίδαγμα είναι: άρπαξε να φας και κλέψε να ΄χεις (συνάδει άλλωστε με τις δηλώσεις της κυβέρνησης για νομιμοποίηση των κλεισμένων ημιυπαιθρίων). Γι αυτό και ΄γω ακολουθώντας το παράδειγμα που αναφέρει ο άσχετος, δηλώνω ότι έχω περιφράξει την Περαχωρίτα την οποία άλλωστε κατέχω πάππου-προπάππου με χρυσόβουλα βυζαντινά.

Ανώνυμος είπε...

Aσχετε αν υπάρχει θέληση δεν ισχύει το εκτός έδρας, μόνο σαν πρόφαση το βλέπω, προλαβαίνεις λοιπόν, πέρα από τον Σύλλογο υπάρχει και ο Δήμος, βιάσου γιατί ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΕΤΑ θα είναι αργά...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε
Η απάντησή σου αποτελεί τυπικό δείγμα χαμερπούς και κωλοπαιδίστικης συμπεριφοράς. Δεν σε ενδιαφέρει το περιεχόμενο της καταγγελίας και η προσωπική σου στάση αλλά επιπλήττεις τον καταγγέλοντα. Μούγκα για το πλιάτσικο.

Ανώνυμος είπε...

Προς Κλεφταμαρτωλό:
Ο 'Ασχετος θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβε τι εννοώ.
Όσο για σένα άσε τους "χαμερπείς" χαρακτηρισμούς - προσδιορισμούς, ετοιμάσου να δηλώσεις και στο Κτηματολόγιο την "Xρυσόβουλη" και κοίτα να χαρείς καμμιά βουτιά στη θάλασσα γιατί ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΤΑ θα΄ναι βουτιά στο κενό!
Την προσωπική μου στάση δε, μαζίσου ΟΥΤΕ ανώνυμα δεν συζητώ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι άλλοι έκαναν τις "δουλειές" τους
οι ουρές μας -όλων- χαιδεύαν τις κοιλιές μας.
Τώρα μας φταίνε οι άλλοι?
+
Απο Παυσανία η Περαχωρίτα ανήκει στους Περαχωρίτες
για αυτό μη κάνετε όρεξη...
Επαναστάσεις στην άλλη ζωή...με θεώρημα Γαλιλαίου.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Aσχετε αν υπάρχει θέληση δεν ισχύει το εκτός έδρας, μόνο σαν πρόφαση το βλέπω, προλαβαίνεις λοιπόν, πέρα από τον Σύλλογο υπάρχει και ο Δήμος, βιάσου γιατί ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΕΤΑ θα είναι αργά...

Μάλλον υπάλληλος του Δήμου θα είσαι ...
απ΄ αυτούς που έδωσαν έγκριση για τη γνωστή χέστρα .
Αυτή και η αξία σας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Δήμος βρε ...
... μήπως ξεχνάς ότι είναι ο πρώτος καταπατητής;
ή μήπως είσαι νεαρούλης (ή νεαρούλα) και δεν γνωρίζεις ότι και από Δήμο και από σύλλογο διαπράχτηκε ένα τεράστιο οικολογικό έγκλημα προκειμένου να στηθεί αυτό το οικοδομικό έκτρωμα-επιχείρηση που το μόνο που προσέφερε στο χωριό είναι εισαγόμενα σκατά (Αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα κλπ) αντί εγχωρίων σκατών (καλύβες);
Και στην τελική, αν δεν είσαι ο ίδιος ο καταπατητής, αν δεν σε νοιάζει εσένα που μένεις εκεί για να ξεκινήσεις τη διαμαρτυρία (και τότε να ζητήσεις τη δική μου συμπαράσταση), γιατί να με νοιάζει εμένα που μπορώ να επιλέξω που θα πάω κάθε χρόνο να αφήσω τα σκατά μου;
Αυτά και δεν θα επανέλθω σε συζήτηση με κάφρους (ή το χειρότερο με ύποπτους-κουκουλοφόρους της συμφοράς για να είμαι επίκαιρος).
Αυτός είσαι ... αυτά αξίζεις.
ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Άσχετε μη συγχύζεσαι, πάρτο απόφαση, η βλακεία είναι ανίκητη.
Υπάρχουν μερικοί θαμώνες του blog που δεν γνωρίζουν πότε πρέπει να σκάσουν, νομίζοντας ότι η ανωνυμία αμνηστεύει την βλακεία. Το ενδιαφέρον δεν είναι η μπαρουφολογία αυτών αλλά η σιωπή των υπολοίπων. Στην ανάρτηση του Le PAPILLON έχουν μαζευτεί διάφοροι οικολογίζοντες που φαίνεται ότι έχουν την άποψη ότι «οικολογία είναι το να ασχολείσαι με την φύση σε άλλο τόπο, μακριά από το δικό σου». Θα τους ρίξω ένα μήνυμα μήπως και απλώς δεν αντελήφθησαν τα περί Μποζά και τους παρεξήγησα. Πάντως το blog είναι χώρος δημόσιου λόγου και κανείς από τους τοπικούς παράγοντες δεν έχει τη δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει τις καταγγελίες. Περιμένω να δω πότε θα σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και ίσως χρειαστεί να θυμίσει κανείς το όργιο της λωποδυσίας από τις αρχές της δεκαετίας του 80 για να ανεγερθεί και να λειτουργήσει το έκτρωμα.

Ανώνυμος είπε...

Το ενδιαφέρον δεν είναι η μπαρουφολογία αυτών αλλά η σιωπή των υπολοίπων.

προσυπογράφω ως Ανώνυμος για να σας μπερδέψω ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά, το δημαρχιακό μέγαρο στα Παπαδιάννικα πως μας φαίνεται? Μετά την εφαρμογή του "Καποδίστρια 2" τι θα το κάνουμε? Ή πρόκειται να αντιταχθούμε στα σχέδια του νέου "Καποδίστρια"? (όχι πως δεν υπάρχουν χρήσεις για το κτίριο αλλά απαιτούν άλλες επιλογές των δημοτικών μας "αρχόντων")

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΕ, ΜΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΖΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ...
ΚΛΕΦΤΑΡΜΑΤΩΛΕ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΠΕΡΕΡΓΕΙΑ...
Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΙΑ-ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ.ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ
ΚΩΛΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Dako με τρεις γραμμούλες σχόλιο κατάφερες να εισέλθεις θριαμβικά στο Βασίλειο της βλακωδίας, ένθα ουκ έστι σκέψη, ου κρίση, ου λογισμός, αλλά βλακεία απροσμέτρητος και το οποίο όπως έλεγα, είναι ανίκητο και επομένως την έκανες την καλή ή κατά το ευαγγέλιο, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

Επειδή μάλιστα ούτε να διαβάζεις σωστά ξέρεις (1) δεν κινδυνεύει η νοητική σου ραστώνη και επομένως μπορείς να εξακολουθήσεις ανενόχλητος, να παρατηρείς τις διασταυρώσεις των κολεόπτερων.

Αυτό λοιπόν που σ΄ έχει φάει δεν είναι η περιέργεια αλλά η ….κία, αλλιώς πριν ξεσπάσεις σε κοπετούς για την Αφρική μια βουτιά στα λιουζούμια, καμιά τζούρα φυτοφάρμακο και καμιά γουλιά υφάλμυρο από τα πηγάδια που λυσσάξανε από την υπεραντληση θα είχε απαντήσει στις ανησυχίες σου. Αλλά είπαμε «οικολογία είναι το να ασχολείσαι με την φύση σε άλλο τόπο, μακρινό». Το μήνυμα πάντως ήταν συγκεκριμένο: κάποιος οικοπεδοποιεί δημόσια γη. Θέλεις επεξηγήσεις;

Όσο για την ανωνυμία των blogs τα είπε ο Προβοκάτωρ (και απήλθε) τίποτα δεν κατάλαβες; Εσένα προστατεύει η ανωνυμία που δεν θα καταχωρηθείς στα μητρώα των ανοήτων. Τέλος αφού έχω ψευδώνυμο πως ξέρεις «ο,τι
κωλώνω να τα πω επώνυμα;»

Νοήμων ζωή σ΄ αυτόν τον blogo-πλανήτη υπάρχει; να αλλάζουμε καμιά κουβέντα γιατί βαρέθηκα τους χαζούς. Η μήπως συμβαίνει αυτό που φοβάμαι: είναι μεν νοήμων πλην όμως μουγκή;



(1) Κλεφταμαρτωλός είναι το ψευδώνυμο και όχι Κλεφταρματωλός και περιέχει υπονοούμενο το οποίο… που να σου εξηγώ… εδώ δεν κατάλαβες τα κανονικά τα υπονοούμενα θα ψάχνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Oι πεταλουδες δεν ειναι κολεοπτερα!

Ανώνυμος είπε...

Κολεοπτερα , υμενοπτερα, λεπιδοπτερα, ελικοπτερα, όλα ζουζουνια δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

1.ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
2.ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΜΕΝΟΠΤΕΡΑ.
3.ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ.ΕΣΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΕΓΩ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
4.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ,ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΗΣΗ ΣΟΥ?
5.ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ!ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ΑΤΙΜΟΥΛΗ!!!
6.ΑΠΟΡΙΑ Νο2.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ?

souks είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
souks είπε...

Κουλαρετε ρε παιδες. Σας βλεπει και ο γκεκας απο διπλα και κουναει την ουριτσα του. Με αυτα που λετε θα το προγκιξετε το ερημο το ζωντανο!

Ανώνυμος είπε...

Α

souks είπε...

Ευγε ανωνυμε παιδι μου! Σημερα θα μαθουμε το επομενο γραμματακι. Β (βου)

Ανώνυμος είπε...

[url=http://moncler-jackor.org]Moncler[/url] XnpThw OmoFfn [url=http://christianlouboutinpascheronline.net]Christian Louboutin[/url] FnfVne DrsPes [url=http://www.true-religionbrandjeans.com]True Religion Jeans[/url] KknYqy [url=http://www.taskaonline.com]Louis Vuitton T谩ska[/url]
VnwBxb [url=http://www.hogan-schuhe.net]hogan schuhe[/url] [url=http://www.mbt-cipo.com]MBT Cip艖[/url]
YenDdn [url=http://www.true-religionbrandjeans.com/bmens-jeansb-c-3.html]true religion jeans men[/url]
[url=http://www.monclerjakkevinter.com]moncler[/url] VrmMcq [url=http://www.handtascheonline.com/chanel-handtaschen-2.html]Chanel handtaschen[/url]
[url=http://www.mbtdk.dk]mbt[/url] JzbRzr [url=http://www.nikefreerunstore.dk/]Nike Free Run[/url]
[url=http://www.mbtdk.dk]mbt sko[/url] HifTwu [url=http://www.taskaonline.com]MIU MIU T谩ska[/url]
[url=http://www.hogan-schuhe.net]Hogan Schuhe[/url] OwhEkm [url=http://www.handtascheonline.com]Marc Jacobs[/url]
[url=http://www.hogan-schuhe.net]Hogan[/url] CmgPhh [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com]Canada Goose[/url] QpfQak

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ciprofloxacin]zofran dosage per kg
[/url]
zofran pregnancy webmd
dosage of ciprofloxacin 500mg for uti
que contiene ciriax

[url=http://www.freewebs.com/ciprofloxacin500mg]zofran dosage post op nausea
[/url]


Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους