Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




Αγαπητέ/ή φίλε/η,
Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα διασκεδάσουμε όλοι για μια ακόμη χρονιά στο Καρναβάλι Ασωπού!


Αν θες να συμμετέχεις, περιμένουμε εσένα και την παρέα σου το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30μ.μ. στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωπού (πέτρινη αίθουσα πλησίον Δημοτικού Σχολείου Ασωπού) με τις πιο τρελές σας ιδέες!!!



Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός
Σύλλογος Ασωπού



Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετρία

Symmetry .

Εδώ categories οι νικητές των άλλων κατηγοριών. Το ντοκιμαντέρ και το μουσικό βίντεο που είδα αξίζουν. Το συμμετρία από την νέα κατηγορία λυρικό

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Φωτογραφία της ημέρας στον guardian για τους πεινασμένους Ελληνες

Και τώρα το quiz της ημέρας. Ποιό χέρι θα καταφέρει τελικά να αρπάξει την σακούλα με τα πορτοκάλια? Εγώ πάντως νομίζω ότι τις περισσότερες πιθανότητες τις έχει το χέρι με τις χρυσές αλυσίδες στον καρπό.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ειδική ρύθμιση για το αγροτικό ρεύμα εξετάζει η ΔΕΗ

Τη δυνατότητα ένταξης των αγροτών σε νυχτερινό τιμολόγιο μελετά ο πρόεδρος της ΔΕΗ Α. Ζερβός καθώς από την 1η Ιουλίου, καταργείται το αγροτικό τιμολόγιο.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών σχετικά με τις επιπτώσεις της προγραμματισμένης κατάργησης του αγροτικού τιμολογίου την 1η Ιουλίου, ο κ. Ζερβός ανακοίνωσε ότι η ΔΕΗ, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, μελετά τη δυνατότητα να εντάξει τους αγρότες σε νυχτερινό τιμολόγιο, όπου θα είναι προσαρμοσμένο το ωράριο για το πότισμα.


Πηγη  AgroNews

Τα πνευματικά δικαιώματα για εικόνες ,φωτογραφίες ,κείμενα και βίντεο ,πού αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο,ανήκουν αποκλειστικά στούς δημιουργούς τους